E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~203

• 32 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Есма някога ще приеме ли Бааде?
Избързаха, спор няма. Но съм разочарована от Нюргюл. От Есма го очаквах. Напълно е предвидимо тя, но защо всички от кухнята така ѝ обърнаха гръб? Това не разбирам. Уж близки, подкрепа, семейство. Семейството не ти обръща гръб така. Сюрея поне да ѝ подаде ръка. И никой от братята не подкрепи Мурат. Пък Мурат май напук се ожени, но друга тема.

# 91
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит Лазаров ден. За съжаление няма да могат момиченцата да лазаруват днес...

Видяхте снощи истинското лице на Джан.
Аз най много не мога да му простя,  че се доближи до Бегюм със задни мисли. Накрая остана до нея, но не от любов...не успях да му повярвам  в това отношение.
Бъдете здрави и празнувайте умно...

# 92
Честит Лазаровден

Здраве, щастие, любов във всеки дом HeartFlowers Four Leaf Clover

Честито на именниците - бъдете благословени Flowers Hibiscus

Гости чудесно си аранжирала кафето за днешния празничен ден Hug

Добро оправдание за Джан - остава в Бурса заради работата си - направо му повярвах.....Работата му е да отмъщава.....в качеството на какъв......

Много съжалявам, че Есма се предаде толкова бързо и реши, че трябва да се откаже от Гарип....Именно отношението на синовете към връзката на майка им с Гарип, ме накара да забравя всички гадости, които Есма направи до сега....Не си взе поука султанката и продължава да се опитва да наложи волята си.....

# 93
  • London
Кажете за Фарук кога ще научи за Гарип, че му е баща? Сън не спах да го мисля това, явно сериала доста ме е завладял. Аз все си мисля, че, ако реално Есма има син с Гарип и мълчи то това ще е най-голямата бомба и непростимо нещо помежду им с Гарип, а и за Фарук.

# 94
Добро утро! Hug

Честит Лазаровден !
Нека Св. Лазар донесе на вас и семействата ви много здраве и дълголетие!
Желая ви слънчев и усмихнат празничен ден, пълен със сила и любов! Heart

Благодаря за споделеното! Flowers RoseFlowers SunflowerFlowers Tulip

# 95
  • София
Кажете за Фарук кога ще научи за Гарип, че му е баща? Сън не спах да го мисля това, явно сериала доста ме е завладял. Аз все си мисля, че, ако реално Есма има син с Гарип и мълчи то това ще е най-голямата бомба и непростимо нещо помежду им с Гарип, а и за Фарук.
Ти подочула ли си подобна информация или заради онази сцена с раждането и раздялата. Според мен няма такова нещо.
Джан и за мен е странен с интригите си, не изглежда на луд, а реално няма причина да търси отмъщение или да е обсебен от чуждото семейство. Малко измислен герой. При Адем не стоят така нещата.
В тази карантина сериалът е малкото удоволствие, което ми носи вечерта. Май друг турски сериал така не съм следила, ама той си е любовен сериал. Всичко се върти около личните отношения на героите.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 16:46 от mia1

# 96
  • София
Здравейте! Снощи не гледах епизода и не го коментирам. По късно ще го видя, но горе-долу разбрах за какво става въпрос.
Колкото до това, че Фарук е син на Гарип, мисля, че го четох май тук в темата. Даже се чудех как Есра е излъгала Фефзи, как е скрила от всички . Ако е вярно е егати изпечената лъжкиня. Но, ако има такова нещо, сигурна съм, че Нургюл знае. Нали съпругът и знаеше за Адем и майка му, може Февзи да му е споделил нещо.Знае ли се, Адем с кой от братята на едни години? По- голям ли е от Фикрет?  
Февзи,  се е оженил за Есра с уговорен брак- взима я с бебето, но получава богат живот  и ръководи фирмата на баща и.  Но е бил влюбен в Рейхан.  И като се ражда Фарук , за да отмъсти на Есра, отива при любимата си и и прави бебе- Адем.Води паралелен живот с две семейства, две съпруги и един отбор момчета. Леле...какъв сценарий спретнах...😂😂😂😂😂

