Лаковe за нокти - 137

• 35 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
А защо не си купиш него, много го харесвам и аз. Той не е бързосъхнещ а УВ топ, такъв имат и Перфект.
Защото последния път не го намерих и дори от Мория, ми продадаха уж него, ама дойде друг топ лак, който не беше със същите качества.
Можеш ли да ми споделиш ти от къде го купуваш? Flowers Hibiscus
Или пък друг топ лак, но да съхне бързо?

На мен също ми се обадиха и ми казаха, че само е сменена бутилката, иначе бил същият! Четох толкова добри отзиви за него, а накрая се разочаровах. Явно наистина нещо са го развалили.. 🤔

# 331
И аз се лакирах днес, тръгнах с идеята за три цвята, ама и така стана ту мач;)

Искам да си купя такива яки ваденки, може ли линкове на лични?

# 332
# 333
# 334
  • София
Джулс, това синьо на Бел откога го искам Heart
Когато излязоха Бел се влюбих веднага в този цвят. Мислих го цяла седмица /щото при над 100 лака малко се въздържам/, но накрая естествено реших да не си тормозя душицата и го взех Heart Eyes

# 335
Агент, това цвете ли е, какво е?

# 336
Не знам каква е новата опаковка на топ-а на Месауда, от Мориа го взех на предишния черен петък 2018 г. Не знам и как съхне защото го пека 2 минути. Не ми се е напуквал никога.

# 337
Джулс, аз докато го мислех този лак въведоха извънредно положение... Laughing

# 338
  • София
Dolce, само да сме търпеливи... Аз съм си обещала само да свърши тая гадост и ще изкупя лаковете и козметиката в магазините Joy За косата ще трябва да ме извличат от ДМ и Лили Stuck Out Tongue Winking Eye Аз сега мисля лаковете на Trend  it up които Мамето показа...

# 339
Impala номер 20

# 340
С  молба да ми препоръчате   марка / номер  обикновен лак  -    за много къси нокти   , но  да стои като блясък  ,   като естествен  ,  почти без цвят  , и  по възможност   да е от ДМ или Лили .

Нещо такова

# 341
  • София
Есенна мъгла, аз съм много доволна от 02 на Лумс - този. Подобен на показаната втора снимка е и Essie - Ballet slippers (тук можеш да видиш цвета, но на моите нокти стои доста по-бледо и ми трябват поне 4 пласта, за да докарам прилично покритие), но Еси май не се предлагат в Лили и ДМ.

# 342
  • София
Три старички лилавички Есенса

# 343
  • Пловдив
А защо не си купиш него, много го харесвам и аз. Той не е бързосъхнещ а УВ топ, такъв имат и Перфект.
Защото последния път не го намерих и дори от Мория, ми продадаха уж него, ама дойде друг топ лак, който не беше със същите качества.
Можеш ли да ми споделиш ти от къде го купуваш? Flowers Hibiscus
Или пък друг топ лак, но да съхне бързо?

На мен също ми се обадиха и ми казаха, че само е сменена бутилката, иначе бил същият! Четох толкова добри отзиви за него, а накрая се разочаровах. Явно наистина нещо са го развалили.. 🤔
Да, дори твърдят че е подобрена формула, та закупих 2. Е, не, мирише лошо, по-малко е като количество и изобщо няма същото качество.
При мен този на Месауда изсушава бързо, но има всички недостатъци на другите - на мен нищо не ми задържа маникюра и скоро след отваряне започва отдръпване на лака навътре след нанасяне на топ лака.
Аз съм ползвала Пош и Сеш все от EBay, но ми се искаше нещо от БГ да поръчам.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 15:10 от mamada

# 344
  • Панагюрище
И аз съм решила да се върна към обикновените лакове , след няколко години с гел лак
Сега се снабдявам с продукти, защото нямам нищо
Действате вдъхновяващо, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт