Лаковe за нокти - 137

• 35 141
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Открих си любимец - Flomar bright coral

С уговорката, че е върху гел ... Чудех се  дали тук или в темата за гел лаковете, обаче реално лака не е гел.

Здравейте,

Може ли малко повече инфо как слагате обикновен лак върху гел и запечатвате?
Благодаря!!!

Действам с полигел. Обезмаслявм, база, пека, полигел, пека и после топ. Така приключвам с гела.... После си лакирам с обикновен лак, не запечатвам с гел топ лак, за да мога да си сменям цвета когато реша.

# 436
Открих си любимец - Flomar bright coral

С уговорката, че е върху гел ... Чудех се  дали тук или в темата за гел лаковете, обаче реално лака не е гел.

Здравейте,

Може ли малко повече инфо как слагате обикновен лак върху гел и запечатвате?
Благодаря!!!

Действам с полигел. Обезмаслявм, база, пека, полигел, пека и после топ. Така приключвам с гела.... После си лакирам с обикновен лак, не запечатвам с гел топ лак, за да мога да си сменям цвета когато реша.
А може ли да се пропусне стъпката с полигела и също така обикновения лак да се запечата с гел топ лак и изпече? Извинявам се за многото въпроси!

# 437
  • София
Вучкова, запечатвала съм обикновен лак с гел топ лак и така става.

# 438
impala номер 10
Първата със светкавица.
Втората без светкавица.
Ако не се лъжа няколко пъти съм виждала в темата лакове на Импала и всичките пъти съм се влюбвала как стоят.
Имапала винаги свързвам с един фон дьо тен, който мажехме всички, като ученички и беше по-скоро маскиране, а не гримиране с него. 😄😄 Общо взето и от тогава не съм виждала Импала по магазините или пък не ми е правило впечатление. Но след тези лакове които видях непременно ще търся. Ако са и толкова издръжливи колкото красиви... леле.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 21:37 от .. attractive ..

# 439
Импала има в Елитис.

# 440
impala номер 10
Първата със светкавица.
Втората без светкавица.
Ако не се лъжа няколко пъти съм виждала в темата лакове на Импала и всичките пъти съм се влюбвала как стоят.
Имапала винаги свързвам с един фон дьо тен, който мажехме всички, като ученички и беше по-скоро маскиране, а не гримиране с него. 😄😄 Общо взето и от тогава не съм виждала Импала по магазините или пък не ми е правило впечатление. Но след тези лакове които видях непременно ще търся. Ако са и толкова издръжливи колкото красиви... леле.
При мен Импала издържат по-дълго от Голдън Роуз. Но Незнам дали е от лака или съвкупност от основа, лак и топ. Основата и топа а ми на CND. Последният нюд, който показах издържа 6 дни със заголени връхчета само на дясната ръка днес. Четките са дебели и са ми много удобни.

# 441
За парите си, съм останала с добри впечатления от марката Импала като цяло. Лакове обаче не съм използвала, но има и в нашето квартално левче.

# 442
Аз никога не бях виждала лакове на Импала, в Елитис влизам може би веднъж в годината и не се завъртам много покрай техния щанд, че обикновено е много мръсен и гаден. Но някой път ако ходя, ще ги погледна.

# 443
  • на дъното
Здравейте 😊! И тук да попитам 😉издирвам маската за ръце на Barnangen,къде мога да я намеря? Благодаря ви предварително 🤗

# 444
Джулс, точно Работливи ръце взех, 2 сини и 1 червен, но много бързо ми вървят, явно ми е доста суха кожата, иначе са хубави.

# 445
  • гр.Пловдив
Здравейте!
Искам да помоля да ми препоръчате марка -търся си заздравител за нокти с розов цвят или отенък с блясък,има ли изобщо такъв?Weary

# 446
Това към ползвала, стои като лак, сатенено розово:

# 447
  • София
Lemy, в началото на активно ползване на дезинфектанти имах период, в който ръцете отгоре ми се бяха нацепили до кръв. С Работливите ръце си оправих този проблем. Сега продължавам естествено с дезинфектантите, но и да - гълтат крем като за световно Heart

# 448
impala номер 10
Първата със светкавица.
Втората без светкавица.
На кутрето какъв лак е добавен?

# 449
Скрит текст:
impala номер 10
Първата със светкавица.
Втората без светкавица.
[/quote]
Цитат