Лаковe за нокти - 137

• 35 164
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Ау, прекрасна декорация!😊😋 Много майсторско изпълнение, браво!👍🌼

# 347
Есенна мъгла, този препоръчвам аз - https://www.instagram.com/p/B9wUVWXj-dm/
Иначе Golden Rose имаха един страхотен Крем брюле, но го няма вече.

# 348
  • Стара Загора
В Кауфланд има тези сетове, а и в сериите Wow и Color EXPERT също се намират не лоши нюдове (Голдън Роуз).

# 349
  • София
Продължавам да ви следя, но нямам кой знае какво ново да покажа. 2-3 катрис Simple Smile Исках само да потвърдя, че Prodigy gel топ лака на Голдън Роуз вече за нищо не става. Преди изсъхваше за 2 мин. Сега колкото и да чакам, на другия ден лакът е “на чаршафи”. А използвам не знам кое по ред шишенце. Сега ще търся друг вариант.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 17:38 от Pupsi

# 350
Агент, това цвете ли е, какво е?
Lemy, реално да - цветя от оризова хартия, правени от щерката в безполезен опит да се спаси от математиката!

Вчерашният Picture Polish се беше сгъстил, не изсъхна хубаво, стана мизерия на 2 пръста, та днес набързо смених с кафето.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 22:26 от Agent Provocateur

# 351
  • Пловдив

Ходих днес да пазаря от Лили, нямах много време, но грабнах Бел 80 /червения брокат/.

# 352
Агент, това цвете ли е, какво е?
Lemy, реално да - цветя от оризова хартия, правени от щерката в безползен опит да се спаси от математиката!

Вчерашният Picture Polish се беше сгъстил, не изсъхна хубаво, стана мизерия на 2 пръста, та днес набързо смених с кафето.

Идеално е за закуска Joy
Любими РР!!!

# 353
Добро утро!
Лакирането е едно от нещата, които продължават да ми създават настроение 🙂. Бъдете все така цветни 🙂

# 354
Катерина, кой номер е този Перфект?

# 355
Dolce, Перфект-а е номер 158.

# 356
  • Пеликания
Аз днес съм с любимия ми розов цвят.

Скрит текст:

И да ви почерпя макар и виртуално, че пораснах с още една година Grinning
Скрит текст:

# 357
ЧРД, Мари! Весел празник!

# 358
Ноктите са до дъно, муза за лакиране - никаква! Уж исках да ги скъся сега пък ме налегна една мъка за дългите нокти. Както и да е днес едни цветенца от Али експрес малко ми повдигнаха настроението. Веднага реших, че ще ги пробвам, не бях слагала декорации по ноктите си може би от години... Като гледах красотите ви не можех да се сдържа да не си взема и аз някакви стикерки... Е край - запалих се и аз, само да имам малко повечко време ще се разровя в Алито и ще си напоръчам 😄😄 и да знаете вие сте виновни ... 😄😄
Прилагам снимки от кажи речи първия ми опит с декорацийките. 😄 Нищо особенно, но пък ми се повдигна настроението определено. ❤️

# 359
Аз днес съм с любимия ми розов цвят.
Привет, покривен ли е лакът на S-he, на колко пласта е на снимките? 🙂
Разкошни маникюри видях 🌸

Общи условия

Активация на акаунт