Лаковe за нокти - 137

• 35 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Ааа, пък аз вече мия чинии с ръкавици Grinning Изпуснах няколко, но... Поне, Блу, се надявам така да се спася от изсъхващите кожички.

Много хубаво, Ари!

Блъд, аз си знам, че сме от една порода с теб с тея нюдове Grinning

Иначе ето ме от вчера https://www.instagram.com/p/B_XUv5djxE6/?igshid=1pmdap82vfwbv

# 406
# 407
Аз пак да питам, че няма къде другаде. Слагате  ли основа под Vinilux, пише, че се ползва без и ми е странно?

# 408
  • Варна
Отскоро ползвам Vinylux серията и сложих основата на Cuccio, която ползвам. На следващия ден още имаше оголени връхчета и цели парчета се люспеха. Странно ми стана, но аз го отдавам на моите ужасни нокти. Следващия път ще пробвам без основа, само с топ Vinylux, да видим.

# 409
Blue Turquoise, ще чакаме да показваш 👌

# 410
Нищо особено от мен. Л'ореал 116 Cafe de nuit

Как нищо особено, Блъд!?! Това е съвършеният за теб нюд! Семпло, стилно, перфектно!!!

Аз пак да питам, че няма къде другаде. Слагате  ли основа под Vinilux, пише, че се ползва без и ми е странно?
Не... ако пише без основа карам без основа, но ако си правя курс и ползвам заздравител по това време не си го пропускам.

Лакирам се в момента и съскам по Еси - предишният ми цвят беше съвършен - и консистенцията на лака и четка и всичко... сега се занимавам с подстригване на четка, по дяволите!

# 411
  • София

Номер 17. На живо е даже още по-ярък. Много ме кефи, че седи тлъст и покривен.
Хм. Ето го при мен същия лак. Иначе наистина е разкош за нанасяне Blush

# 412
# 413

Номер 17. На живо е даже още по-ярък. Много ме кефи, че седи тлъст и покривен.
Хм. Ето го при мен същия лак. Иначе наистина е разкош за нанасяне Blush

Възможно е различните партиди да имат различен нюанс или според оттенъка на кожата да се променя  лакът.

# 414
Не, просто не можах добре да уловя цвета в снимка. На живо седи точно както на снимката на Juls 18 Simple Smile

# 415
Ее Агент, благодаря! Днес установих, че имам около 10-15 нюд-а Grinning Ама винаги може още Blush

# 416
Момичета, по повод сухите кожички...искам да похваля един крем за ръце от Лидъл-  Q10 , против стареене се води, със слънцезащитен фактор 10 и за зряла кожа Grinning В Кауфланд имат аналогичен крем, но фактор 6 и за взискателна кожа. Все са с жълта капачка. Кожата ми не е суха, но е идеален за кожичките покрай тези дезинфектанти- този е от малкото кремове които търпя на ръцете си без да ги чувствам мазни.

# 417
Момичета, по повод сухите кожички...искам да похваля един крем за ръце от Лидъл-  Q10 , против стареене се води, със слънцезащитен фактор 10 и за зряла кожа Grinning В Кауфланд имат аналогичен крем, но фактор 6 и за взискателна кожа. Все са с жълта капачка. Кожата ми не е суха, но е идеален за кожичките покрай тези дезинфектанти- този е от малкото кремове които търпя на ръцете си без да ги чувствам мазни.
Напоследък все тези кожички ме тормозят и ми разгрозяват, като цяло ръцете... Непременно при следващото ходене в Кауфланд или Лидл ще потърся някой от кремовете, защото и аз никак не мога да търпя мазнотии по ръцете. 😄😄 По-склонна съм да ходя с разранени и грозни ръце, отколкото с мазни. 😄😄 Лудост е ама имам си я от години и не ме остава, какво да се прави. 😄😄

# 418
Най-ефективно е рициновото масло, но особено неприятно като усещане.

# 419
И аз мразя мазни ръце, а също и като се измия да се стича лигавото от крема. Малко такива, от които съм доволна съм намерила, обикновено от по-висок клас.

Общи условия

Активация на акаунт