СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 712
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • София
"Позитивен край".
Просто не мога да повярвам, че са направили такова предаване!
Ох!

# 676
Чувала съм началник на РУО да казва, че поредността на желанията е от съществено значение за класирането ( разбирайте, че ученик с по-нисък бал може да измести такъв с по-висок, защото е писал паралелката на по-предно място), чувала съм бивш зам. министър да твърди, че в балообразуването ще участват оценките от 5-7. клас, въпреки че наредбата е писана точно по времето когато е бил в МОН, та едно изказване на редови директор няма как да ме стресне. Simple Smile

# 677
  • София
Абе не толкова, че ме стряскат, колкото че все пак плащам данъци за заплатите им. Както и за тези в БНТ, вкл. и на Драго Чая.
То просто е лоу айкю положението.

# 678
Той директора ни е от тая година, и е временен, изобщо не съм го виждала. И на мен ми се видя странен Simple Smile. Според мен мнението му не е меродавно.

# 679
  • София
Моите очаквания са за връщане в училище на 01.06.  Британика за 31 май са си преместили изпита за сертификати, АК - също за 31 май си обявиха приемния изпит. Затова мисля за 01.06.

# 680
Примерно нашата фирма се готви също да сме в офиса на 1 юни, ако ИП се отмени на 13 май. Това е очаквания срок в момента. Все пак помещенията трябва да се проведат във вид и т.н.

# 681
  • София
Чувала съм началник на РУО да казва, че поредността на желанията е от съществено значение за класирането ( разбирайте, че ученик с по-нисък бал може да измести такъв с по-висок, защото е писал паралелката на по-предно място), чувала съм бивш зам. министър да твърди, че в балообразуването ще участват оценките от 5-7. клас, въпреки че наредбата е писана точно по времето когато е бил в МОН, та едно изказване на редови директор няма как да ме стресне. Simple Smile
Ако е този, за когото си мисля, от него и по-големи интелектуални полю..и сме чували и виждали. Joy

# 682
Е той де. Имаме си главна мъжка и главна женска роля в трагикомедията.

# 683
  • София
Жокер за по-бавно загряващите от нас?
Стаматов?

# 684
  • София
Ако  са верни резултатите, аз съм във възторг! От нашето училище са отговорили  50 %  Звучи невероятно...
Интервюта не съм слушала .При условие че  масово не  се прави разлика от НВО и матура..... няма какво да слушам  изсмукани от пръстите интервюта
Ще бутаме каквото дадат с ДО, ще се подготвяме както можем, пък- да става каквото ще

# 685
Добре че не съм гледала. Нямам нерви за некомпетентни изказвания от водещи и участници.
Могат да плямпат празни приказки колкото си искат.
Какви онлайн изпити. Вече писах, вчера синът ми един десетминутен тест не можа да направи заради технически проблеми, как ли пък не ще прави НВО по този начин.
А тези, които нямат компютри, интернет, по пощенски гълъби ли ще си пращат работите.

# 686
Варианта с пощенския гълъб го бях предложила на Бисето в зората на дистанционното обучение. Joy
Между другото, като стана дума за зам. министри,  и двата персонажа от предходното ми мнение всъщност са заемали този пост.  Единият-по времето на проектите на ЗПУО и наредбите ( които отдавна не помни), другият - по времето, когато стана ясно, че  Робинзон Крузо е автор, изучаван в шести клас.

# 687
' Начи, тези , които живеят до морето могат като писмо в бутилка да си пуснат писмените работи. Тези, които са в планинските райони ,пък да пратят Баба Меца да ги занесе където трябва .

Като заговорих за море и се сетих за Мария. Май месец ли се очаква събитието?
Мария, как си? Simple Smile

# 688
И аз нищо не съм гледала, ама май е все същото чувство - журналистът отразяващ не е виждал ученик на живо и минути преди предаването чува за пръв път думите матура и НВО.
Бисе, от морето да питам за един приятел. Grinning На какъв език да попълваме - на руски, ако ще потеглят бумагите на изток, или на турски за към Босфора Joy

# 689
Солничка, ако искаш баклава+ кючек - давай на турски. Ако предпочиташ пирожки и руски романси, може и Любе-  на СССР- ски:)

Общи условия

Активация на акаунт