E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 839
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Илит, за пореден път те поздравя за мнението. Много се доближава моето виждане за филма с твоето. Винаги е приятно да чета коментарите ти.

Аз в началото не симпатизирах силно на Сюрея, но напоследък ми става все по-симпатична. Особено като няма драма с Фарук. Просто не ми беше интересна тая линия. Чакам Бааде и Мурат, Есма и Гарип.

# 76
  • София
Ох.... драмата е на шест. Забравих да напиша, че много се радвам за Мурат и Баде.Приятно гледане!

# 77
  • London
И аз да почеткам Илит.....винаги все едно изписва моите мисли.

Аз да ви кажа си мисля, че Ипек обича само себе си. Не обича и майка си и баща си сякаш, дори Есма....уж я мамосва, но всичко е поза и лицемерие с цел да се нагажда. Точно на фригидна ми прилича....тъжно за гледане е чак, говорим за млад човек.

Мурат и Баде ги сложиха в джоба. Само не схванах защо така го навикаха....Осман ми се струва доста по-безделен, само чете книжки и се прави на писарушка пък явно разполага с пари, ето изнесе се. А с Мурат се държат сякаш е куче, момчето ще учи някоя и друга година, ако е женен това не следва да му пречи.....даже напротив, защото гуляй и запои едва ли ще са му приоритет вече. Те актьорите заедно ли са още, защото и за тях бях чела, че в живота имали връзка?

# 78
  • София
Някъде четох, че са били заедно преди снимките на филма.

# 79
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да започнем с кафе...

Осман по професия е инженер и е единствения, който не работи в семейната фирма.

Бъдете здрави...

# 80
  • София
Момичета, много сте мили. Заслугата до голяма степен е на дистанционното обучение на дъщетя ми. Литературата вкъщи я упражняваме пишейки по четири тези в час. Вече сънувам пълни членове, анафори и алегории. 🤓

Вчера серията беше драма след драма. За мен, виновни са възрастните (Есма предимно) за този прибързан брак. Не си ли го знае Мурат какъв е импулсивен. Ако беше реагирала по-човешки, да каже добре, но да почакаме да завършите, да си стъпите на краката, пък тогава сватба, щеше да е по-различно.

Ипек достатъчно я насолих, удари дъното и взе да рие в тинята долу.

Не разбрах защо Нургюл седна да плаче? Странна реакция.
И защо Сюрея се притесни като се обадиха от училището все едно има проблем, като изрично ѝ казаха, че няма.

# 81
Добро утро Hug
Седмицата е към своя край, предстои празника на цветята Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

Не знам как да определя с една дума драмата която Ипек разигра....Докато споделяше с майка си плановете, как да накаже семейство Боран, не само Фикрет, при появата на баща й, разигра сцената на многострадалната Геновева....Не виждам Ипек да страда, затова, че съпругът й тича след друга жена.
Стана ми много жал за Бааде.....Не видях никой да я подкрепи, та дори да е сгрешила. Аргументите на Мурат прозвучаха, че решението му е  като наказание за майка му, а не че е влюбен в Баде и иска да изживеят живота си заедно. Не ми хареса подигравателното отношение на тримата братя....На практика никой от тях до сега не е ангажирали Мурат в семейната фирма. В свободното време да работи, пък било то като "викач" на автогарата.....Правеха се, че не забелязват фалшивото самочувствие на Мурат....
Фарук добре каза на майка си, че тя се меси недопустимо в живота на децата си, но и неговите аргументи ми прозвучаха като наказание за връзката на майка му с Гарип....Иначе беше прав, че Есма максимално очерни Гарип пред семейството си, а и част от неговите действия, наистина изглеждаха, че иска да накаже семейството....Но заплахата от страна на Фарук, че именно заради връзката на майка му с Гарип ще напусне конака, според мен не беше основателна.
Довечера драмите и интригите ще продължат....

Хубав ден и да бъдем здрави  Hands Pray

# 82
Добро утро! HugHugHug

Гости Hug , Ани Hug и на всички останали,благодаря за кафето,пожеланията и коментарите!

Аз не коментирам,че не го гледам отново!Занимавам се  други сериали в момента! Wink

Видях нещо за Fatih Koyunoğlu/Акиф и ви го пускам...коментар на момичето от снимката...
Аз го гледам и в новия му сериала с Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол....''Моят дом''за по-кратко...
Скрит текст:
Мой самый любимый персонаж из сериала «Стамбульская Невеста» 💓❤ Fatih Koyunoğlu.
На данный момент он принимает участие в сериале «Дом, в котором ты родился- твоя судьба», вы его называете «Судьбоносный дом» или «Мой дом» с Демет Оздемир.
Когда не занималась данным блогом и смотрела сериал “Стамбульская невеста», увидев его в метро с обычными смертными, взвизгнула от радости так, что всполошила все метро. Благо он отреагировал адекватно, ощущение было что он вообще не понял что мой восторг направлен по отношению к нему, он несколько раз обернулся по сторонам и только потом понял что я к нему обращаюсь по-турецки.
Вообще многие турки, когда картинка - мое лицо и турецкий язык- не совпадает в их голове, продолжают со мной общаться на английском😁 Я с ними по-турецки, они отвечают по-английски.

