Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 433
  • 904
  •   1
Отговори
# 645
Естествено, че няма такова нещо като млада душа. Има просто душа. Това е жаргон. Но явно не си се срещала с достатъчно хора, за да говориш така. За да видиш как някой на 25 изглежда стар, а други 50 изглеждат млади.

p.s. забравих, че съм България и във форум. Всеки знае всичко Hands Plus1

# 646
  • Варна
Понякога младостта е само субективно понятие. Когато контрастира с поведение, маниери, облекло и начин на общуване е жалко и комично.
Възхищавам се на стилни, зрели жени. Лъчезарни и стилни, бръчиците им са незабележими. Но често срещам баби, останали на фаза Лолита. Гротеско е, сори.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 10:33 от Viviana91

# 647
  • В Космоса
Очите най-много издават каква душа се крие в тялото.

# 648
Много поетично с тая душа, предвид че е човешка измишльотина, символика и утеха. Почти като в женски форум сме.

# 649
  • София
Понякога младостта е само субективно понятие. Когато контрастира с поведение, маниери, облекло и начин на общуване е жалко и комично.
Възхищавам се на стилни, зрели жени. Лъчезарни и стилни, бръчиците им са незабележими. Но често срещам баби, останали на фаза Лолита. Гротеско е, сори.

Това е абсолютен факт, но не мисля, че някой визира тези случаи, когато говори за не-лелки.

Много поетично с тая душа, предвид че е човешка измишльотина, символика и утеха. Почти като в женски форум сме.

Душа се има предвид излъчване, характер, присъствие, емоция. Не в библейския смисъл Joy

# 650
Защо непременно трябва да е задълго, Андариел? Докато смъртта ни раздели ме потриса дълбоко

# 651
Има една книга казва се Само-анализ на Л. Рон Хъбард, в която много добре е описано как да запазиш душата си млада

Щом я обърнахме темата на възхвала на сиентологията, уйде коня у ряката.

# 652
  • София
Щото някои си карат - връзка- брак- деца и отатък вала няма н и щ о друго.

Като трябва да измиваш обществено фактът, че имаш нужда от любов, секс, компаньон. Дали скандално млад - няма значение.

# 653
  • София
Темата е за връзка с по-млади мъже, а не за излъчването на жените, нито за критериите на жените за другите жени, все едно жените помежду си ще правят връзка.

А какво трябва да има - любовник, любовник, любовник... и колкото по-стара, толкова по-млад любовник. За всичко това, което си описала една достатъчно заможна жена си плаща. Дори не достатъчно заможна, но си плаща по някакъв начин, защото знае, че определено любовта на младия не е безкористна. То и нейната любов не е безкористна.

# 654
Петгодишната ми дъщеря без моя намеса определя различно хората на сходна възраст - една жена е леля, а друга кака, един мъж е чичко, а друг - батко. Тя ги вижда различно.

# 655
  • В Космоса
Излъчването на жената е много важно, сигурна съм, за това един по-млад мъж да бъде превлечен от нея.

# 656
  • София
Зависи какво търси по-младият мъж. Често търси основно материални облаги, затова се прежалва за останалата работа. Излъчване на пари и/или връзки. Други търсят майчинското - някой да ги отглежда - тогава не е нужно жената да е дори прилично изглеждаща, щом може да готви, а за останалото пак се попрежалват.  Един вид бартер - тя получава внимание и интимност, а той обгрижване и материални облаги. В момента, в който момчето порасне или срещне по-благонадеждна си тръгва.

# 657
Душа се има предвид излъчване, характер, присъствие, емоция. Не в библейския смисъл Joy
Значи като ми кажат, че съм стара душа имат предвид улегналост на характер, присъствие, емоции, одухотвореност, излъчване на живот и сияние на личността, а не че съм се прераждал 67 пъти ли? Ми то тва с прераждането по-правдоподобно беше, баси.

# 658
  • Далечният изток
Петгодишната ми дъщеря без моя намеса определя различно хората на сходна възраст - една жена е леля, а друга кака, един мъж е чичко, а друг - батко. Тя ги вижда различно.
Това ми напомни, миналата седмица на едно събиране, четиригодишно дете ме нарече какичка. Баба му упорито повтаряше - не, леля, детето каза - какичка. Викам - браво, моето дете, точно така.

Хваля си се де Innocent

# 659
Или млада душа е ако имаш млад любовник или любовница.

Общи условия

Активация на акаунт