Но за Фикрет мисля, че има от много неща по малко....може би ген - /не знаем много за дядовците, бабите, лели и све рода до девето коляно/ твърдо има завист към по-големия брат, защото по-малките винаги са закриляни, дори от по-големите братя и сестри и стават малко или много егоисти......и не на последно място е партньора в живота....Не веднъж Ипек е подстрекавала Фикрет и ще продължи да го прави все в името на неговото добро.....колко е кадърен, ако не е Фикрет едва ли не бизнеса ще се провали.....Наскоро ще видим какви ще ги свърши Ипек и до къде Фикрет ще докара нещата.....
За болестта на Ада мисля, че сценаристите подцениха зрителите. Директно няма да ни покажат, че Ипек се е договорила с доктора...Но факта, че без да са излязли изследванията, които явно са сложни и много показателни за заболяването....... резултата ще излезе след седмица, а доктора постави диагнозата и ги посъветва да помислят за братче или сестриче и другия факт, че предстоеше развод, че Ипек докара дори лудия брат на Есра, за да я отстрани от пътя си....и други дребни неща ме карат да се съмнявам в достоверността, че Ада е със смъртоносна болест.....
На кого Фикрет ще си изкара гнева ще видим довечера...
Обичам да разсъждавам на клавиатурата на пръв поглед за дребни неща...Но както казва народа, "понякога дребните камъчета обръщат каруцата..."
Гости Акиф излезе по-сериозен от Фарук - крещеше от колата, че ще има син, ама Санем държеше здраво юздите, та Акиф чак "умори" някакъв чичо....Докато Фарук май е ял кокоши крака.....

Злати благодаря за новините - и аз днес разбрах, че Ози май е предложил отново брак на Фейза.....Ще я направи той актриса......

Допълнение към него....