https://www.instagram.com/p/B-o196zANaQ/

Хубав петък и се пазете! MaskHug

# 83
  • Плевен / София
Ани, Злати Grinning
Злати
Скрит текст:
и в новия сериал е утешаващия и помагащия на любовния фронт на приятел... SmirkJoy

https://www.youtube.com/watch?v=zyURUsEnmcI

# 84
Злати, Гости - преди да започне излъчването на Невестата, бяха публикувани снимки с актьорския състав...На първо четене Акиф не ме впечатли с нищо....Когато започна сериала първо взех да го съжалявам, защото беше момче за всичко и все той виновен.....С монолога в Прага ми стана много симпатичен....И макар, че ще действа на своя глава и с това ще създаде проблеми на Фарук,  за мен Акиф си остава добър и верен приятел.....

В очакване на "Черната роза" ще изпия едно кафе.....заповядайте и вие Hug

# 85
  • London
И аз тормозя големия син с математика, уча го да смята и пишем думички. Но пък то не може само на айпада и телевизия. Повече ме притесни факта, че научи с мен повече отколкото за годината в училище. И тая карантина ме дразни, бяхме в процес на индивидуален план и преместване в специално училище. Сега всичко е на спирачка.

Осман инженер? Никога нямаше да се досетя.....защо не му дават работното място? Сякаш постоянно се мотае...навярно и заради това съм останала с такова впечатление. Не съм видяла и чертежи в стаята му характерни за тази професия, нито да го търсят по работа, нито да споделя нещо работно със семейство, проекти, начинания? Само с един дневник се мота и книжки цял сериал, мислех, че нещо философия или учи или е учил и готованства.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 14:12 от La Catrala

# 86
Да, наистина за брака на Мурат и Бааде Есма има огромна вина. Трябваше да бъде по - дипломатична и да обясни на младите какво иска от тях, за да се съберат след това официално. Нургюл ми е изключително противоречива личност, защото обяснява на Бааде как се е борила за нея да я отгледа и възпита, за да има щастлив живот.Преди време щеше да я жертва заради Есма и да я омъжи за по - възрастен мъж, когато се разбра, че са били интимни с Мурат. Ясно ми е, че е предана на Есма, но Мурат излезе чист, а Бааде беше заклеймена, добре, че Сюрея и Фарук се намесиха. Харесвам ги като двойка. Изобщо Есма сама си натресе змията Ипек в къщата и я използваше много пъти срещу Сюрея. Не и ли стана ясно, че в личния живот на синовете си не трябва да се меси...

# 87
  • София
Малеееее, ако досега съм имала известни колебания относно Джан, то току-що се убедих, че е откровен мръсник! Изпечен лъжец, манипулатор и интригант. Как е възможно! Гадняр.
Какво цели? Отмъщение, че не го обикнаха ли, какво? Anguished

# 88
  • London
И аз не схващам какво го мъчи Джан.... Или по_скоро ми е нелогично случващото се с този образ.

На мен ми е интересно ще станем ли в близко бъдеще свидетели на разкритието Фарук на кой е син или ще го пазят за финалните епизоди?

Аз не схващам защо снахите да нямат работа в кухнята? Много глупави разсъждения, те са им работници, не роби.... И всеки нормален  човек общува нормално с работниците си. Мисля, че разбирам Норгюл, тя вече се очаква да няма отношения сякаш с Баде.... Което пак е малоумно, но на...

# 89
Подла душа има Джан - изпечен лъжец и манипулатор....Още преди "случайно" да срещне Бегюм, Джан по същия начин говореше за Фарук пред Сюрея....Нали Фарук спря да се меси в живота им с Бегюм.....Но проблема на Джан с Фарук не е заради Бегюм или Емир.....Повече от ясно е, защо продължава да отмъщава.....Само който е с розови очила няма как да види истината.....
Адем....той не спря да крои планове как да отмъсти на семейството на баща си....А след няколко епизода, ще се направи на много обиден, че и Фарук е потърсил някакъв начин да го държи далече от семейството си, да защити семейството....Какви драми ще разиграе Адем....бедна ни е фантазията......Какви интриги ще заплете.....Ще се направи на много обиден на Фарук и ще продаде собствените си акции, защото и той ще ги загуби.........Адем никога не е имал нужда от акциите на Боран. Той просто иска да руши и съответно,  да се прави на жертва...."крадеца да вика дръжте крадеца...."
Предстоят напрегнати моменти и досегашните кавги в конака Боран ще изглеждат като детска игра.....

Лека и спокойна нощ Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт