"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 922
  • 648
  •   1
Отговори
# 555
След като изгледах финала,
предлагам  да съберем пари за лечението на Фучи

DMS FUCHKA

# 556
  • София
Гледах я Любомира събота или неделя сутринта по Нова. Тя също коментира, че ако имало награда за най-бита актриса в родното кино, трябвало да я вземе.
Относно танците, каза, че в цялото ѝ семейство жените са художествени гимнастички, но тя не е искала да се занимава с това. Все пак е пробвала като малка и има представа. Леля ѝ е Ина Ананиева.

# 557
Не беше ли Лили Игнатова

# 558
  • София
Винена мушица

# 559
Тази Любомира ,където все я бият явно е някаква самодейка не ми изглежда да е учила актьорско майсторство

# 560
След като изгледах финала,
предлагам  да съберем пари за лечението на Фучи

DMS FUCHKA
Ааайде няма нужда. Тя си е лична благотворителна кауза на Нова, проект след проект ѝ осребряват. Надявам се обаче да пренасочат средствата в скоро време, че положението е безнадеждно.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 21:45 от Emi_55

# 561
  • София
Не беше ли Лили Игнатова
Да, извинявам се за грешката.

# 562
  • Велико Търново
Т.е. Любомира е дъщеря на Камелия Игнатова ли?

И, впрочем, учила е в НАТФИЗ. Завършила е класа на Атанас Атанасов.

# 563
Жалко, че не е вложила повече труд в танците, като за актриса ,щеше да й е полезно.
От плахите движения ,наподобяващи танц, никога не бих предположила, че го има гена. А може и да го няма де.

# 564
😲      тъп финал!
Бях забравила и чак сега го гледах, но по- добре да бях пропуснала.
Колкото и да не разбирам от сценарии, от сериали, от драматургия, нещата са много аматьорски.
Особено ме дразни непрекъснатото връщане на едни и същи сцени, за да ни обяснят по- добре какво е станало, щото сме тъпи и не схванахме от първи път.
За финал, любимият похват на Фучката- нищо до никъде не докарваш, зарязваш половината неща, за които си се борил, и наблъскнаш всичкия екшън в последните 10 Мин. като в предишните намси колко епизода всичко се влачи със скоростта на костенурка.
Във всеки сериал, който съм гледала,  за края на сезона се разплитат повечето сюжетни линии и остава някаква важна интрига за евентуален следващ сезон. Тука нищо не завърши, нищо не се разреши, а стана още по- голямо мазало, с което вероятно сценаристката смята, че е засилила интереса и е създала сложна, преплетена история.
С две думи - голяма тъпня.
Актьорите ми харесват, обаче, просто нямат шанс с тоя сценарий.

# 565
Във филма Фучката залага на сцени на насилие и почти никакъв смислен диалог.Така няма да остане в съзнанието на зрителя.Показателно е ,че има хора ,които не искат продължаване на сезони при това творческо безсилие.Няма смисъл от трошене на пари.

# 566
Точно според политиката на ТВ нова."Лошите" без да дадат и една свидна жертва избиха до крак всички положителни герой в сериала! А ролите на "положителни герои" изиграха отрицателните такива.Бащата алигарх, бивша мутра-пожарникар,един завършен звяр и убиец на колеги,очисти  от скука и загрижената си и поспаружена от грижи за парички счетоводителка, сина му един дебилизиран от шмъркане на бело изрод, на който му става само когато изнасилва безпомощни момичета и един дебилно опулен младши пожарникар- злодей,същия ако си го спомняте дето сполучливо изигра тъповатия безименния 'кранист' от "Етажна собственост.Малката фльорца ,щерката на честния и почтен до полуда бивш шеф на НДК Борш-Шьош,така и не можа да се събере в ролята си,толкова се беша засилила да блесне.И след 5-6 трупа , всичките до един положителни герой,останаха само отрицателните,което е прекрасен пример за младежта! Ваня Джеверович,Косъма и щерката на Борш-Шьош и на Балтечки едновременно,дадоха фира.Сценаристите групово доказаха,че злото винаги побеждава и че добро просто НЕМА и си инкасиргаха хонорарите с чувство за добре изпълнен дълг към господаря.Доказаха за пореден път,че в живота добрия винаги губи.И за да оцелееш трябва да станеш или корумпиран ренеГАД или да се влееш в легиона на доброволните  еничари.

# 567
  • София
Paisij Atonski 667843,
прав си да негодуваш.
иначе само да вметна, че според мен ако изобщо това недоразумение има 2 сезон, то Георги и Рая няма да са мъртви на 100%

# 568
  • Sofia
Преди малко даваха интервю на Ива Софиянска с Албена Колева/майката на Ирина/...Пита я как се чувства след участието ѝ в хитовия сериал Joy

# 569
  • София
Paisij Atonski 667843,
прав си да негодуваш.
иначе само да вметна, че според мен ако изобщо това недоразумение има 2 сезон, то Георги и Рая няма да са мъртви на 100%
Да, ние не ги видяхме мъртви, въобще и не съм си мислела, че са умрели, но има вратичка, ако желаят да не участват във втори сезон, да станат такива.

Общи условия

Активация на акаунт