Лаковe за нокти - 137

• 35 043
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит празник мили момичета Flowers Cherry Blossom
От мен едни "ягодки"

# 151

Цветя, цветя и точно на Цветница семейство Симпсън 😆😆😆🙄🙄🙄
Trend it up - Double Volume & shine 483
Един любим цвят

# 152
Здравейте момичета, от кои лакове сте по-доволни Флормар или Голдън Роуз. Кои са сериите им с най-плътни цветове, и ако може да съхнат бързо.
Колор Рич не Флормар е добре, но съхне мноого бавно като сложа 2 слоя. Никога не може да ми изсъхне без поражения

# 153
Rich Color са на Golden Rose по спомен. Сега не ми се става да гледам, ама мисля, че Full Color са на Flormar. Няма значение, де. За мен  лично Golden Rose са по-добре. Допадат ми като разнообразие, качество и четки повече. Но за бързото съхнене не мога да кажа нищо, без топ не мога така или иначе Grinning

Много хубави неща сте показали! Свежо ми стана Heart

# 154
Eто и моят маникюр от днес.

Цитат на: ALMIRRA  
link=topic=1199511.msg40553341#msg40553341 date=1586718803
Здравейте момичета, от кои лакове сте по-доволни Флормар или Голдън Роуз. Кои са сериите им с най-плътни цветове, и ако може да съхнат бързо.
Колор Рич не Флормар е добре, но съхне мноого бавно като сложа 2 слоя. Никога не може да ми изсъхне без поражения

Аз ползвам ето този топ лак и изсушител от Avon и съм много доволна, независимо каква марка цвят съм си сложила лакът ми съхне бързо и не ми остават следи и белези от чаршафи, например.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 22:55 от Kristina Lazarova 602511

# 155
Откакто сме в извънредно положение, минах изцяло на обикновени лакове за нокти. Преди това бях повече от 2 години с гел лак.
Сега съм се запасила с красиви цветове на Фрормар и Есенс и вие с вашите прекрасни маникюри ми давате идеи. Heart

# 156
# 157
  • Варна
Добро утро! Завърнах се и аз тук като блудна сестра, отдала се временно на Shellac. Лакът е Masura Coolness of Evening lake. Пробвах за първи път топа с гел ефект на CND Vinylux. Сега виждам, че май има чаршафи. Значи съхне по-бавно от другия на CND.

# 158
Морска вълничка, тези 3Д ваденки издържат ли ти?
Аз пробвах веднъж и на втория ден почнаха да ми закачат и да се отчупват Frowning1

# 159
Джулс, това Strawberry Fields ли е 💞

# 160
На така зададен въпрос да избера между ГР и Флормар, без да се замисля бих казала Флормар. За мен Full Color са най-покривни и първите 20 използвания съхнат много бързо поне при мен. 😄

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 09:53 от .. attractive ..

# 161
Морска вълничка, тези 3Д ваденки издържат ли ти?
Аз пробвах веднъж и на втория ден почнаха да ми закачат и да се отчупват Frowning1

Да, много ми издържат. Аз съм много доволна. Даже сменям лака, тях ги оставям. И пак - до последно. Кажи как точно действаш с тях. Laughing

# 162
Вълничке, кажи и ти как действаш с тях Stuck Out Tongue Winking Eye Такива ваденки намират ли се и в България?
Момичета, красотички сте показали Flowers Rose

# 163
Пропуснах, аз бих избрала ГР пред Флормар, никак не се разбирам с тях като качество, а и опаковките вече откровено ми грознеят.

# 164
Нещо напоследък все не може да ме грабне каквото и да си правя и реших да е омбре, че не съм си правила от години. И разбрах защо Grinning Мацаница до лактите, даже течния латекс не помогна Grinning Но ми харесва за сега Grinning

Общи условия

Активация на акаунт