Лаковe за нокти - 137

• 35 180
  • 736
  •   1
Отговори
# 270

Ето това вече си е моята форма Simple Smile. Сега вече се чувствам добре 💚
Лака е Oriflame The one - Kiwi
Декорация ваденка!
Миленка, невероятно красив лак... Мисля, че 90 % от жените вече имат проблем с щитовидната жлеза и все повече мъже също....
Прекрасни неща показвате

# 271
  • София
Чудесни сте всички! Миленка, хубаво, че си намерила причината на проблема, пожелавам ти всичко да се подобри скоро.
Маме, чудесна форма и страхотни красоти.
Не мен не ми издържа търпилото да си остана със стария лак, докато боядисам яйца и направя козунаци (а и вчера за първи път от 2 месеца влязох в дрогерия, в която имаше прекрасни лакове) и снощи сътворих това с Бел 03 и един брокат на Импала. Ще го видию в края на деня как ще е Simple Smile

# 272

Ето това вече си е моята форма Simple Smile
Маме, липсваше ми много тази форма на ноктите ти! Макар, че вече бях започнала да свиквам и с другата...Признавам, че покрай теб се престраших да пробвам как ще ми стоят заострени нокти Hug А как всъщност ги поддържаш дълги, досега не съм те чула да се оплачеш от счупен нокът...? Grinning

# 273
  • Пеликания
Нещо набързо от мен.
GR RICH COLOR 16
BEL 27

Скрит текст:

# 274
Миленка, най-важното е, че е намерен проблема и може да се действа. С теб сме! 💕

Намерих Бел 25, който издирвах. Оказа се друг цвят, а не този, който съм си представяла. Нищо. Взех още един за утеха, да имам Grinning

# 275
Ето това вече си е моята форма Simple Smile. Сега вече се чувствам добре
Не,че има значение, но аз да си кажа, повече ми харесва старата ти форма. : ))

# 276
Lemy... Опитах да съм с квадратни нокти, но много трудна работа! Драсках децата, постоянно, удрях връхчета, а и нещо много са ми меки ноктите и направо се сгъваха... Кофти тръпка!
Долче... Имам счупени нокти много често даже, но свикнах да не влагам много чувства, преди дори плаче! Сега просто пиля и продължавам! С тази форма съм, защото счупих връхчета на 2 нокътя хахаха...Много ми е удобно така и децата не се оплакват.
Днес се прибрах с 7 нови лака! Trend it up са заредили цял щанд с нови лакове!!! Много им се радвам и .. Много ги харесвам ❤️❤️❤️

# 277
# 278
"Днес се прибрах с 7 нови лака!"

Маме, би ли била толкова добра, колкото си и красива, да покажеш тези красоти Flowers Blossom
От любознателност питам, не от любопитство Joy

# 279
С най - голямо удоволствие... Само 10 мин. И ще снимам

# 280

Момичета, качвам от телефона и нямам опция да ги скрия... Съжалявам за дългия пост! Ако искате снимка по-детайлна само кажете... Пак ще снимам

П. С лаковете са 8 Simple Smile

# 281
Браво, Маме, страхотни са! Със здраве да си ги мазнеш Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 18:44 от Морска вълничка

# 282
Тези Urban Safari май са пясъци... Излиза ми една снимка в Instagram кафяви лак

# 283
# 284
Ау, харесах си няколко, но едва ли ще останат, докато се престраша да вляза в някой ДМ 😸

Общи условия

Активация на акаунт