Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 075
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Благодаря на всички!
Да, виброцила оказва влияние!

# 406
Тръгна от обикновен вирус - жълт сопол и еднодневна Т, всички от яслата. Оправи се, обаче изведнъж почна да се влошава - пълен нос, задна хрема и кашлица от нея през нощта. Нищо не помага, какво ли не пи. Вчера за последно слагахме виброцил, а в понеделник сме на Унг, защото си трябва специалист да го погледне. Според педиатърката възпалена 3 сливица, която секретира. Не кашля много, основно през нощта като полежи над 3/4 часа, но има периоди докато изкара храчката и по минута/две да кашля. Спи като порче, обаче ние не сме спали от миналата седмица.

# 407
  • София
Skk, Честит рожден ден!

Лека бременност ти пожелавам и дупе да е яко Kissing Heart

# 408
Аз така борих задна хрема март месец след като изкара грипа. А от 1 месец насам е с алергия сенна хрема, която се засилва след всяка разходка, ако не сме излизали ден два и се подобрява. Но то няма как да го държа вкъщи.

Да ви питам с момчетата, моя не дава да му пипна пишлето и съответно като пиша е в кукуто седнал, искам прав да му покажа на писоара но не дава, гъдел ли го е не знам, смее се и ме бута.  Ваще така ли бяха, уж гледа онзи ден братовчед му как пика прав но нищо.

# 409
Той задна хрема има и влачи след всяко боледуване, но не е било никога така, а и нищо да не му помага макар и грам.

Мм всяка вечер му отваря пишлето, но пък моят син пика в памперса, та горния проблем го нямаме Simple Smile

# 410
На него от както личния му го забели не дава да се пипне там,съответно и като го къпем изобщо не може да се измие както трябва, още ли е стресиран незнам. Аз реално от няколко дни му махам през деня памперса но само днес имаме попадения за пики в кукуто.

# 411
  • София
Няма спасение от задната хрема, просто няма. Сигурно ми се събира една календарна година неспане заради нея. На 6 години вече е друго.

# 412
Правя назални промивки и излиза страшна гняс, облекчава го, но легне ли повече от няколко часа и се почва. Никога не е било така. В момента взима Ериус и Мукосолван. Надеждата ми е в унг в понеделник. Не може така да продължава.

# 413
Какво излезе от микробиологията?
Изолираха ли бактерия?

# 414
Не е пускан секрет. Исках в понеделник да пусна, но до петък вкл  слагахме виброцил, т.е  едва ли ще се съгласят да вземат, щом влие на резултата.
Ще видим какво ще кажат в понеделник.

# 415
  • София
Пускай му носен секрет. Минало е достатъчно време. Най-вероятно Мораксела е лепнал.

# 416
Аз така борих задна хрема март месец след като изкара грипа. А от 1 месец насам е с алергия сенна хрема, която се засилва след всяка разходка, ако не сме излизали ден два и се подобрява. Но то няма как да го държа вкъщи.

Да ви питам с момчетата, моя не дава да му пипна пишлето и съответно като пиша е в кукуто седнал, искам прав да му покажа на писоара но не дава, гъдел ли го е не знам, смее се и ме бута.  Ваще така ли бяха, уж гледа онзи ден братовчед му как пика прав но нищо.
И нашия уж гледа братовчед си как пишка прав, но той прав не иска. Изпишквам си го клекнал.

# 417
А бащите що не покажат как се прави и да се включат в обучението?
Като излизате навън,  ако имате приятелчета момчета и те не се притесняват от публика,  водете го с тях да пишка или по е да гледа.  Не им говорете нищо,  една реплика от сорта "така пишат големите момчета"  е достатъчна.  По-нататък  може да се включи "искаш ли да пробваш и ти?". Не ги насилвайте, ще стане. 
ММ в началото му беше трудно да го изпишва прав,  сега не знам,  че синът е в "мамапериод"  и не дава на други.  Иначе го водех да гледа другите момчета и в един момент поиска прав,  после го питах прав или да го държа клекнал,  казваше си според кефа.  В къщи няколко пъти е пробвал да се изпиша сам в банята/тоалетната.  А вчерабяхме на разходка в гората и пожела изцяло сам да свърши процеса -  събуване,  пишане,  вдигане на гащи. Успешно,  без да се опикае, само последните две капки капна по панталонките. 
Търпение,  ще стане.

# 418
  • Велико Търново
И моят малък мъж в началото пишаше клекнал навън. После се научи да пиша върху ствол на дърво и да пият мравките Simple Smile.

# 419
  • Down Under
Аз се включвам с по-различно питане. Онзи ден се видях с позната, също българка, която е семейна и има “тайна” банкова сметка, за която съпругът съответно не знае. При всяка заплата, тя си заделя пари, без да казва на ММ. Ей така за черни дни по нейни думи. Сега ме съветва и аз да заделям тайно, защото никога нищо не се знае в живота. Та ми е интересно - според вас до колко е нормално да имаме тайни спестявания? Аз наскоро започнах да развивам собствен бизнес от вкъщи и си заделя печалбата , но определено ММ знае за тях и ще се използват или за почивка, или за образованието на детето. Той изплаща ипотеката и колата, плаща всички сметки и би ми било свидно, той да работи като вол и плаща за всичко, а аз тайно да си трупам мойте пари. Какво ви е мнението по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт