Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 058
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Той не е ходил на ясал от 3 седмици.

# 436
  • Down Under
На моя приятелка дребният беше по същият начин с постоянна задна хрема, хрипове. Какво ли не опитаха, но това което много помогна, беше солната стая и хомеопат. Успех!

# 437
  • Велико Търново
Дано не обидя никой, но винаги така става с лечението на нещо. Като се закучи някоя болест пробваш първо нещо, после друго, трето пето... Няма резултат. Накрая пробваш шесто и ВОАЛА! И си казваш от шестото е! Еми да, ама дали е от него или просто вече е преминало, или наслагване от всичко...
Извинявам се за оф топика.

# 438
Верче ако яде млечни продукти спри му ги,те образуват слуз в организма и допълнително влошава нещата.
Инхалация правиш ли?

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 21:13 от CoCo`Milk 🥥

# 439
  • пловдив
Не е взиман секрет, преди това беше на виброцил. Бистър е сополът.

Цвете, кога го израстна? Ей така е и малкия на всяко боледуване,  без значение какво  - влачи задна хрема с месеци и накрая минава сама. За първи път ползвам коларгол. Ще видим през деня как ще е след приключване на курса днес. Дори и за пускане на секрет,  пак трябва поне седмица да мине след ползването на капките.
Каката го израстна след 4г.Помня, че към 5г беше единствената година, в която боледува зимния период само един път.Проблема не изчезва, но се разреждат боледуванията като цяло.
Бързо възстановяване на вас!

# 440
Коко, той яде много кисело мляко ( истинско, домашно подквасено) . Понякога и по половин кофичка.
Обаче си го търси на закуска Sad
Яде го с мюсли. Той е доста проблемен откъм храна. Ще пробвам да го заместя с нещо друго.

Инхалации не правя, в началото правих, назален душ помага в пъти повече.

Скк, февруари 2 пъти беше на Аб, през 1 седмица. После цял март и цял април беше със задна хрема. Нищо не съм капала в носа освен фр. Пробвах инхалации, хомеопатия няколко смених, бабини илачи. Накрая се отказах и то само мина след някакво време.

Аз се убедих, че хомеопатията действа. Януари така си лекувахме сополите. Мои близки лекуват и мн по - тежки заболявания, обаче аз съм страхлива  и не смея.

# 441
Искам да ви попитам дали отпечатвате (копирате)снимки за албуми на дечицата?
Ако да - майките с по-голями деца или близнаци правите ли отделни албуми или общи на децата си?
Аз досега им разделях снимките и мисля от сега нататък на първия и втория ни син да им събирам снимките в общо албумче.
Струва ли ви се удачно предвид това , че баткото е почти на седем , а брат му на 2 и половина?

# 442
Аз не съм от тези, които принтират на хартия, всичко ни е дигитално. Хубаво, че си имате такава инициатива. Но ми стана интересно как разделяте снимките, нали на една голяма част от тях децата са заедно или е на принципа една снимка за албума на единия, една за другия? Едно време нашите албуми бяха общи, родители, деца, родднини, съседчета и приятелчета - всичко влизаше в семейния албум.
Сега когато всичко ми е дигитално ми е съвсем друга организацията - по-скоро са ми групирани по дестинации, дати или просто общи по години.

# 443
Големия си имаше бебешки албуми и така до четири годишен,разбира се на тези снимки е с нас баби и дядовци , лели и чичовци и т.н.,но са си бебешки албуми само с него,защото нямаше братя.
По тази причина и брат му си има два албума,който са си неговите си , там също има и снимки с брат му и нас , с бебко и т.н.,но един вид са си неговите си албуми.
Нали брат му има така и той и си има,но ми писва,някой снимки общи да ги вадя по няколко копия-глупаво е.
Затова да си имат общ и всички снимки там,мисля,че е по-добре,но ми беше интересно да попитам вие как процедирате.
Разбира се на компютъра е друга работа,хиляди снимки има,но съм решила все пак да си имат и албуми,въпреки, че за някой е голяма отживелица.
Подбрани снимки,който ми харесват най-много да се копират.
Аз имам много малко снимки от малка и това много ме дразни .Вярно други времена ,с тези апарати и ленти , но все пак.. Close
Иначе все говорим с мм да си купим външен харт диск,за да ги качим и там снимките.

# 444
Има бебешки за до 1 година,в него се и пише и се отбелязват разни събития.За до 2 години напълнихме и един обикновен детски,сега съм подхванала трети.Мисля за всяка година да му правя по един.Аз също нямам никакви детски снимки,сестра ми има само бебешки албум.Като малки имаме 10 снимки до тийнейджърските години,когато пък отказвахме да се снимаме.Аз и до сега рядко се снимам,от сватбата ни съм на 5-6 снимки само 🤣.Но пък компенсирам с дребния,има над 10 хиляди на компа.

# 445
Аз съм За снимките на хартиен носител. Някак друго си е да я гледаш в ръцете си,за някой е отживелица но аз ги харесвам. Имам бебешки албум само с мои снимки(е и сестра ми я има тук там,по-голяма е,не може без нея) до 1г. От там нататък са семейни. Нейния албум е с доста повече снимки,все пак 1во дете. Моят албум е  по-скромен,майка ми е казвала, че нямала много време да снима с 2 деца, ущетена съм, ама какво да се прави 🤷‍♀️. Сега на детето съм купила 1 дебел албум,обикновен е но не съм изкарала нищо,все отлагам и забравям. Има 2-3 снимки в рамки и една голяма рамка със снимки от 1я месец до годинката. Ако се заема по-сериозно може и да изкарам ,че се трупат и на веднъж много ще станат.
Лещичка,кой от всичките е албума до година и със събития. Сега като се замисля ми бяха подарили 1 албум и изобщо незнам къде съм го прибрала

# 446
Долу в ляво,този на Хермес.Купих си го още докато бях бременна 😁
Забравих да си кажа,за второто също ще направя отделен,а като имат общи снимки ще вадя по две.Иначе миналата година правихме коледен подарък на прабабите и лелите и бях вадила по 10 бройки от някой снимки,в специални албуми с неговото име и снимка колаж на корицата.Всички си ги харесаха,даже искаха и тази Коледа да правим,но нямах време чисто организационно.

# 447
И вие ли чакате бебе номер 2
Долу в ляво,този на Хермес.Купих си го още докато бях бременна 😁
Забравих да си кажа,за второто също ще направя отделен,а като имат общи снимки ще вадя по две.Иначе миналата година правихме коледен подарък на прабабите и лелите и бях вадила по 10 бройки от някой снимки,в специални албуми с неговото име и снимка колаж на корицата.Всички си ги харесаха,даже искаха и тази Коледа да правим,но нямах време чисто организационно.

# 448
А не,плануваме го за догодина или следващата,но ще видим.Просто съм си решила,че каквото има за единия,ще има и за другия.От сега си знам че ще е пак момче,даже и име сме избрали 😁

# 449
😂😂 ти ме разби,как ще знаеш че ще е момче, екстрасенси способности ли имаш 😄 аз ако имам 2ро силно си мечтая за момиченце ,но тази година ще пропуснем.
Цитат на: лещичка
link=topic=1200170.msg41174732#msg41174732 date=1596632502
А не,плануваме го за догодина или следващата,но ще видим.Просто съм си решила,че каквото има за единия,ще има и за другия.От сега си знам че ще е пак момче,даже и име сме избрали 😁

Общи условия

Активация на акаунт