# 97
  • Плевен / София
Нали не искахте да разбирате за бъдещи събития....

Сега в спойлер ли да ви отговоря за бащата на Фарук или открито.....Питам, за да няма пак сърдити....
Здравейте! Снощи не гледах епизода и не го коментирам. По късно ще го видя, но горе-долу разбрах за какво става въпрос.
Колкото до това, че Фарук е син на Гарип, мисля, че го четох май тук в темата. Даже се чудех как Есра е излъгала Фефзи, как е скрила от всички . Ако е вярно е егати изпечената лъжкиня. Но, ако има такова нещо, сигурна съм, че Нургюл знае. Нали съпругът и знаеше за Адем и майка му, може Февзи да му е споделил нещо.Знае ли се, Адем с кой от братята на едни години? По- голям ли е от Фикрет? 
Февзи,  се е оженил за Есра с уговорен брак- взима я с бебето, но получава богат живот  и ръководи фирмата на баща и.  Но е бил влюбен в Рейхан.  И като се ражда Фарук , за да отмъсти на Есра, отива при любимата си и и прави бебе- Адем.Води паралелен живот с две семейства, две съпруги и един отбор момчета. Леле...какъв сценарий спретнах...😂😂😂😂😂
Аз такова нещо не съм чела.....Поне откакто е започнало излъчването по БТВ...Ако сте чели предишни постове от онлайна....тогава не бихте си писали такива сценарии, защото това ще е друг сериал.

# 98
  • София
Не съм чела никъде другаде за този сериал.Само тук чета. А колкото до другият сценарии.... ами да, съчиних си го. Написала съм го накрая със смеещи се емотикони- което означава че се помайтапих.Отпуснете се малко. Много сте сериозни. И шегите ли не харесвате? Какво като съм написала друг сценарий за любовните многоъгълници в семейство Боран? Нали сценарият за безценнана ви Сюрея е незасегнат? Не се напрягайте излишно.

# 99
  • London
Ами в спойлър, защото може някой да не иска да знае, а аз от онази сцена с бебето и Есма мисля за тия неща.

Аз след сцената го прочетох и в някои статии..., заради това си помислих, че явно не фантазирам. 😀

# 100
  • Плевен / София
Ами в спойлър, защото може някой да не иска да знае, а аз от онази сцена с бебето и Есма мисля за тия неща.

Аз след сцената го прочетох и в някои статии..., заради това си помислих, че явно не фантазирам. 😀
Скрит текст:
Фарук не е син на Гарип....Как и кога става ясно ще оставя да видите сама, за да ви е интересно да гледате...
kamelia741 За последен път отговарям на Ваш коментар. Въобще не се напрягам, защото не сте казала нищо, за да го направите и имам достатъчно чувство за хумор.... Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=hGkagFYAHus&list=RDCMUC7xHX8 … 6SmQ&index=12

# 101
  • London
Ех, разочаровах се, искаше ми се да има.... мммм плод.

# 102
Хм.... какво става....Тези, които най-много ни упрекваха, че пишем за предстоящи събития искат да знаят нещо, което ще се разбере след месеци...Значи, за някои може, за други не може.....всичко става по български.....но да оплюем гледалите сериала.....и това е нашенски синдром.
В някои от постовете се съдържаха индиректни обиди към участници във форума, което е в противоречие с правилата. Съдържаха - няма грешка. Отдавна не чета постовете на някои участници.
Както казваше една съфорумка - нека да не натопорчваме темата.
Гледали сме и сме коментирали много сериали в тази тема. Не сме пяли в хор, всеки е имал мнение за случващото се и за героите, но с аргументи всеки е отстоявал позицията си. Никой никога не е убеждавал някои в противно мнение.
Хайде по-кротко.....

# 103
  • София
gostenka68 ами, не ми отговаряйте като не искате. Вие, сте на ясно със сюжета и развръзката, затова се държите така" сухо" .  На мен, ми се иска, вместо вечно налезнената Сюрея, да разбера малко повече за семейство Боран. Защо и как се е оженил Фефзи за Есра, защо след като е постигнал всичко е бил с майката на Адем? Какъв е бил живота му с Есра? Какви отношения е имал със синовете си?  Хей такива нещица. А, не да гледаме до припадък вечно нахилената Сюрея, все едно закусвала с весели гъби. За това си помечтах за такъв сценарий, в който няма нищо лошо.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 21:31 от kamelia741

# 104
  • London
Кой е казал, че не може? Говорехме да става в скрит текст. Нека не изопачаваме нещата, уж въпроса отдавна е разрешен обаче явно ще се намила по 200 пъти. Голяма злопаметност ей. Уж решаваме да останем в темата всички, нещата да са Ок.... И аз наистина имам добри намерения, но ако така ще се засичаме постоянно няма смисъл наистина.

Общи условия

Активация на акаунт