Съни бийч по bTV - 2

• 45 110
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Жанровете са съвсем различни така е, аз много харесах "Съни бийч", но ще чакам новите епизоди.

# 196
Еликсир, и тук се появява Христо 😄, но е чудесен и не ми пречи да го гледам навсякъде.

# 197
  • Разпиляна във въображението
Снощи заложих на Съни бийч. Не съм фен на Вергов. Прехвърлях в началото да видя, но сигурно бе на късмет, но попадах все на някакви тъмни кадри, в някакви тъмни помещения. Мне, мерси.

# 198
Еликсир, и тук се появява Христо 😄, но е чудесен и не ми пречи да го гледам навсякъде.
да,чудесен е,как се казва актьора,дано го запомня. Може би просто този жанр вече много ми втръсна.
То и Бойко и Явор ги гледах до онзи ден , но поне бяха в коренно различни роли.

# 199
Христо Петков се казва.

# 200
Вие се молете да го излъчат докрая. Joy
За сериала мога да кажа само едно: Евала!!! Браво!!!, върнахте ми надеждата, че и у нас могат да се правят сериали, които не са тип "самодеец". Много, много добра игра.

# 201
  • Разпиляна във въображението
В петък Иван потвърди в Тази сутрин, че започват снимките на втори сезон. Правят игра и който спечели ще присъства на снимачната площадка.

# 202
Изгледах днес снощната серия. Ами какво да кажа, готино си е сериалчето! И въпреки че съм го гледала и помня много от нещата, пак си ми беше кеф и се посмях от сърце Heart 

Много се радвам, че се говори за втори сезон.

# 203
Значи имам нужда от разтоварване, смях и забрава на еднообразното ежедневие. Сериала ми го дава и е български. Двойно удоволствие.
АВО1, нещо за рекламка не давате ли?!?Joy Шегувам се, впечатленията ми са безплатни. Сега се замислям - трябва ли?!? Joy Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 204
Любим момент от снощи (освен Младен): Севде, Севде, СЕВДЕ, СЕВДЕ, СЕВДЕ! Hug
Тоооолкова вярно и смешно!
Отново - много свеж сериал.

# 205
Много приятен и лек е сериала, аз не го бях гледала и току-що изгледах първи епизод. Не виждам защо трябва да се съпоставя с 'Отдел издирване', съвсем различни жанрове и тематики са.
Аз лично ще гледам и двата.

# 206
АВО1, нещо за рекламка не давате ли?!?Joy Шегувам се, впечатленията ми са безплатни. Сега се замислям - трябва ли?!? Joy Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye
Не! Хората с пари затова имат пари, защото не правят за никого нищо безплатно.

# 207
Стига ми убива надеждите, ма! Joy
То шегата, шега, ама нали... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 208
Надежди за какво съм ти убила? 🤔 Никой не ти забранява да му правиш безплатна реклама за нищо. Ти нали това каза, че са ти безплатни впечатленията, 😆 ай ся и убиица ме изкара... 🤐

# 209
Тикве, нали знайш, че се шегуваме.
Айде влез във филма.

Общи условия

Активация на акаунт