Лаковe за нокти - 137

• 34 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Като го видях, се сетих за темата Blush Joy

# 76
Ха ха Joy Има нещо вярно в това... Grinning

# 77
  • София
Да, ама ако се вгледаш, всъщност има разлика Simple Smile

# 78
  • София
Daydream Purple Heart

# 79
Джулс, разкошен Кучо.
За жалост, с такъв лак ръцете ми имат мъртвешки вид, за това се радвам как стои на други.

# 80
Джулс, разкошен е Heart Така ми напомня на лунен камък.. .

# 81
WOW! Разкошен лак, разкошен маникюр, Джулс!!!

От мен 2 рядко калпави и гадни лака днес, нещо не ми е ден май. Намазах първият, изтрих... намазах 2-ия (пак 3 слоя, wtf!?!) и ще си наложа да го изтърпя до утре, че трябва да почна работа, но не съм хепи!

# 82
  • София
Мерси момичета, изчервявам се Blush
Защо бе, Агентче, и двата са много нежни Heart
А друг въпрос е когато са гадни за нанасяне. При такива лакове ми изчезва цялото удоволствие от лакирането

# 83
  • Кюстендил
Прекрасен е, но ми е много странно защото моят е много по- различен, кой номер е?

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 21:16 от bubana11

# 84
  • София
Джулс, разкошен Кучо.
За жалост, с такъв лак ръцете ми имат мъртвешки вид, за това се радвам как стои на други.
И аз така. Все едно нямам нокти. А е много красив.

# 85
  • София
Прекрасен е, но ми е много странно защото моят е много по- различен, кой номер е?

Ами същия номер е Grinning

# 86
И на двете стои страхотно!

Аз днес си подготвих ноктите и на ръцете и на краката за лакиране, основа даже сложих и ме домързя и зарязах. Дано утре ми дойде музата.

# 87
Да, ама ако се вгледаш, всъщност има разлика Simple Smile

Абсолютно подкрепям! Grinning

Агентче, много са хубави и двата, но и моят опит показва, че такива цветове са капризни по отношение на нанасяне и не пасват на всяка ръка. И все пак дай шанс на втория Grinning

# 88
  • Кюстендил

Ами същия номер е Grinning

Не са ли две лепенки отдолу, не е от голямо значение, но ми стана интересно. И мислех че е някакъв друг номер.

# 89
По-скоро различни телефони, различна светлина, ъгъл и затова изглеждат с различен нюанс Blush
Но наистина е много красив. Имам някакъв подобен, трябва да го издиря утре Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт