Съни бийч по bTV - 2

• 45 104
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
И аз ще гледам и двата, но пуснах първо Съни бийч. Да не го спрат след 4 серии заради малък зрителски интерес. Wink

Ако почваха наравно като премиерни сериали и аз щях да си пусна Съни Бийч, ама сега ме тегли новото и непознатото Grinning Трябваше да извъртят набързо излъчваните серии, защото все пак бая народ са ги гледали вече.

# 181
Аз пък изгледах епизода днес и много се забавлявах, макар и да е повторение.
Припомних си защо харесах сериала първия път - добра игра, добър замисъл, добра реализация. Носи много приятна емоция и макар да съм гледала излъчените епизоди, нямах нищо против да им се насладя отново. Дано този път го излъчат докрая и ако сериала се развива в същия дух бих се радвала и на втори сезон.

# 182
АВО1,
Не знам дали ще прозвучи като комплимент, но това, е ПЪРВИЯТ български сериал, който гледам! Двама мъже и половина, Теория за големия взрив и Хорейшио мога да гледам по сто пъти, но бг сериалите - бррр Tired Face
Много свеж!

# 183
Какъв е този сериал с Вергов по Нова?

Някоя добра душа ще качва ли и сега линкове за българите в чужбина? 🙏😊

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 04:42 от Little heart

# 184

Оперативен отдел.
Погледах малко след Съни бийч, хич и не смятам да си губя времето, все едни и същи актьори,с все една и съща игра,Вергов и Пападопулу като два свинкса,ай мерси,
толкова предвидими и скучни.
Аз съм доволна,че Съни започна от епизод 1,така е редно след толкова дълго прекъсване,беше ми много приятно да го гледам отново. Чак и Бахаров ми е поносим,това си е постижение.

# 185
Аз пък се радвам, че е от първата серия. Чак такава дълга памет нямам Wink а и искам нещо свежо в петък вечер не пак насилие, трупове, кървища , а , у. Не знам такова ли е на другия канал ама ..не ми се гледат.

# 186
  • София
"Отдел издирване" се казва.

# 187

Някоя добра душа ще качва и и сега линкове за българите в чужбина? 🙏😊
Оперативен отдел.
Погледах малко след Съни бийч, хич и не смятам да си губя времето, все едни и същи актьори,с все една и съща игра,Вергов и Пападопулу като два свинкса,ай мерси,
толкова предвидими и скучни.
Аз съм доволна,че Съни започна от епизод 1,така е редно след толкова дълго прекъсване,беше ми много приятно да го гледам отново. Чак и Бахаров ми е поносим,това си е постижение.
"Отдел Издирване".

И аз бях при Вергов. Сори. Simple Smile Ако "Съни бийч" продължаваше оттам, откъдето беше спрян, щях него да гледам, но при това положение не ми се затвърждава материала. По-нататък ще гледам може би на запис, ако се намери добра душа да пусне линк, тъй като ние в чужбина сме наказани без достъп до БТВ плюс, минус и други подобни. Simple Smile

# 188
При Вергов съм, Съни Бийч ще гледам онлайн, когато дойдат сериите, които ни съм

# 189
  • София
След като гледах един час от другия сериал въобще не съжалявам, че заложих на Съни бийч.

# 190
  • София

Съни Бийч - епизод 1

# 191
Снощи не гледах, но следващата седмица Отдел издирване отива в 22ч и започва Ол инклузив, така че там въобще нямам дилема и твърдо ще гледам Съни бийч, много ми допада.

# 192
  • До морето
Миналата година хванах част от втори или трети епизод и докато се наканя да налеря епизодите и те го спряха.
Снощи ми хареса. Изгледах го с кеф.
Голям фен съм и на Бойко, и на Явор. Големи таланти са и двамата.

А който не ги е гледал на театрална сцена, нищо не е видял.

# 193
  • Варна
Много ме дразни, че почна отначало...Сега ще чакам месец за нови епизоди.

И мен.

# 194
"Отдел издирване" се казва.
благодаря за корекцията 😉 ,но както ще да се казва. Само като видях пак актьорът, който се оказа убиеца в Дяволското гърло,а до вчера беше и в посл. сезон на Под прикритие, байгън от едни и същи хора и теми.
Прекалено много натоварващи сериали в ефира. Разпускащи и забавни само два,но на мен ол инкл. ми е тъп от първи сезон,така че ми остава само Съни като нещо приятно без да досажда или натоварва. И Братя гледам от няма и къде .

Общи условия

Активация на акаунт