Лаковe за нокти - 137

• 35 143
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Долче, точно този крем взех набързо, при последното пазаруване там, уцелила съм значи. Бях се запасила с разни други, но бързо свършват. Аз съм фен на тлъстите и гъстите кремове, Лидълският SOS е такъв, но го ползвам само вечер, сутрин ръцете са ми като нови. Отдавна не го бях ползвала, но сега с това постоянно миене се налага.

# 421
Аз мога да препоръчам на Балеа крема с уреа, който е на една много приятна цена, а работи доста добре.
Кокосово масло - мисля, че доста сме го обсъждали май преди, ама на мен ми помага и затова пак го казвам.
Малко по-висок клас - сухото олио на Нюкс. Ползвам го за абсолютно всичко.

# 422
На мен маслата в чист вид не ми действат, покрай алергиите на мм пробвах какво ли не, и кокосово и зехтин и какаово и от ший, шипково също. Явно моята кожа си иска химийка.

# 423
От мен един холограм. Имам един от алито, подобен, опитах с него, но му трябват поне три или четири слоя, а миризмата му е ужасна, та... Изтрих и се върнах към този.

# 424
Аз мога да препоръчам нещата на Thalloderma. Майка ми се маже с
Мулти-хидратираща емулсия за много суха кожа/EUDERMOL H 8
Въпреки, че не е крем за ръце конкретно, тя го ползва навсякъде и е много доволна. Имаше ужасно суха кожа на краката и ръцете и това и помогна. Blush

# 425
Valeto96, това е заздравителя
Скрит текст:
А, от снощи съм така Simple Smile По моите критерии - средна хубост Grinning За кожичките - мажа се с бебешкото олио на "Хип" и съм доста доволна Stuck Out Tongue

# 426
И аз като Леми използвам крема за ръце 1 или 2 пъти дневно- количеството регулирам според състоянието на кожата. Само масла, без крем понякога и при мен май не дават  голям резултат за кожичките- за ноктите да. Междудругото, наскоро си купих измивна пяна за ръце Сенсимо и я сложих в кухнята,  много добре ми се отразява и тя (нищо, че е за бебета и деца). Laughing Харесвам и кремът с лайка от Лидъл, но той ми мирише толкова хубаво, че избягвам да го използвам вечер, че ароматът ме разсейва и не мога да заспя Smile А кремът с жълтата капачка има много деликатен аромат (от моя гледна точка). Дори майка ми, която не хвали никакъв крем за ръце, още след първото използване одобри кремчето СОС и забеляза видима разлика.

# 427
Dolce тази пяна на Сенсимо има ли я в lidl? Да взема да купя на моя мъж, че в чудо се виждам с него, сега май реагира от един лидълски сапун. Това ли е?

# 428
Леми, тази е. Не знам за Лидъл, обаче аз я купих от Кауфланд- при бебешките неща стои, 3,49 лв.

# 429
impala номер 10
Първата със светкавица.
Втората без светкавица.

# 430
идеален за слънчицето навън

Скрит текст:

# 431
  • София
Относно сухата кожа и кожичките мен ме спасява крем Работливи ръце за интензивна грижа в синята тубичка.

# 432
Днес в Лидъл видях дезинфектант Работливи ръце, дори не знаех че има такава марка 😄

# 433
Ех че красиво и свежо е тук! Страхотни неща показвате момичета! Аз се бях спретнала с едно коралово she обаче не се справих с декорацията- пусти ръце много треперят... Иначе използвам един лосион уж професионален за ръце и нокти- когато се сещам да го слагам действа много добре! И мирише страхотно. Този маникюр много се чудех дали да го покажа- не ми харесва изобщо. Но викам айде- отдавна не съм се разписвала...

В голяма дупка съм заради пустото извънредно! Добре че сте вие да ме радвате Heart

# 434
Открих си любимец - Flomar bright coral

С уговорката, че е върху гел ... Чудех се  дали тук или в темата за гел лаковете, обаче реално лака не е гел.

Здравейте,

Може ли малко повече инфо как слагате обикновен лак върху гел и запечатвате?
Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт