Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 414
  • 904
  •   1
Отговори
# 540
Aida, не съм виновен задето притежавам всепомитащ чар. Последния път като поствах снимки станах причина за поне три развода. А пощенската ми кутия бе задръстена от съобщения пратени от екзалтирани потребители на форма. И от двата пола.

# 541
  • Далечният изток
Aida, не съм виновен задето притежавам всепомитащ чар. Последния път като поствах снимки станах причина за поне три развода. А пощенската ми кутия бе задръстена от съобщения пратени от екзалтирани потребители на форма. И от двата пола.
Хубаво е да си вярваш, няма лошо...

# 542
Вай,вай,вай ,падам
Аз със сигурност няма да се разведа заради Бигсити,с най-добри чувства.

# 543
От лелички ли ти беше задръстена пощата?

# 544
  • София
Не знам, ама аз се уплаших... да не пуска, ще вземе да ми открадне мъжете, а това не мога да го простя Scream

# 545
  • Далечният изток
От лелички ли ти беше задръстена пощата?
От лелички и от трите мъжа у форума...

Я дай на лично да ти видя чара аз, Биг сити. Ще ти кажа после дали ще има развод.

# 546
  • Агент под прикритие
Милфчета във връзка с "младите ярета" е класика в жанра.

Яретата са обикновено с манталитета и мисленето на Питър Пан - вечното дете, което не иска да порастне. Това включва и поемането на по-сериозни отговорности, примерно създаване на семейство и деца. Ако иска непременно семейство и деца, той няма да е с нея. По обясними причини...
Милфчетата са ясни: те вече имат някакви постижения, може дори и деца от преден брак, тоест това вече е отметнато, тоест провайдър не се търси в случая. Всъщност, търси се. Изключително тясно специализиран в доставянето на секс. И да се хвалят пред наборите си...  Grinning

Такава връзка в общия случай не може да бъде нещо повече от неангажираща тип "приятелчета с екстри". Simple Smile

# 547
  • Далечният изток
Ми той си търси липсващата майчина фигура. Младият, не 39-годишният. Simple Smile

# 548
Aida, по-добре да не рискуваме. Не искаме хармоничният ти брак да се превърне в новела на Телемундо.

# 549
  • Далечният изток
Aida, по-добре да не рискуваме. Не искаме хармоничният ти брак да се превърне в новела на Телемундо.
Никой няма да разбере...

# 550
Прати й, прати. Ако не пише повече - онемяла е от възторг! Joy

# 551
Аида,моля те помисли!Деца имаш,с лека ръка такъв риск не се поема 😂

# 552
  • Далечният изток
Вие що слухтите сега, амахаааа...
Актриса в Телемундо (каквото и да е това) не звучи зле...

# 553
Ох,добре че писа.Поне си жива,ако и разведена вече.

# 554
Айда, пробвай го преди да се развеждаш,и ела да ни разкажеш, ние ще открием 100 000 червени лапи и дефицити. Телемундо пасти да яде пред нас.

Общи условия

Активация на акаунт