Модни консултации - 45

• 54 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Според мен тези панталони стоят на добре оформени прасци и глезени, аз съм с дълги и слаби крака и съм смешна в такъв модел-отказах се  даже да го ползвам за пижама , след като се видях в огледалото.

# 421
Аз пък точно в такива панталони, като дължина, но е хубаво да са с висока талия, широки се чувствам много добре и дори по-висока от 164 и то даже ги нося с ниски обувки

# 422
  • Бургас
Аз пък точно в такива панталони, като дължина, но е хубаво да са с висока талия, широки се чувствам много добре и дори по-висока от 164 и то даже ги нося с ниски обувки
Аз също, а нито съм висока, нито съм слаба.  И дори се харесвам.
За сметка на това изглеждам отвратително в панталон чарлстон
Скрит текст:
пък колкото искат да ме убеждават, че бил подходящ за големи дупета.

# 423
Това Ники Минаж с бял чарлстон ли е  Simple Smile  Има модели чарлстон, които не са толкова впити и не са чак толкова разкроени и изглеждат добре според мен и при оформено дупе, е при тип Ники или Карди Би, не.

# 424
На мен и двата типа панталони са ми супер неприятни, особено тези с късите крачоли. Досега не съм виждала жена, на която да стои добре такова чудо. Харесвам панталони с висока талия и широки дълги крачоли, особено за лятото.

# 425
  • Бургас
Това Ники Минаж с бял чарлстон ли е  Simple Smile 
Ами бих казала, че съм аз, ама не съм. Иначе така изглеждам като позирам и 18 пъти по-зле, когато не позирам. Обаче пък имам тънки прасци и оформен глезен и се харесвам в обувки с платформа /макар, че вече не нося/ и каишка през глезена по мое мнение седи добреи елегантно /отново говоря за себе си/ и не ми реже крака противно на всички модни постулати.

# 426
Скрит текст:
Това Ники Минаж с бял чарлстон ли е  Simple Smile 
Ами бих казала, че съм аз, ама не съм. Иначе така изглеждам като позирам и 18 пъти по-зле, когато не позирам. Обаче пък имам тънки прасци и оформен глезен и се харесвам в обувки с платформа /макар, че вече не нося/ и каишка през глезена по мое мнение седи добреи елегантно /отново говоря за себе си/ и не ми реже крака противно на всички модни постулати.
Сигурна съм, че преувеличаваш, но най-важното е как се харесваш ти  Simple Smile

# 427
  • Бургас
Ами не се харесвам/за дупето/, ама срещу природата не мога да се боря. Иначе за обувките с каишки - да, харесвам се.

# 428
Яна, точно по такива тела забелязвам, че си падат мъжете около мен последно време. С пищно дупе и оформени глезени.

# 429
Затова има толкова много типове дрехи и обувки, защото всеки е със собствено виждане и усещане за красиво и за удобно Simple Smile
Панталони чарлстон и не харесвам и не възприемам върху себе си. Лично на мен ми харесват повече върху високи дългокраки създания, без голямо дупе.
Платформи преди години носех и ми бяха удобни. След фрактура на 4 от 5 кости на стъпалото с такива, до днес изпитвам болка само като ги видя Joy

# 430
Oх, за панталоните на Искрица не е толкова важнен ръста и теглото (аз съм висока и относително стройна ИТМ = 20.2 кг/м2), но с по - скоро атлетична фигура, а според мен те стоят добре на крехки грацилни фигури тип Кейт Мос,
докато панталоните показани от  . Яна . ми стоят чудесно. Ама аз съм си хепи хипи, както каза някоя потребителка по - напред в темата.
Agent Provocateur, благодаря за новото видео, макар че по отношение на обувките, аз май само от тези тип ортопедични ще се възползвам Simple Smile

# 431
Oх, за панталоните на Искрица не е толкова важен ръста и теглото (аз съм висока и относително стройна ИТМ = 20.2 кг/м2), но с по-скоро атлетична фигура, а според мен те стоят добре на крехки грацилни фигури тип Кейт Мос, докато панталоните показани от  . Яна . ми стоят чудесно.
Agent Provocateur, благодаря за новото видео, макар че по отношение на обувките, аз май само от тези тип ортопедични ще се възползвам Simple Smile
Абсолютно съгласна! И аз съм атлетична и всичко по-романтично просто ми стои ужасно! Което не пречи да стои прекрасно на много мои приятелки!

За ортопедичните сигурно ще се изкуша и аз за 3-4 година, след като години ги ненавиждах и плюех (тук са повсеместни Birkenstocks и производните им) така изведнъж и французите и италианците почнаха да ги правят (след като десетилетия се смееха на американците и немците какво носят) и се пречупих и аз. Е, няма по-удобно нещо, макар, че мама като ме види да посягам към тях през лятото "тактично" пита: "Пак ли ще изхвърляш боклука" Grinning Продължавам да мисля, че са грозни, но ги нося и за пореден път се убедих защо не е добре да се заричам "аз никога..." Grinning Grinning Grinning
(снимката не е моя)

PS Чарлстон, но не драматично разкроен, много ми отива, но нося само във вариант дънки, не и панталони, не зная защо. И прекрасно се връзва с платформи, такива пропорции докарва, че чак не е истина Grinning Grinning

# 432
  • София
На мен пък чарлстон не ми се носи. Имам един, мм ме хвали с него, аз обаче го обувам 1 път годишно.

# 433
Много обичам чарлстон и си нося с голямо удоволствие, но дълъг. С платформа ще стои супер. Бих се определила като романтичен тип, с тънки кости, тесни рамене, тесен таз, но с бразилско дупе.

# 434
  • Street of Dreams
Ох Агентче, след като забелязах, че имам много повече Rieker и Clarks, отколкото някога ми се е искало...наскоро гледах леличките наоколо с вечната класика Биркенщок Аризона и се чудех кога ли ще я докарам до там.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт