Лаковe за нокти - 137

• 35 174
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Лореал-а с който бях последно така жестоко ми пожълти ноктите... Rage И сега съм с нюд за почивка Blush

# 316

Привет, някой има ли представа откъде мога да закупя такива метални декоративни камъчета за маникюр? От цветните и класическите имам, такива не съм виждала, а много ми харесват 🙂 Препоръчвам и профила на дамата от скройншот-а, има 2 всъщност, стар и нов, от нея съм взаимствала най-много идеи за маникюр и нейният стил се доближава най-много до моя. Обаче мисля че слага пласт гел и върху него обикновен лак, ноктите изглеждат неестествено дебели.

Кристъл, тук има и са много изгодни, особено, ако си харесаш още неща. За никакви пари се сдобих са хиляди, буквално, камъчета Stuck Out Tongue

# 317
Георгиева много благодаря Green Heart още тези дни ще пусна поръчка, големи съкровища има Heart Eyes нещо ми се занимава напоследък с декорации, сигурно от скука.
killpop и аз се прецаках със същите остри и холограмни камъчета от Джъмбо, как ги ползваш? Купих ги за един дуохром на Еси, бях си оформила страхотна комбинация в главата за съчетанието им, но като тръгнах да ги слагам с изненада установих, че изобщо не мога да ги закрепя, защото са с форма на диамант 😁 Така си стоят, втори път не се пробвах да ги закрепям, чудя се дали не са за гел маникюр.

# 318
Долната им страна е що годе плоска и могат да се закрепят. Слагам точка топ лак, лепя стъкълцето, после със самия топ лак пак ги обикалям много плътно. В крайна сметка пак закачат и се случва да паднат, а и на допир не е приятно.

# 319
# 320
Блъд, да ти имам хубавата плочка, направо наслада за очите ми!

# 321
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Може ли да ми препоръчате топ лак-бързо съхнещ еквивалентен на Mesauda crystal glaze top coat, т.е да е от по-безвредните? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благодаря.

# 322
А защо не си купиш него, много го харесвам и аз. Той не е бързосъхнещ а УВ топ, такъв имат и Перфект.

# 323
  • Пловдив
А защо не си купиш него, много го харесвам и аз. Той не е бързосъхнещ а УВ топ, такъв имат и Перфект.
Защото последния път не го намерих и дори от Мория, ми продадаха уж него, ама дойде друг топ лак, който не беше със същите качества.
Можеш ли да ми споделиш ти от къде го купуваш? Flowers Hibiscus
Или пък друг топ лак, но да съхне бързо?

# 324
Месаудата ако имаше малко гел ефект, щях да се кълна в него. Иначе си съхне много бързо даже.
Аз също търся такова качество при дрогерийните топове, но няма.
Ако намериш Пош, той е от безвредните.
Бързосъхнещият на Ревлон беше много добър, но вече го няма в България, а и не зная дали е безвреден.

# 325
Привет, момичета! Заради ИП се завърнах отново към лакирането у дома, с любимите ми ваденки.😊😋
Лака е от Орифлейм, серията The one. Влюбена съм в четката! Най-най-удобната, поне за мен.🙂

Забравих да кача и на дясната ръка, която винаги има забележки, защото хич не ме бива в лакирането с лява ръка(и със снимането, както се вижда), то е треперене, то е чудо.. 🤪🙈

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 18:08 от butterfly_🦋

# 326
tanch, благодаря! Честно казано изменила ми се е с годините. В началото, когато започнах да се лакирам ноктите ми бяха потресаващо меки и самата плочка беше една равна отгоре.. никаква форма. А сега някакси са станали едни овални отгоре и доста по-здрави и дебели от преди. Колежките ме питат отвреме навреме дали не съм с гел лак. Laughing Не знам дали си въобразявам или е възможно това с годините Thinking Как е при вас? Имало ли е промяна в нокътната плочка през годините Simple Smile

# 327
Лакирах се на бързо и не съм почистила добре кожичките. С Picture polish Fool's gold съм.

# 328
Джулс, това синьо на Бел откога го искам Heart Имам подобно, но и това ще взема Laughing
Блъд, и аз много ти се радвам на плочката! И при мен има малка промяна от лятото насам- малко по-извити са ноктите (като погледнеш откъм върха на пръстите), като че ли по-малко се кривят и подвикват на дължина- а най-малкото заради 4-5-6 пласта лак са станали и по-здрави. Grinning
Едит:
Боже, редакторът написал, че ти се радвам много на поличките... Joy

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 19:13 от dolce miele

# 329

Аз пък изобщо не съм доволна от топ лака на Mesauda! Да, държи ми по 6 дни маникюра, но ми го напуква и изобщо не е бързосъхнещ! Трябват му час и половина, че и повече съхнене.. В сайта на Moria подлъгват с описанието..

Общи условия

Активация на акаунт