Лаковe за нокти - 137

• 35 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
От Кауфланд я взех, че в Лидъл бяха свършили...Те този тип пили по принцип правят много фин прах при пиленето на ноктите, няма какво толкова да се разслои- за мен това е най-щадящо като процедура- нокторезачките не са ми щадящи. Специални ножички също използвам понякога за скъсяване, но с тях не съм прецизна, а и на дясната ръка съвсем Stuck Out Tongue Winking Eye  Никога не мога да полирам толкова добре изпиленото както с ел. пила+ полиращата и филцова приставка.

# 376
# 377
# 378
От мен един розов спомен:))

Арабеск, и в дм и лили имаше преди ръкавици, но в началото на карантината ги бяха изкупили, в Метро и в санитарните магазини също съм виждала. Като нитрилните нямат талк, който изсушава кожата.

# 379
Вчера трябваше да покажа новия маникюр, но нещо ме размързя през телефона да се занимавам Stuck Out Tongue Та, днес да витите пак любимото червено с нова ваденка, в която се влюбих ♥ Много обичам макове и отдавна търсех подходящи за изпилените ми отново до дъно нокти Grinning Вече нямам проблеми с тях, слава Богу, но много си хи харесвам ултра късички Grinning Жалко само за целия плик с ваденки за по - дълги нокти Grinning

# 380
Георгиева, идеална ти е дължината, и удобна при това. Ваденката е страхотна.

# 381
Георгиева, може ли на ЛС откъде поръчваш ваденки, че все забравям? Grinning И аз много ти харесвам ваденката Stuck Out Tongue Winking Eye , както и маникюра.
Пени, много нежно.
Леми, много ми харесва как ти стои такава дължина Heart , сега с каква си?
Аз също започнах да се харесвам и с къси нокти- хем моите са копченца Grinning Един приятен сив лак от гел лак серията на Флормар, на 1 пласт е- малко странно се нанасяше, дали самият лак е специфичен или на мен не ми се занимаваше- не съм сигурна кое от двете. Четката е удобна в края, но не ми допада, че и нагоре също е много дебела...Холограмчето е  ГР 05, 1 пласт върху сивото, идеално пасна.

Скрит текст:

# 382
Аз имам лидълската пила. Качествена е, но аз не я ползвам. Така ми стои за украса Grinning Ползвах я като си правех гел и гел лак.

# 383
Аз не бях сигурна, че ще мога да пиля с ел. пилата  заострени нокти, обаче се оказа дори, че е много по-лесно, отколкото с обикновена пила-  обикновената пила ми се опира в кожичките, а ел. пилата не...Когато бях купила предишната ел. пила не пилях още ноктите отстрани и само за това не бях сигурна, че ще става. Доволна съм. Предполагам, че е въпрос на навик използването и- аз например, не мога да подкъся само с ножица или нокторезачка без да изпиля после, а мои приятелки пила почти никога не използват.

# 384
Здравейте, момичета
по препоръка от тук купих топ лака на Seche. Много бързо съхне, но за съжаление и с него не се задържа лак на ноктите повече от 2 дни.
От Дъглас получих мейл за техни гел лакове. Ползвали ли сте ги? Какво ви е мнението за тях?

# 385
Нямам  мнение за тези лакове, но понякога колко се задържа лак не зависи само от лака, а от самата нокътна плочка, хормоните, начин на нанасяне, основа...

# 386
Момичета ТОП лака Vinylux с ГЕЛ ефект УВ топ ли е? Виждам, че е в плътно шише.

# 387

Номер 17. На живо е даже още по-ярък. Много ме кефи, че седи тлъст и покривен.

# 388
Тлъст!!!   JoyJoyJoy

# 389
Да, да, дебеличко се нанася, не е твърде течен и подлизващ като други лакове.

Общи условия

Активация на акаунт