Отговори
# 15
  • София
Не знаем какво да правим... То са миризми от скари, цигари, риби... но уви това е човещина и хората са си у дома. А не можем да разбиваме комина да го градим на ново

# 16
Пробвайте с по-добър възвратен клапан, ето един троен такъв, сигурно уплътнява по-добре.

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=63&c=156&pid=2236

# 17
  • София
Проблема е, че майсторите са го направили с необичаен размер тръба в която не може да се сложи възвратен клапан. Ф110 мисля че беше

# 18
Проблема е, че майсторите са го направили с необичаен размер тръба в която не може да се сложи възвратен клапан. Ф110 мисля че беше

И при мен беше така, но това не е достатъчно за добър/мощен аспиратор и затова разширихме дупката в стената на 150 мм. Не е толкова трудно.
А може да ползвате адаптор +парче тръба и да сложите клапана в адаптора в участъка с по-големия диаметър.

# 19
Второ жилище ни е, все ново и уж хубаво строителство. Ами този проблем го има с миризмите и ме побърква. А какви гадории готвят - мирише на пръжки и чесън нон стоп. До нас път има индийка, която готви. Да не ви говоря какво значи смрад. Все едно на остра миризма на тоалетна мирише. Общия коридор просто е тотално осмърдян.

Общи условия

Активация на акаунт