Професия фризьор

• 1 232
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, много харесвам тази професия и искам да се развивам в тази посока. Живея в малък град,в който не се търсят фризьори,така че трябва да си имам нещо свое. Ще съм много благодарна за някакви насоки като за начало,от къде да тръгна за да стартирам.

# 1
Kурс, квалификация?

Студио под наем, ваучери, и например първа подстрижка - безплатна, за да привлечеш клиенти Simple Smile Нещо такова.

Не съм бизнесменка, ама нахвърлям някакви идеи

# 2
Да имам изкаран курс,но варианта да работя за някого отпада. Никой не търси да наеме фризьор в моя град. Също така и салон под наем няма. Идеята ми е за отваряне на собствен и по възможност да си закупя и помещението,но незнам какво да търся,изисквания има ли,освен вода и канализация,нещо друго? Ще съм благодарна за насоки. Много фризьорки имат салони в къщите си,но аз живея в блок и да си направя салон в хола не ми звучи добра идея,вие как мислите? И имам ли законово право да направя така?

# 3
  • WonderLand
В родния ми град има няколко фризьорки, които са си направили салоните в гаражи.

# 4
Какви са изискванията питай в РЗИ.

# 5
според мен не може в къщи, трябва да има отделен вход, чакалня, вода, има и някави изисквания за броя на столовете според размера на помещението..

# 6
Здравейте, интересуваме откъде мога да си закупя тренировъчна глава от естествен косъм за прически, боядисване и обработване с преси и маши? Благодаря Ви предварително за отделеното време!

# 7
  • София
https://estestvena-kosa.net/vsichki-kategorii/frizorski-trenirovchni-glavi
на първо търсене това излиза.
Може да попиташ във фирмите за проф. материали и уреди също.

Общи условия

Активация на акаунт