Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 054
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Лещичка ,  много са хубави албумчетата !
И ние бяхме планувани номер три за тази година да се ражда , ама съдбата си знае работата - сега е на почти девет месеца нашето синче номер три!
Най-голямата радост на света и най-голямото богатство!
Не се бавете много много , за да имате повече време заедно.
Може да звучи клиширано,но е вярно.
Успех! Hug

# 451
И ние си мечтаем за номер 2, но засега е май в неопределено бъдеще...Иначе звучи смешно, но и аз мисля, че второто ще е пак момче, усещане просто. Макар че мъжа ми особено много се надява на едно момиченце, но да стигнем първо дотам...

skk, знае ли се какво ще е февруарчето вече Wink

# 452
  • София
И двата пъти бях убедена, че са момчета, но родих две момичета.

# 453
Просто усещане😊.И за първото още като разбрах че съм бременна,бях сигурна че ще е момче 💙

# 454
Като заговорихме за второ, и ние чакаме - момче. През ноември  Simple Smile
Е, надявах се на панделки, но важното е да е живо и здраво. Мм каза, че може да опитаме с номер 3 Joy

# 455
  • Велико Търново
Тъкмо щях да подканя верчето вече Simple Smile) само се засичаме по темите за бременни Simple Smile
Момче ще е засега и нашето, но пак ще се гледа, засега така изглежда.

# 456
Тази бременност толкова бързо лети, че не я усетих, въпреки че е по-проблемна от предната.
Понякога не се сещам. Е тежи ми много, защото съм с огромен корем Flushed питат а ме дали са 2, дали ще раждам скоро и то постоянно. Правете сметка .

# 457
  • София
Верче, Честито!

Така е с вторите деца Simple Smile Вчера ММ ме попита кога е проходила малката...Еми не помня...

# 458
ВЕРЧЕ ,ЧЕСТИТО!
Живи и здрави , приятно бременеене до ноември.
Момче момиче само да е живо и здраво.
Скк,как си в жегите , леко бременеене и на теб , няма значение пола?

# 459
Верче, честито ! 💙
Хубаво е че поддавате крак с нови наследници, лека бременност до края!

# 460
М, нали? Уж първороден, нямаме други деца, уж запомняхме всяка важна крачка, а накрая седим и се чудим елементарни неща Joy

На Скк добре й се е получило, че бързо след февруари ще отшумят вирусите. Аз съм объркана какво ще правим с баткото - ще ходи ли на градина или ще се мъчим вкъщи трима Thinking

# 461
Честито, Верче Blue Heart

# 462
Леко бременеене на Верчето и здраво и спокойно бебче Flowers Hibiscus

# 463
Благодаря,  много сте мили!
Аз в нова отчетна няма да ходя, тук си оставам, тук ми харесва и получавам винаги съвети, когато ми трябват.

# 464
  • София
Детската на каката ми създаде големи проблеми. Два месеца стояхме трите вкъщи, но заради едно тържество я пуснах. В резултат на което лепна бактерия на бебето и се започнаха АБ, болнично лечение, пак АБ... Дълбоко съжалих. Горкото бебе се запозна с повечето антибиотици през първата си година.

Общи условия

Активация на акаунт