Лаковe за нокти - 137

• 35 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Открих си любимец - Flomar bright coral

С уговорката, че е върху гел ... Чудех се  дали тук или в темата за гел лаковете, обаче реално лака не е гел.

# 181
За да не се мацате до ушите при омбрето, просто облепяйте пръстите с хартиено тиксо и всичко ще е 6. Така процедирам и като правя воден маникюр.

# 182
Ох а тез Опи-та са много красиви. Уви от Бг не знам къде може да се купят, а сега хич не ми се рискува с поръчки от чужбина..

# 183
  • Варна
Ох, аз днес се олях малко с поръчки. От миналото лято нищо не бях поръчвала. Да видим какво изобщо ще дойде и кога.

# 184
OPI има и в България. И представителство, и дистрибутори. Поръчвала съм. За жалост не помня от коя фирма. Пловдивска май беше. Хем на по-ниски цени. ... Нищо не казах Joy

# 185
OPI има и в България. И представителство, и дистрибутори. Поръчвала съм. За жалост не помня от коя фирма. Пловдивска май беше. Хем на по-ниски цени. ... Нищо не казах Joy
Май Селена ги внасяха доколкото помня, но нещо не зареждат нови колекции, може и да са сменили дистрибутора.

# 186
  • София
Момичета, имам въпрос - от къде купувате печати? Никога не съм ползвала, но все повече се навивам да пробвам. Гледах в някакви сайтове на цени между 20-30 лева за комплект - заслужават ли си? Мога ли да ги ползвам с обукновен лак или е хубаво да си купя такъв за печати? Съжалявам за глупавите въпроси, явно вече изолацията взе да си казва думата. Благодаря предварително!

# 187
Момичета, имам въпрос - от къде купувате печати? Никога не съм ползвала, но все повече се навивам да пробвам. Гледах в някакви сайтове на цени между 20-30 лева за комплект - заслужават ли си? Мога ли да ги ползвам с обукновен лак или е хубаво да си купя такъв за печати? Съжалявам за глупавите въпроси, явно вече изолацията взе да си казва думата. Благодаря предварително!
Може би трябва да питаш в темата за печатите, там има доста информация.

# 188
Момичета, купували ли сте си от големите шишета лакочистител от Джъмбо? И ако сте, можете ли да споделите впечатления, че много се чудя.

# 189
Вземала съм, но от нормалните разфасовки, не беше голямо. Ами нормален лакочистител, върши работа, но въпреки наличието на масла (или глицерин, не помня какво беше), пресушава доста.

# 190
Аз имам ето този от Джъмбо и не е лош, не по-различен от останалите. И даже мирише приятно Blush

# 191
  • София
Момичета, купували ли сте си от големите шишета лакочистител от Джъмбо? И ако сте, можете ли да споделите впечатления, че много се чудя.
Аз съм купувала лакочистител с ацетон един в голямо,  сиво шише (не ми е под ръка в момента) - много е силен, мисля, че го препоръчват при сваляне на гел лак (аз така и почти не го ползвах за гел лак). Не съм очарована - много ми изсушаваше кожичките, а не бих казала, че се справя добре с лакове, които се свалят по-трудно. Единственият му плюс е, че е в голяма разфасовка и съм сигурна, че винаги имам лакочистител вкъщи. Други лакочистители от Джъмбо не съм ползвала, не мога да дам мнение.
Най-често купувам ацетоновия лакочистител на Лидл и съм доста доволна.

# 192
  • София
Джулс, това Strawberry Fields ли е 💞
Да. Друг мой фаворит Heart

# 193

Купувам този от Джъмбо от години, страшно икономичен е, точно 2 туби ми стигат за година, а лакирам постоянно. Трие много лесно, и когато ми се наложи някъде да махам лак с друг лакочистител веднага откривам разликата и още повече захаресвам този. Всъщност и мирише много хубаво, след като изтриеш лака, дори понякога запазва аромата и след измиване на ръцете. Просто не съм попадала на по-добър лакочистител за мен...

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 22:36 от .. attractive ..

# 194
Аз след няколко лака с дефектни четки на Golden Rose бойкоторах марката и вече дори не ги разглеждам.
Имам много нюдове, мога да помогна с номера, но според мен се пропуска фактът че цветът на нюда зависи изключително от подтона на кожата - т.е. дали се търси топъл, студен или неутрален нюд. На прима виста споделям, че най-плътни и покривни са нюдовете ми на Мис Спорти и Римел 60 секунди.
Благодаря ти! И двете марки се предлагат в кварталната дрогерия, която ми е най-удобна в момента, ще разгледам утре какво имат в наличност. Като тон ми е трудно да се ориентирам точно при нюдовете, със светла кожа съм, с по-скоро жълтеникъв подтон, може би студените и неутралните биха подхождали повече?

Общи условия

Активация на акаунт