Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 065
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
М,
Ще са минали само 2 дни без капки.

Горди,
Никога не ми е минавало такова нещо през ум, честно казано. Малко ми е странно.
Напомня ми на едни наши приятели - зор от булката да имат брак, накрая не му взе фамилията и го накара да подпишат предбрачен Thinking може би аз съм старомодна, но ми се стори странно.

# 421
  • Велико Търново
Аз си имам тайни пари Simple Smile колкото и държим на семейството, наистина никога не се знае кой какво ще го избие, особенно във времето в което живеем.
По добре да съм подготвена за кофти стечение на обстоятелствата, отколкото в неособено приятен момент да се чудя от къде да извадя пари

# 422
Скрит текст:
Твърдо съм против.Да имаме спестявания и в моя и в неговата сметка,но и двамата знаем за тях.Нямаме никакви "скрити" доходи разбирайте само на заплатата му разчитаме,моята борса в момента и спестяванията ни.Никакви ренти,"помощи" от роднини или такива.Никакви черни дни не очаквам,супер грозно ми прозвуча.Напълно съм съгласна с теб Горди,ние сме семейство и ако нещо се случи след време и се разделим,всеки ще си продължи по пътя.Мисля че достатъчно познавам този човек и съм му се доверила напълно и за всичко.
Моят понякога сядаше на гърнето да пишка,но още от миналата година много се впечатляваше от баща си как пишка прав и го имитираше навсякъде.И в двора и навънка,клекнал не е пишкал навънка никога,но и никога не съм го държала.Опишкваше се в началото,и дрехи и себе си,но му обеснявах и бързо се научи.Сега сам си държи и насочва пишлето и даже го тръска накрая.Пак има понякога инциденти с някоя капка,предимно като бърза да се върне да играе с децата.

# 423
Не ми е минавало през ум, честно казано. А и ние също имаме ипотека, други разходи, някак сме наравно партньори и в това. Спестявания имахме малко, но и двамата знаехме за тях и ги похарчихме по лоши поводи Sad, така че съм за спестяванията по принцип, наистина никой не знае какво ще им поднесе бъдещето.

# 424
ММ му показва на тоалетната как стават нещата но той категорично отказва, носи си кукуто и сяда на него. Снощи си говорих с приятелка, нейния син е на 6г,споделих и с нея,тя категорично ми каза да не му давам седнал на куку като момиче,че така ще свикне и после много трудно ще иска прав. Аз съвсем се притесних ,днес му скрих кукуто и той се напика но не пожела прав. Тамън свикна да казва и сега на ново, а пък не иска в куку да прави голямата работа, стиска се.

Тайни пари имам, ММ знае за тях само незнае колко 😄 така, че не са много тайни.

# 425
  • София
Имам пари, за които знае, но не и точната сума. ММ има страшно скъпи хобита, а аз същевременно не харча почти нищо.

# 426
Здравейте! СКК, пожелавам ти спокойна бременност и още повече обич и радост да получаваш!
За тайните сметки съм много За личните спестявания. Уви, моите често отиват за дома и детето. Тъй като с ММ харесваме неща, които имат различни цени, обикновено, за да си спестя неговите нацупени физиономии дори не го търся за съдействие. Отчитам го като голям мой минус. Затова като свърши ремонта на дома ни съм се заканила, че ще си допълвам спестяванията.
Моето момиче от седмици е без памперс през деня, но при всяко спане й слагам. Ще се опитам и тези да махна. Отново ходи на ясла ала на третия ден беше със сополи, а от нея и аз. Сега всяка вечер й чистя носа физиологичен разтвор и за сега сополите ги няма. Скоро ще ходим на море, дано всичко да е наред. Учи се да кара тротинетка. С колелото за баланс не се справя, иска да я държа. Все още не иска да спи сама. Вече иска и лампа да свети. Та това е нещото, с което ми се   иска да се справим.

# 427
Честито, скк!
Аз идвам с въпрос - как махнахте вечерния памперс? От 3-4 дена сутринта памперса му е сух. През деня сме без. Наобед като ляга понякога слагам. Вечер като го къпя се изпишква и после му слагам памперс и сутрин е сух.

# 428
  • Велико Търново
Махай и вечерния и обядния! Щом е сух нощния, вероятно ако ограничиш и приема на течности с вечерята ще издържи и без памперс през нощта.
А на обяд го махни също, за да е наясно че вече няма памперси.
Аз просто махнах пакета от нас. Имам 10 бр  резервни в гаража, складирани за крайна нужда.

# 429
  • София
Първо спрях да слагам памперс за следобедния сън, но обяснявах, че е с гащи и не трябва да пишка в тях. През юни започна да се събужда със сух памперс и след няколко седмици го махнах окончателно. По-точно тя започна да се сърди и да го маха.

# 430
Моята сага със задната хрема продължава.  Напълно съм отчаяна.
Унг даде капки коларгол и назостад спрей за свиване на лигавицата и изсушаване. Това в понеделник.  Проблемът е, че от тогава само 2 нощи не е кашлял. Днес приключихме курсът коларгол, в петък спрея.
Междувременно правя назален душ и изкарвам по един тон сополи на ден. Ужасно, ужасно много гъст секрет.
Утре ще звъня на унг, да се разберем за нов преглед, щото не се издържа т това не спане.
Оплаках се Sad

# 431
При изследването има ли бактерия и секрета има ли цвят?

# 432
  • пловдив
Много е неприятен проблема със задната хрема. При нас каката имаше проблеми, повръщала е даже от секретите, но ако ще те успокоя с времето се израства проблема. Но, само като си спомня, че всяка хрема супер дълго се лекуваше и колко притеснения сме имали...
Сега на малката дъщеря, предстои тръгване на ясла и като знам какво беше с каката и започвам да се притеснявам отново, но ще видим какво ще покаже времето.

# 433
Не е взиман секрет, преди това беше на виброцил. Бистър е сополът.

Цвете, кога го израстна? Ей така е и малкия на всяко боледуване,  без значение какво  - влачи задна хрема с месеци и накрая минава сама. За първи път ползвам коларгол. Ще видим през деня как ще е след приключване на курса днес. Дори и за пускане на секрет,  пак трябва поне седмица да мине след ползването на капките.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 01:13 от ver4eto_sv

# 434
  • София
Смени УНГ. Трябваше да вземете секрет. Виброцилът не е проблем, защото той няма АБ в състава си. Някое дете от яслата го заразява...Единствено инхалации с физ.  разтвор преди сън и през нощта може да го облекчат, но ще си е мъка.

Общи условия

Активация на акаунт