Лаковe за нокти - 137

• 34 538
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Супер- отдавна се чудя между Перфект 189, 190 и 191, всичките много приятни. Като 190 като че ли малко повече ми допадаше. Благодаря.

# 451
Flormar 478, който в действителност не е така оранжев. На три пласта, защото иначе стои на черти Frowning1

Скрит текст:

# 452
  • София
И аз се запролетих Simple Smile

# 453
Flormar 478, който в действителност не е така оранжев. На три пласта, защото иначе стои на черти Frowning1

Скрит текст:

Не, няма друга такава плочка, влюбена съм просто! Обявявам те за Мис съвършена плочка.

# 454
# 455

Скрит текст:

Здравей! На 3 пласта как успя да не се появят балончета? Сложи ли топ и ако да какъв? Благодаряяя

# 456
Благодаря, момичета! Heart Eyes
Нямам балончета, изчаках хубаво да изсъхне всеки един пласт по около 5мин.
Иначе към момента си разчиствам топ лаковете и ползвам всякакви, които имам Grinning Сега използвах този

# 457
  • София
След тази прекрасна плочка се пльосвам аз с моите копчета Blush

# 458
Много ми харесвате плочката, много се радвам. Heartpulse Обаче аз вече 2ра седмица обмислям дали да не се върна към облата форма Thinking По-женствена и естествена ми е някак. А и с тази много се драскам и мен и ММ Laughing и връхчетата бързо се изтъркват от лака. Frowning1

# 459
Момичета, аз ли не правя нещо като хората или просто електрическата пила не е моят продукт? Изобщо не се разбрахме, много е груба и не оформя хубаво овала, това прескачане и постоянно сменяне на посоката е супер досадно, а накрая филцовата приставка не прави нищо. Не можах да оформя хубаво краищата, големи са приставките и близо до кожата остава разръфано. Накрая пак трябваше всичко да правя с ръчна пила, която поне мога да доближа в краищата, а полирането прави наистина лъскава повърхност. Та вие с какви наблюдения сте, защо така се получава?

# 460
  • София
Момичета, аз ли не правя нещо като хората или просто електрическата пила не е моят продукт? Изобщо не се разбрахме, много е груба и не оформя хубаво овала, това прескачане и постоянно сменяне на посоката е супер досадно, а накрая филцовата приставка не прави нищо. Не можах да оформя хубаво краищата, големи са приставките и близо до кожата остава разръфано. Накрая пак трябваше всичко да правя с ръчна пила, която поне мога да доближа в краищата, а полирането прави наистина лъскава повърхност. Та вие с какви наблюдения сте, защо така се получава?
Аз пиля с такава само кожичките отстрани на нокътя, с една тънка конусна приставка, каквато не всички пили имат. Дори с нея мина време, докато свикна, защото надрасквах плочката и се чупеха после ноктите дълбоко надолу, в месото. За подравняване и оформяне на нокти на ръцете не бих я ползвала. Според мен, може да си направиш голяма беля и да разслоиш ноктите. Иначе имам друга, с по-големи и дебели приставки, включително една по-тъка и цилиндрична, с които чистя кожичките около ноктите на краката. Споделям само личен опит и не ангажирам никого с него.

# 461
Джулс, моля те, не съм съгласна да си наричаш ноктите "копчета". Grinning Всички тук знаят аз какви джудженца си имам Blush
Блъд,  а ТМ оплаква ли се от драскането? Stuck Out Tongue Winking Eye
Килпоп, аз се разбирам чудесно с ел. пилите  (тази е от Кауфланд, но имам и от Лидъл и са аналогични). При това, нокътната ми плочка е малка и свършва доста под върха на пръстите. Идеално пиля и отстрани. Разръфаното се маха с филцовата приставка, а може и с фината пила в по-голямата част. За да не те побърква смяната на посоките, можеш да пилиш първо от едната страна всички нокти, после от другата. Аз така правя. Когато ноктите ти сочат надолу с "left" пилиш отляво, а с "right" отдясно. След време се свиква. За "прескачането"- трябва да държиш стабилно пилата и да имаш опора, за да контролираш добре движенията. Старай се  ноктите ти да са в края на диска, защото в средата има изпъкнало и затова всъщност е прескачането. Прочети упътването, има значение и как държиш пилата спрямо ноктите, може би просто имаш нужда от повече практика. Wink И много важно нещо- започвам да пия винаги на най-ниската скорост, само за много бързо скъсяване увеличавам. Но като цяло предпочитам степен 1 от 5 възможни. Има и приставка за кожички, ползвала съм само на краката.
Имам и една мулти пила от Топ Шоп- подарък, уред 5 в 1 се води. Има приставки епилатор, пила за пети, разни други и накрайници за маникюр. Използвам от нея накрайникът за кожички, заострен. Доволна съм, но е много по-обикновен уред, сравнен с ел. пилите от Л и К.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 23:48 от dolce miele

# 462
Благодаря. Ами очаквах просто да се борави лесно с нея... Иначе не разбирам за какво са многото скорости, не виждам разлика и да е по-лесно с по-високата или нещо такова. Общо взето ми идват много едри всичките, дори и тънките са твърде широки, за да махнат кожичките (отделно, че не пише за такава - били за врастнали нокти, аз такива нямам). И филцовата е много едра, не може да се провре да махне по края. Прескачането идва, когато посоката на пилата е от долната страна на нокътя нагоре, но се получава, че през 10сек трябва да сменяш посоките, а върха е най-трудно да оформиш, пилнеш малко и сменяш, пилнеш малко и сменяш.... Не знам, може да й дам още един шанс, но не съм възхитена.

# 463
Когато свикнеш, може да си промениш мнението. Да, върховете са най-трудни, но аз там пиля най-малко. Ако са заострени- веднъж оформени, може доста време да не ги "закачам" с пилата. Wink А може и само върховете лекичко с обикновена пила, ако с тази ти е трудно. Като пробвам и по-тънките накрайници ще дам мнение. Като цяло никога не съм имала проблемни кожички и рядко се занимавам специално с тях...  А за филцовата приставка- избутвам това разръфаното Blush от нокътя  (ако е останало) и минавам с  филца и се маха. За скоростта- високите са за по-напреднали, за махане на гел лак може би, за пети, махане на мазоли или груба кожа...

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 23:43 от dolce miele

# 464
Ох, аз съм разтроена между Блъд, Криси и Лита. Мечта ми са техните нокти Grinning
Обаче не знам дали има друга толкова позитивна тема в целия форум, честно Heart

И тъй, лъскаво, шарено, кич. Но така или иначе никой не ме вижда вече втори месец... 😂
https://www.instagram.com/p/B_dLkyPDFC8/?igshid=gnewt78zkkf2

Общи условия

Активация на акаунт