Лаковe за нокти - 137

• 35 179
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
ООо Честито! Интересни са тези лакчета! Нямам търпение да ги видя върху нокти Simple Smile

# 286
ДМ магазините са празни, не е като в хранителните.

# 287
  • В полите на Пирин планина
Маме, страхотни са! В ДМ ли ги има? Тъкмо и при нас отвориха...
Ще ида да ги преслушам... Simple Smile

# 288
  • Стара Загора
От мен един стар любимец на Pull & Bear в унисон с половината ми яйца. Simple Smile))

Показали сте много весели и цветни маникюри! Дано и в душата ви да е толкова пъстро! Светли и споделени празници желая!

# 289
Ивче, много в твой стил са ти яйцата! Много яко Green Heart

# 290
ДМ магазините са празни, не е като в хранителните.

Подстрекателка!!! Kissing Smiling Eyes

# 291
Лилавке, вчера се сетих за теб, че не си идвала скоро в темата Purple Heart

Маме, струва ми се и на мен, че са пясъци някои. Да споделиш задължително, когато и пробваш Simple Smile

# 292
Арабескче, нещо се повредих аз, хвана ме липсата, изтрещях и ви поизпуснах, съжалявам Heart Decoration
Каквото съм успяла да видя обаче беше много красиво Kiss

# 293
  • Варна
Освен purpletka от известно време в темата липсва и  Adisun. Много нови покупки са ми вдъхновени от нейната колекция.
Светъл Великден, дами! Бъдете здрави и винаги така позитивни. Красотата и шаренията ще ни спасят! Andrà Tutto Bene! 🍀💙🙂🌈

# 294
Mаме, синият лак ме удари право в сърцето! Не че и другите не са хубави...Но интересно- синьото защо е мини? Blush

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 18:11 от dolce miele

# 295
purpletka, не си единствената изтрещяла, но ще ни мине, щом еретично се замислих за ДМ и нов лак Bowtie Hug
Мама, и аз много харесах синия, моля те да покажеш ей този, много искам да го видя как стои:
https://cdn.bg-mamma.com/UWOl/61wnF.jpg

# 296

Бъдете здрави и щастливи, вие и семействата ви ♥️

Онзи ден и аз ги загледах лаковете в ДМ, но познавайки се, се ометох по най-бързият начин. Но няма гаранция, че тези дни няма да се предам 😂😂😂😂

# 297
Христос Воскресе, момичета! ❤️ 🌷
Аз с маникюр не мога да се похваля, но ще ви поздравя за празника с едни яйца и един непослушен заек 😁

П. С от седмица правя домашна маска с мед и лимон, мажа ноктите, стоя 30 мин и после намазвам целите ръце с кокосово масло. За сега действа много добре. 😊

# 298
Христос Воскресе, дами ♥ Бъдете здрави и щастливи ♥ Снощи след целодневно месене най - после намерих време за маникюр. Не е великденски Stuck Out Tongue

# 299
  • София
Христос Воскресе мили дами!

Лоша, лоша Маме 😘 голяма си подстрекателка ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт