Лаковe за нокти - 137

• 35 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета!
Не спирате да ме радвате и вдъхновявате 🙂 Днес реших и аз да покажа маникюра си, който е шарен и ми носи настроение.
Пожелавам Ви усмихната и успешна седмица!!![/img]

# 166

Golden rose Color Expert 48
https://www.instagram.com/p/B-6X1D0Do1y/?igshid=20no6po3oxj8
За мен по-добри са Flormar!!!
Харесвам Golden rose, но не мога да се разбера с тези твърди четки, ще ме побъркат линиите, които ми оставят!!!

# 167
Май си е до пристрастност - или харесваш едните, или другите. Аз пък винаги съм предпочитала ГР, по-хубави и пигментирани цветове имат (с малки изключения), по-вискозни са и не се разливат навсякъде, четките са ми удобни такива широки. На Флормар съм имала няколко лака и все ме ядосват, неприятни са ми.

# 168
Аз предпочитам Флормар. Дори лаковете им с тънки четки са ми по-лесни за нанасяне от Голдън роуз. Само към холограмчетата ГР нямам никакви забележки. Иначе ако се абстрахирам от марките Флормар и Голдън роуз- обожавам Перфект и техните четки са ми много удобни, трайността при мен също е добра. Heart

# 169
Морска вълничка, тези 3Д ваденки издържат ли ти?
Аз пробвах веднъж и на втория ден почнаха да ми закачат и да се отчупват Frowning1

Да, много ми издържат. Аз съм много доволна. Даже сменям лака, тях ги оставям. И пак - до последно. Кажи как точно действаш с тях. Laughing

Ами аз като другите ваденки, така ги ползвам. Топя ги във вода и слагам, обаче си спомням че не стана така и ги лепих с лепило, че не искаха да застанат Grinning

# 170
Във водата трябва хубаво да се намокри, така че да ти се приплъзва м/у пръстите, с които държиш ваденката. И наместваш в/у мокър с вода нокът. Може и под вода. Самата ваденка е мнооого тъничка. Дали го обясних добре Nerd

# 171
Ааа значи може и да са различни просто. Тези моите са едни дебели, не са като обикновените. И въпреки намокрени, стояха като пластмасови и затова накрая ги залепих.

# 172
  • Варна
Който е любител на CND, Интеркозметика имат в момента промоции на 24 цвята Vinylux по 12 лв. Има и промо комплекти лак плюс топ.
Нова колекция от OPI, Neo pearl. Този път май не си съвпадат цветовете от различните формули.
https://www.opi.com/color/collections/neo-pearl-collection

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 12:25 от Blue Turquoise

# 173
  • София

На пролетна вълна 🌷

# 174
Много хубави декорации. Откъде са? Blush

# 175
  • София
Ваденките са от ОЛХ , защото не ми се чакаше от Алито и то в този период , но излизат доста скъпи около 3лв малко листче + доставка. За жалост не съм засичала по дрогерии и магазинчета такъв тип ваденки.

# 176
Пени, синият лак случайно да ти е по-стар или гъст? При мен скоро се случи това с един стар розов.

Рири, нюдовете са ми слабост, така че мога да ти снимам с какво разполагам аз, което се намира по магазините и да се ориентираш.

Георгиева, чудно е!
Ще съм ти много благодарна!

# 177
# 178
Аз след няколко лака с дефектни четки на Golden Rose бойкоторах марката и вече дори не ги разглеждам.
Имам много нюдове, мога да помогна с номера, но според мен се пропуска фактът че цветът на нюда зависи изключително от подтона на кожата - т.е. дали се търси топъл, студен или неутрален нюд. На прима виста споделям, че най-плътни и покривни са нюдовете ми на Мис Спорти и Римел 60 секунди.

# 179
Много хубави маникюри показвате, както винаги Simple Smile На мен откакто почна извънредното положение ми е останало време да се лакирам точно веднъж и оцеля до следвашия ден, та само ви гледам.

GR имат много разнообразни и красиви цветове, но на моите нокти не държат и един ден, затова не ги и заглеждам. Flormar са тези които най-отдавна ползвам. При тях обаче качеството на отделните лакове е тотално различно и си е късмет. Примерно, от любимата ми Pearly серия уцелих доста добри, като Violet Defense, Precious Forest, Velvet Bordeaux. Междувременно Velvet Red е непокривен и няма съхнене. Не съм изобщо фен на тънките четки обаче. На Perfect са ми идеални, но и техните ми траят около 2 дни (с Флормар са 3-4! Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт