Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 409
  • 904
  •   1
Отговори
# 525
Защо си поставяте сами рамки.
Аз не се чувствам лелче. Определено имам интерес към мъже с буден ум, а се оказа, че последните години всички такива са по-малки от мен. Ами, не смятам да се самоубивам, нито лелче съм. Мерси. Хваля се.

# 526
  • София
От гледната точка на млад мъж каква да си? Може да се изразяват любезно със "зряла жена" или "жена в разцвета на силите си" или "или зряла и опитна дама", но това са все учтивите изрази за лелка. На 40-45 вече клони мноооого силно към лелка. Мани на колко се чувстваш.  То и мъжете на 45 още се възприемат като млади момчета, ама започват да клонят към чичковци.

# 527
Какичка е. Каква лелка на 45?

# 528
Абе я си гледай работата. Ти ще ми кажеш каква съм. Лелка си ти„ Анди. Simple Smile Не ми казвай кой как ми казвал. Smile Като общуваш с чичаци как да ти казват. Хората са интелект, начин на мислене, излъчване. Ако се надах на години и плетки в очакване на внуците, досега да съм на антдепресанти.

# 529
  • Далечният изток
На 45 съм и естествено няма как да мина за 30-годишна примерно, ама и не искам.
Не съм лелка, но не съм и млада. Определено човек трябва да има реална оценка за себе си.
Сега, съфорумецът, който минавал за 25-годишен, пък бил на 39, сигурно само в собственото си огледало изглежда на 25...

# 530
Рискована е такава връзка за жената, освен ако не гледа на връзката като на забавление и евентуално да й е лесно да го прежали младежа, когато той реши да си тръгне. В един момент младите мъже  искат да имат деца и ако жената не иска или не може да роди дете точно от този мъж, той тръгва да си търси късмета с по-млади жени. Да не подценяваме и факта, че родата на мъжа започва да намила за внуци и за бъдещето му.  А ако тръгне все пак работата към съгласие за бременеене, не се знае как ще се развият нещата, а не всеки мъж ще издържи процедури по инвитро, донорски яйцеклетки или осиновяване. С две думи, драми колкото щеш дебнат зад ъгъла. Такива връзки рядко се получават в дългосрочен план.
Абсолютно си права, обаче...Една от най-красивите любовни истории, на които съм била свидетел, беше между млад мъж и жена 26 години по-възрастна от него. Има вероятност цялата история да завърши плачевно, но връзката им беше изпълнена с толкова любов, че може би си струва цената. Не знам...Поне ме научиха да не бързам да съдя.

# 531
  • София
Да, бе, да, 40 бяха новите 20, как забравих! Чичовците вече станаха агнешко. Да, бе, интелект, излъчване, още малко и ще повярвам! Успокоението на чичковците и лелките, че не били стари, само били много интелектуални и с излъчване!
Основно общувам с деца и млади родители. Понякога децата ми казват, че съм какичка, сигурно за да ги почерпя или да се подмажат. Wink

# 532
Може да си е връзка като всяка друга, да продължи с години с все възходите и кризите си, но здраво скрепена с любов и взаимни чувства. Проверено лично, точно за 25 - 42.

Сигурно може..Чисто сексуална си я представям, но здраво скрепена с любов ми е трудно.
Освен властна жена, която обича да е ментор, а отсреща влюбен младеж в учителката си. По друг начин не мога да си обясня любовта между различни поколения..Колкото и да са надраснали възрастта си.

# 533
Сега, съфорумецът, който минавал за 25-годишен, пък бил на 39, сигурно само в собственото си огледало изглежда на 25...
Всъщност минавам за абитуриент, но от скромност добавих няколко години.

# 534
  • София
Виж сега, на 40 не си агне, но дали ще си лелка, зависи само от теб. Основно си жена, а какво точно, ти си го правиш. Някои са си бая горещи на тези години. Аз лично се надявам на 40 да съм Милфка... гледам отсега да работя по въпроса Joy

Накрая ще трябва да удостовериш със снимки Thinking

# 535
Цитат на: Лъвица link=topic=1200699.msg43092535#msg43092535 date=1625166437

[quote author=BigCityNights link=topic=1200699.msg43092528#msg43092528 date=1625166343

[/quote]

Да бе, да се избиете за мен след това

# 536
  • София
Как ще се чувствам аз няма никакво значение. В очите на младите мъже ще съм лелка по дефиниция. По същия начин, по който на нас като бяхме на 20 мъжете на 40 ни изглеждаха ужасно стари чичковци. А вие си фантазирайте каквото искате. Може тунинг от на всеки квадратен сантиметър, но вътрешната амортизация заради годините и опита си казват думата. Младите са искрено вулгарни, а лелките и чичковците зорлем се опитват да го докарат на искрено вулгарни, но всъщност са житейски цинични и  се опитват да сграбчат последните остатъци от полъха на младостта.

# 537
Лъвица,за някои жени милфка е обида .Мен ме кефят милфките ,и ги предпочитам пред лелите.
Лично аз,на 40 не смятам да съм лелка,който се чувства и самоопределя така,ок ,лелка да си е.

# 538
  • София

Аз вече заточих ноктите... ние и без теб ще се избием, поне да е за добра кауза JoyRelieved

Анди, нека ме виждат, то е нормално. И аз помня на тези години как съм виждала сегашните набори. Но аз за себе си нямам намерение да се сбабичосвам зорлем. Не става дума да се правя на тийнейджърка, всяка възраст си има сила и чар, а една жена във форма, добре облечена и с харизма, си тежи на мястото. За тунинг изобщо не говоря, за мен това е съсипия.

# 539
  • Далечният изток
Цитат на: Лъвица link=topic=1200699.msg43092535#msg43092535 date=1625166437

[quote author=BigCityNights link=topic=1200699.msg43092528#msg43092528 date=1625166343

[/quote]
Баш в тази тема ли, на лелките?
Един друг пък в темата за мъжете домакини беше решил, че някои се бият за него... Много сте интересни... Smile

Общи условия

Активация на акаунт