Лаковe за нокти - 137

• 35 163
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Пеликания
Аз днес съм с любимия ми розов цвят.
Привет, покривен ли е лакът на S-he, на колко пласта е на снимките? 🙂
Разкошни маникюри видях 🌸
Покривен е дори с един слой. На снимката е с два, но принцип нанасям 2 за по сигурно.

# 361
Атрактив, кой е този толкова приятен лак? Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз да се похваля- вчера си купих ел. пила за нокти, намалена на 10 лв и много си я харесвам. Отдавна исках. Бях се запътила да я купувам за 23 лв и се изненадах приятно. Скъсих ноктите, нещо ги поизчупих и нацепих покрай Великден. Но и не изпилявах веднага счупеното, голяяяяям мързел ме беше обхванал и затова. Grinning

# 362
А дали комплектът за маниклюр и педикюр, който сега се продава в Лидл за 30 и няколко лева си струва? Не съм ползвала, не знам коя приставка за какво е, има ли всички нужни и т.н.?

# 363
Лидълският комплект е аналогичен на кауфландския. Само кауфландския има и малка лед светлинка (не е чак незаменима обаче, може без нея). Имам и като лидълският, обаче ми е в чужбина и скоро няма да имам достъп до него. Затова купих нова ел. пила.

# 364
Атрактив, тази дължина ти е супер, въпреки че е до дъно. Много по-нежно от преди. Blush

# 365
  • София
Flormar pearly PL 238. Уффф, и като знам как след два дена ще почне да се съсипва от тъпите дезинфектанти Cry

# 366
Чудни сте! Толкова розово в темата Heart

Сега... Ще ви се стори тъп въпрос, ама откъде да си купя някакви ръкавици? Имам предвид такива, с които да мия чинии. Не държа да са супер специални, просто ми писна да ми се разваля лака от непрекъснато миене, защото освен да готвя, друго не осъвършенствах през тая карантина... Та, онези еднократните от аптека стават ли? Знам, че има едни гумени, ама ми се виждат неудобни...

# 367

Аз ползвам тези. Без тях не пипам чиния Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма да ти се пързалят и да изпускаш сапунисани съдове.
С латексовите готвя.

# 368
Атрактив, кой е този толкова приятен лак? Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз да се похваля- вчера си купих ел. пила за нокти, намалена на 10 лв и много си я харесвам. Отдавна исках. Бях се запътила да я купувам за 23 лв и се изненадах приятно. Скъсих ноктите, нещо ги поизчупих и нацепих покрай Великден. Но и не изпилявах веднага счупеното, голяяяяям мързел ме беше обхванал и затова. Grinning
Долче, лака е Флормарски, Фул калър - Berry brown. Като се замисля напоследък все към Фул калърите посягам, че ми се струва, че най-бързо ми съхнат. Ии честита придобивка на теб. ❤️
Блъд, благодаря ти много. И с къси и с дълги се харесвам много, но средното положение ме побърква. 😄😄

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 22:42 от .. attractive ..

# 369
  • София
И аз съм за ръкавици които показа Морска вълничка.И аз без ръкавици не мия,моите ръце изсъхват дори от миенето само с вода. В началото може да ти е неудобно,но бързо се свиква.

# 370
За ръкавици и аз препоръчвам онези горе, много са хубави и здрави, но не ги намирам в нашия супермаркет. Но и обикновените от Лидл ми вършат работа.
Аз да попитам, за какво всъщност ползвате електрическите пили? За скъсяване, за полиране отгоре? Чудя се доколко има смисъл, предвид че аз бих я ползвала само за полиране.

# 371
Лидл? Ще търся значи из тези магазини. Благодаря Blush

# 372
Виледата обаче я няма там, те си имат друга марка, но пак става де.

# 373
Атрактив, че аз го имам този лак Joy  Изобщо не го познах, моят някак по-лилавеещ  ми се вижда Sweat Smile
Килпоп, снощи използвах ел. пилата за скъсяване и то с доста. Нарочно не използвах преди това нокторезачка, защото исках да я пробвам по-добре. На най-ниската степен "работих"- 5 скорости са - от около 2000 до 4200 оборота. Начинът на пилене не може да се сравнява с обикновена пила според мен, има приставка за мазоли, за пети, за удебелена или неравна  повърхност на нокти на крака, за полиране филц, 2 пили- груба и фина. Същи се върти и в двете посоки. За мен си заслужава и отдавна исках да си купя такава пила. За пети/стъпала си имам специална ел. пила с ролки която е по-удобна за целта. Но с тази която купих вчера се достига по-лесно загрубяла кожа около пръстите, например.

# 374
За скъсяването ме притеснява да не предизвиква разслояване, както обикновените пили... Аз преди се бях видяла в чудо, но когато спрях да пиля и започнах само с нокторезачка, се оправиха.
А за пети хич не се и надявам, моите изискват специални грижи. Но пък, удобно е явно за самите пръсти на краката.
А ти откъде я взе - Лидл ли?

Общи условия

Активация на акаунт