Съни бийч по bTV - 2

• 45 110
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте. Ние “Междинна станция” работим за телевизията като независим продуцент. Без да имаме официално разрешение от ПР отдела на БТВ не можем да потвърдим или отречем нищо свързано с програмата на медията. Казано с две думи само ПР отдела на БТВ може да прави съобщения за програмата:).

# 166
Абе вие си работете там по втори сезон, пък като му дойде времето, ще си признаете официално и с разрешение! Simple Smile

# 167
Здравейте, съжалявам ако вече е питано, но въпросът ми е следният. Абонирана съм за Войо. Там преди бяха качени 4-ри епизода, а сега виждам, че е качен само един. Това означава ли, че от този петък ще ги завъртят от първи епизод? Поздрави на продукцията! Да е успешен сезона и в края на сезона да ни подготвите нов.

# 168
Здравейте, съжалявам ако вече е питано, но въпросът ми е следният. Абонирана съм за Войо. Там преди бяха качени 4-
и епизода, а сега виждам, че е качен само един. Това означава ли, че от този петък ще ги завъртят от първи епизод? Поздрави на продукцията! Да е успешен сезона и в края на сезона да ни подготвите нов.

Да, означава Simple Smile  Иначе го има за гледане онлайн допреди да го сп рат заради Кови 19 Simple Smile Да, не е правописна грешка ... Някои тв водещи точно Кови го произнасят Simple Smile

# 169
Здравейте, съжалявам ако вече е питано, но въпросът ми е следният. Абонирана съм за Войо. Там преди бяха качени 4-
и епизода, а сега виждам, че е качен само един. Това означава ли, че от този петък ще ги завъртят от първи епизод? Поздрави на продукцията! Да е успешен сезона и в края на сезона да ни подготвите нов.

Да, означава Simple Smile  Иначе го има за гледане онлайн допреди да го сп рат заради Кови 19 Simple Smile Да, не е правописна грешка ... Някои тв водещи точно Кови го произнасят Simple Smile

Благодаря за бързия отговор! Надявам се Войо да започнат да качват в по-хубаво качество епизодите. Не може в БТВ плюс да ги качват с HD, а във Войо, където е платено да няма. А впрочем за КОВИ и на мен ми е направило впечатление.

# 170
Здравейте дами, след 5 минути започва СЪНИ БИЙЧ! Дано ви хареса. Дано да се излъчи до края:)

пп. Сигурно има и господа а не само дами тук де...

пп2. Моля ви да го оцените и в IMDB независимо каква оценка ще му пишете. По-добре висока:)

# 171
Дано да се излъчи до края:)
E, хубава работа! Само посмейте пак да не го излъчите до края, следва... гол протест! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 172
Много ме дразни, че почна отначало...Сега ще чакам месец за нови епизоди.

# 173
  • Mediterraneo
На мен пък добре ми идва, че го пускат отначалото. Няма да гледам първите серии, които съм гледала вече, ще заложа на Вергов по другата тв. Тъкмо да видя новият сериал накъде ще тръгне.

# 174
И аз съм на Вергов по Нова, защото съм гледала първите серии. Но утре ще си пусна на запис Съни Бийч. Хем да си припомня, хем ми се гледа нещо готино и положително Simple Smile

# 175
  • София
Аз съм на Съни бийч. Изненадах се колко много съм забравила.
Действа ми много разтоварващо и ми доставя истинско удоволствие.

# 176
  • София
И ние ще гледаме и двата, но първо пуснахме Сънито. Гледали сме ги първите, но пък е положителен, весел, с  хубави кадри и светла картина. Повечето бг сериал са много мрачни. По-добре, че започва отначало, за да си го припомним.

А за онзи незнаен сайт с оценките на филмите, имате две 10-ки от нас, но го направихме още при първото спиране.

# 177
И аз ще гледам и двата, но пуснах първо Съни бийч. Да не го спрат след 4 серии заради малък зрителски интерес. Wink

# 178
  • Mediterraneo

А за онзи незнаен сайт с оценките на филмите,

Незнаен, викаш.

# 179
  • София
Е, да, едва ли някой, който ползва активно интернет, не го знае. 😁 Но поне беше забавно включване, посмяхме се.

Лелеее а във фб как са ги погнали, че почва от епизод 1, добре, че тук бяхме подготвени. Може би, ако бяха двойни първите две седмици, щяха по-леко да го приемат. Важното е да се излъчи целият, че трети път няма да го подхванат много хора и ще е пълно неуважение към труда на актьорите и екипа.

Общи условия

Активация на акаунт