Лаковe за нокти - 137

• 35 175
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Едно великденско маникюрче и от мен.

# 301
Христос Воскресе, момичета!
Пазете светлината в душите си и любовта в сърцата си. Бъдете здрави! ❤🙏😇🕊
И на мен ми липсват някои мацки в темата и най-вече Adisun! Много се вдъхновявах от нейните творения.. Confused

# 302
  • В полите на Пирин планина
Светъл празник, момичета!
Още един Catrice от серията Мини&Дейзи:

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 18:01 от Lady Brinne

# 303
Синия лак е от серията The 1 затова е мини 💙А Urban Safari са пясъци Simple Smile пробвах по един нокът от всички  върху зеления лак... Много ми харесаха всички 💙💙💙

# 304
Христос Воскресе!
От мен Бел 109. Много ми харесва, че е воднист, но покривен.
Някой се оплака от топа на Лумс. Аз вече 5 месеца съм с него и нямам подобни оплаквания. Даже в момента пак с него се намазах и изсъхна за 10 минутки. Държи ми по седмица лакът под него. Много си скъсих ноктите. Напоследък доста чистих и започнаха да се разслояват по върховете и да се гънат като дъвка.
Скрит текст:

# 305

Скрит текст:

Лакирах се, и ми излезе спомен, явно по това време на годината ме влече към този лак:

Здравейте! С гел лак ли е запечатван лакът?

# 306
Мисля, че Леми използва топ лак Сеш...
Момичета, с ел. пила  (уред за маникюр) успявате ли да правите заострени нокти и да пилите отстрани до кожичките?

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 19:28 от dolce miele

# 307
vuchkova.e, използвам обикновен топ лак, на горният маникюр мисля, че е Продиджи на ГР.

# 308
https://www.instagram.com/p/B_K_SlbDYx7/?igshid=iykgryxp0451

И двата цвята се оказаха съвсем различни от това, което съм виждала на снимка, обаче са страхотни Heart Eyes  По-светлият корал се нанесе изключително лесно и без да става на черти, както ми се случва с други подобни.

# 309
Много свежи неща показвате. От мен едно класическо червено.

# 310
Добро утрооо Simple Smile
Ето ме и мен...

Classic 41 много стар лак... Мисля даже, че вече не се продават!
https://www.instagram.com/p/B_MQYuHjDIZ/?igshid=qyyjd4yxkx5v

# 311

Привет, някой има ли представа откъде мога да закупя такива метални декоративни камъчета за маникюр? От цветните и класическите имам, такива не съм виждала, а много ми харесват 🙂 Препоръчвам и профила на дамата от скройншот-а, има 2 всъщност, стар и нов, от нея съм взаимствала най-много идеи за маникюр и нейният стил се доближава най-много до моя. Обаче мисля че слага пласт гел и върху него обикновен лак, ноктите изглеждат неестествено дебели.

# 312
Изглеждат ми като обикновените камъчета, които се намират в Джъмбо, сигурно и по левчетата ги има. От Джъмбо имам и стъклени камъчета, те са с някакъв цветен блясък и са остри Grinning

# 313
И аз имам от Джъмбо, както и от един огромен китайски в Люлин 😁 Мисля, че съм срещала в ДМ, но доста отдавна, там са много бедни на декорации.

# 314

Общи условия

Активация на акаунт