Лаковe за нокти - 137

• 34 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
С филтър ми е снимката, ама да се покажа от одеве. Много обичам бели нокти, утре ще снимам нормално.

# 496
Аз троших нокти днес в Пепко, т. е. избирах дрешки и домашни потреби Joy Та ще имам възможност пак да се занимавам с любимата ел. пила... Grinning
Междудругото, нещо не съм доволна от светлосивият Флормар от гел лак серията им...доста бързо започна да се бели. Не знам, може и да не се сработва добре с основата или топ лака ми... Thinking Обаче там където върху сивото декорирах с пласт холограм ГР лакът не е мръднал при същите условия- следващия път ще нанеса сивият лак на 2 пласта, а не само на един.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 22:40 от dolce miele

# 497
С филтър ми е снимката, ама да се покажа от одеве. Много обичам бели нокти, утре ще снимам нормално.

Много хубава нокътна плочка! 🤩🌞 Направо ми останаха очите! 👀

# 498
# 499

Много хубава нокътна плочка! 🤩🌞 Направо ми останаха очите! 👀

Много ти благодаря! Всъщност са ми доста дълги ноктите в момента, за да изглежда така положението, но... иначе е по-малка плочката Satisfied На палеца личи горе-долу.

Скрит текст:
Долче,а нашите Пепко и Джъмбо са затворени. Страдам неистово. Да не говорим, че ми е страшна мъка и за Илиенци. Sob

Споделям тук една идея с жълто, защото ми се стори много готина и лесна за изпълнение с ваденки:

# 500
🤩😍☺️ Жесток цвят! От къде може да се купят лаковете на SNB?

# 501
  • В полите на Пирин планина
От сайта на star nails: https://www.starnails.bg/

# 502
  • София
В тон с последните страници - и аз с розАво Simple Smile
Скрит текст:
Лаковете са: Avon и Perfekt, и ваденка.

# 503
Mari_qana, на Ейвън този блестящия ли е? Имаш ли някаква основа и колко пласта си сложила, за да стане толкова наситено и хубаво?
П.С Извинявай за въпросите, просто от много време ги гледам в каталога Flushed

# 504
# 505
Като шоколад е! Heart

Ето го моето бяло - https://www.instagram.com/p/B_kJjceDr4x/?igshid=u6yghhwag8et

# 506
Като шоколад е! Heart

И мънички лешничета Joy

# 507
  • София
Оранжевичко Grinning Номера е 453

# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт