Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 075
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Моя едва ли ще си го търси ,като слагам мазилото е когато спи,нищо не дава да пръскам, капя или каквото и да било. Много е труден, не са страшни секрети като ги изкиха е ок,разбира се ако се наложи ще взема и това назопюр. Браво на вас ,че сте се преборили със сополите.

# 496
  • София
Мупироназалът е единствената мас за нос, която се назначава в чужбина. Твърдо съм решила повече да не правя грешката да капя капки за очи в носа.
Докато беше бебе малката изпи 3 АБ заради бактерия в носа.

# 497
Всеки си решава, да. Аз просто за себе си съм се убедила, че по никакъв начин не мога да изкарам и прочия качествено носа. Да не си помислите, че съм рекламно лице Joy пълня с ФР, не с техните сашета, но нас много ни спасяваше това.
Досега 2 пъти е имал бактерия в носа, веднъж я излекуваха с черните капки (преди 2 години), веднъж пи и Аб, но имаше и други проблеми та го изписаха да е подходящ и за нос. Мас досега не сме полввали.

# 498
На него за 1ви път се случва да е с бактерия в носа и затова разпитвам, ако мога нещо да приложа от вашите тактики 🤗 Значи този мехлем,които е изписан да разбирам че е ок щом сте доволни. Дано бързо му повлияе

# 499
Дано да минава бързо ! Hug

# 500
  • пловдив
И ние сме ползвали Мупироназал и сме доволни. Ползвахме го в първите месеци, когато прихващаше хрема от каката.

# 501
Аз да попитам, лаборатория кандиларов читава ли е ? Имате ли впечатления?

# 502
Аз да попитам, лаборатория кандиларов читава ли е ? Имате ли впечатления?
Аз съм доволна от Цибалаб. За другата лаборатория нямам впечатления.
Не съм чувала отзиви и от познати , приятелки , роднини и т.н. също.

# 503
И аз така с Цибалаб. Кандиларов са много скъпи,  но съм чувала че са качествени..

# 504
  • Велико Търново
В родителските групи за абкм, често съм чувала хвалби по адрес на лабораторията Кандиларов, но опит нямам.

# 505
Аз съм си пускала мои изследвания преди няколко години там, всичко беше ок, други впечатления нямам, лаборатория като лаборатория. Аз ползвам каквото има най-близко до нас, в случая Рамус, но ако беше друга пак щях да използвам най-близката.

# 506
Да, попринцип и аз бях така [ползвам най-близката], предпочитах бодимед, но постоянно ми замърсяват пробите на урина и вече ме нервят. Излизат едни фантастични резултати.
А сега исках на детето да пусна нещо, понеже е трудна работа не искам да си гърмя патроните.
А пък само Кандиларов работят днес.

# 507
Препоръчайте нещо за запек на малкия. Какво давате при такъв проблем?

# 508
  • Велико Търново
Домати, праскови и сини сливи. Ако му ги дам и трите в рамките на едно хранене ( салата и десерт) няма да излезе от тоалетната/ стане от гернето.

# 509
Пробиотик и повече зеленчуци, плодове ако ги яде,повече вода и под формата на игра може да го карате да кляка и става поне 10 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт