Лаковe за нокти - 137

• 35 159
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Да, да, дебеличко се нанася, не е твърде течен и подлизващ като други лакове.

Разбрах, просто ми стана смешно, а и добре звучи. И аз харесвам тлъсти лакове, да се мажат като масло Stuck Out Tongue Winking Eye

# 391
Хахахах това наистина е точната дума! Joy Винаги съм се чудела как да нарека тези плътните лакове. И аз ги харесвам Grinning

# 392

https://www.instagram.com/p/B_WhJAZjPbw/?igshid=13fzvxp48z936
Лака е франкенполиш, Декорация печат 🌾

# 393

Номер 17. На живо е даже още по-ярък. Много ме кефи, че седи тлъст и покривен.
Много хубаво се е получило при теб. Странно че и аз имам точно номер 17 и съвсем не бих го описала, като тлъст и покривен. Даже точно обратното, сложа ли слой, за да изглежда достатъчно покривен, просто няма съхнене. Явно и при лаковете е така, че просто при различните хора се "държат" различно. Такава покривност, като при теб просто не мога да постигна с него за съжаление.

# 394
Маме, много красив цвят! Завидях ти!

Аз намазах сутринта една много приятна Чайна, за съжаление не мога да хвана лилвия шимър на снимка, пробвах на директна светлина, без светлина, вътре, вънка и не става и това си е

# 395
Aria, и този на средния и безименния изглежда много приятен. С лек синкав нюанс?  Heart Eyes

# 396
Да, синьо-сивкав е. Ползвам го само за ваденки, някакъв Перфект е, но му трябват три пласта, на два си прозира.

# 397
Скрит текст:
Номер 17. На живо е даже още по-ярък. Много ме кефи, че седи тлъст и покривен.
Много хубаво се е получило при теб. Странно че и аз имам точно номер 17 и съвсем не бих го описала, като тлъст и покривен. Даже точно обратното, сложа ли слой, за да изглежда достатъчно покривен, просто няма съхнене. Явно и при лаковете е така, че просто при различните хора се "държат" различно. Такава покривност, като при теб просто не мога да постигна с него за съжаление.
Много странно, при мен седи гъстичък и е трудно да го нанеса тънко и непокривно. Единственото ми обяснение, че моят може да е бил отварян в магазина. Иначе имам подобен цвят - 61 от същата серия, който винаги се нанася тънко, чак ми прозира линията на живеца.

# 398
Нищо особено от мен. Л'ореал 116 Cafe de nuit

# 399
  • Варна
Пристигнаха ми красавците от унгарската  🐑. Нямам търпение да видя и новата колекция Пикчъри уикенда!

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 13:41 от Blue Turquoise

# 400
Блъд, влюбена съм в плочката, формата и дължината на ноктите ти. Heart Eyes
Блу, честити. Сините не са по моя вкус, защото не ми отиват, но тези изглеждат доста интересни.
Задължително чакаме снимки Hug
На мен ми дойде заздравеителя от Ейвън със златните частички. Дано помогне Relaxed

# 401
И аз да се включо ни в клин, ни в ръкав за ГР Рич Колор Stuck Out Tongue Явно партидите са различни всеки път. Имам един много любим червеникаво - цикламен Stuck Out Tongue Номер не помня сега, и първото шише беше много интересен и запомнящ се цвят, но свърши. Преди година купих същия номер и беше доста по - различен цвят....Червеникаво - оранжавеещ беше. Пак красив, но нищо общо с това, което беше първото шише Sad А, и да похваля още един заздравител на Ейвън Stuck Out Tongue Води се втърдител за нокти Stuck Out Tongue Дистрибуторката им, която ми е и приятелка, ми го похвали и реших да го пробвам. Много добре се спогоди с ноктите ми и вече трети ден лакът ми цял, само леко оголени връхчета, а не спрях да готвя и чистя тези дни. До сега не се беше случвало. На другия ден след лакиране веднага се оголваше тук там, а на втория и люспи съм сваляла Stuck Out Tongue

# 402
И аз да се включо ни в клин, ни в ръкав за ГР Рич Колор Stuck Out Tongue Явно партидите са различни всеки път. Имам един много любим червеникаво - цикламен Stuck Out Tongue Номер не помня сега, и първото шише беше много интересен и запомнящ се цвят, но свърши. Преди година купих същия номер и беше доста по - различен цвят....Червеникаво - оранжавеещ беше. Пак красив, но нищо общо с това, което беше първото шише Sad А, и да похваля още един заздравител на Ейвън Stuck Out Tongue Води се втърдител за нокти Stuck Out Tongue Дистрибуторката им, която ми е и приятелка, ми го похвали и реших да го пробвам. Много добре се спогоди с ноктите ми и вече трети ден лакът ми цял, само леко оголени връхчета, а не спрях да готвя и чистя тези дни. До сега не се беше случвало. На другия ден след лакиране веднага се оголваше тук там, а на втория и люспи съм сваляла Stuck Out Tongue

Може ли снимка на заздравителя?

# 403
Blue, за всичките ти завидях! И то не съвсем благородно 💙

# 404
  • Варна
Ноктите ми да в плачевно състояние и въобще не знам кога ще мога да ги изпробвам всичките. Добре, че няма социален живот, че голям срам с моите напукани ръце и нокти.

Общи условия

Активация на акаунт