Първа пролет мина и замина, а октомврийчето седи под карантина. Тема 6

• 20 245
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Ми по-горе е той на снимка. Идеален ми стана , на вид поне! Simple Smile)

# 361
Да, сега го видях! Супер е!!! Simple Smile

# 362
Аз сложих мая.. ама 🤣🤣🤣 ще обвиня детето 🤣

И аз направих... едно към едно ми е с твоя 😂 стана нещо средно между сладка питка и кекс. Но е вкусно 😁

# 363
Аз май сложих много брашно и стана гъстичко тестото, според мен затова се получи така. Здраве да е, важен е опитът 😊

# 364
Ето го и моят, но не е по рецептата която писахте тук😄

# 365
Добро утро, ето още един. Еспях и него да направя с помощ от мъжът ми, че малката ѝ се приспа зверски, та плитката и украсата са от него 😁 вкусен е. Мъжът ми казва, че щом има нужното количество захар няма как да не е вкусно 😁
Направили сте супер козунаци, щом са направени със желание ще са вкусни, дори и да нямат “търговски вид”.
Малката ака вече в гърнето, много се радвам, тя много харесва да седи и на гърнето си седи спокойна. Вчера някакъв ужас със спането, само ѝ се спи и приспиване, НО само на ръка, 4 пъти я приспивах на ръка припаднах направо (после месене на козунаци) 😁 какъв е този заспало-мрънкащ период не знам.
Момичета зеленчуците от Лидл как ви се стреват, аз много рядко съм купевала от там, доста пластмасови ми изглеждат, не знам на малката от къде да взимам.
Весел и светъл празник. Бъдете здрави.

# 366
Сложих всичко,и мая както е описано,но...аби здраве да е,няма да остане! Сега започваме яйцата..

# 367
Пак пиша ама.. ще можете ли да ми кажете козметиката която почзвате при атопичен дерматит? Помня че бяхте писали доста по темата, но сега се появи при нас а не си спомням имената.

# 368
Абе Новичка, важното е забавление да има. Голям смях падна с тия козунаци 😂😂 ама какво да ги правиш. Това си е капризен десерт. Затова и обикн се праеи веднъж в годината 😂😂

Атопичен дерматит: пак се включвамм. Доста пстим с тая гад 😥 козметиката я сменям. Забелязах, че като мажа няколко месеца и кожата му привиква. Вземете си емолиентен балсам за атопична кожа и душ олио за баня. Марката няма чак такова значение - при всяко дете е различно. А-дерма, Биодерма, Авен, ла Рош, Мустела и др. Май най-често хората са доволни от А-дерма exomega. Важно е да е балсам, защото е най-мазен.

Аз сега от отчаяние поръчах един супер скъп крем, за който казват, че уж помагал - Скинаним. Но при нас положението е доста кофти. От 4 месеца си го има почти постоянно и се чеше доста. Нарушава му се и нощния сън.

# 369
За атопичен дерматит на голямото детенце най-много му помагаше емолиентния крем на Адерма.

# 370
Хелоууу. И ние вчера станахме на 6м. Ето ги и моите калинки. 😍

# 371
Пак пиша ама.. ще можете ли да ми кажете козметиката която почзвате при атопичен дерматит? Помня че бяхте писали доста по темата, но сега се появи при нас а не си спомням имената.

Ние ползваме балсам и мляко на La roshe и душ олио на Uriage .. доволна съм

# 372
Да са ти живи и здрави. Големи бонбонки са.
Хелоууу. И ние вчера станахме на 6м. Ето ги и моите калинки. 😍

# 373
Честити месечинки на бебчовците!
Прекрасни са всички тортички, които видях! Браво, момичета, направили сте си чудесни празници!
За съжаление ние ще караме с неефектна домашно направена тортичка, защото мъжът ми страшно много се опъна да поръчваме заради коронавируса. Така че аз ще направя тортичка с яйчен крем. Това е положението. Жалко, ноооо....опитът ми сочи, че е добре от време на време да го слушам Wink
Надявам се, че за първия рожден ден на нашето момченце ще компенсираме с някоя красота!
Днес кумата ни е направила козунак по моята рецепта и ми прати снимка. Слава Богу, поне на нея й се е получил! Желая ви светли празници, момичета! Бъдете здрави- вие и семействата ви! Христос воскресе!

# 374
Честито Възкресение Господне, момичета, дано сме здрави всички и нека Исус ни дава от светлината си и тя да изпълва живота ни.

Общи условия

Активация на акаунт