Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 436
  • 904
  •   1
Отговори
# 630
Анди, защо:
1. Се самоидентифицираш като лелка?
2. Имаш потребност да етикираш тези, които не мислят като теб?

# 631
  • София
На мен ми се струва, че проблемът на Анди е, че някои жени, не се възприемат като лелки... Тука не виждам друг да има проблем, нито с лелинството на Анди, нито със себе си.

# 632
За връстници на сина ми най-вероятно съм лелка. Когато аз бях на 20, всички 28+ годишни за мен бяха чичовци и лелки Simple Smile А тези над 35 - старци...

# 633
То по интересното е, че знае кой как възприемал другите, особено мъжете. Забавна си е Анди отвсейде.

# 634
Аз съдя по себе си. Като много млада бях безпощадна към по-възрастните. Всички без изключение ми се виждаха стари. А за по-поддържаните жени си мислех - "е на какво се надяват, че ще се подмладят ли с тия прически и гримове" Simple Smile

# 635
Една поддържана жена,с добър вид и излязла от пещерата ,никога не мога да кажа ,че е лелка.

# 636
  • София
В началото дадох сериозен отговор и подходих сериозно към темата, но в момента, в който се стигна до клишета тип женско списание вече ми е все тая. Но мерси, че ми изяснихте какви проблеми имам.

# 637
  • София
За връстници на сина ми най-вероятно съм лелка. Когато аз бях на 20, всички 28+ годишни за мен бяха чичовци и лелки Simple Smile А тези над 35 - старци...

Леле, аз помня като бях тийнейджърка и 30 годишните ми се струваха тоооолкава стари. Сега на тея години се чувствам супер и изобщо никаква старост не виждам. Пък и не гоня да заграждам тийнейджъри, та да ме притеснява те какво мислят Joy

Тоест, какво излиза... Анди мисли като тийнейджърка ThinkingJoy

# 638
Никога не съм възприемала хората като егн-та. Нито на 15, нито на 20, нито на 30. За мен са или хора/личности или нищо не са.

# 639
Е аз винаги виждах възрастта, има и хора като мен Simple Smile

# 640
Има, да, Анди например. Smile

# 641
Хубаво де, аз съм тук лелкаТА, спокойно! Вие сте каките (което не е кой знае колко по-различно в мъжкия жаргон.
Няма да се принизяваш дори и в името на иронията. Ти си отбраната на Термопилите.

# 642
Има една книга казва се Само-анализ на Л. Рон Хъбард, в която много добре е описано как да запазиш душата си млада и обратното - кога тя замира и човек остарява. Simple Smile А тези, които се привързвали много и страдали... Това се казва его зависимост и проблема идва от там:) и аз бях така като по-малък. Ако човек се обича и се центрира и фокусира върху себе си няма да ги има тези драми. Ако ги има още е много несъзнателен.

# 643
  • София
Няма такова нещо като млада и стара душа, че и да има да я пазим тази душа млада. Тези с книгите само проблеми намират, играейки на егоизма на хората и кризата на остаряването. Като клишетата в американските ситкоми по темата - едни жени на средна възраст тръгват по всякакви курсове, книги, йоги,  учейки се как да запазят душите си млади. А просто не им се остарява, но могат да си платят за удоволствията някой да ги баламосва, че си запазват млади душите. И така до първия любовник, който им обясни, че всичко е само  за малко и ще си ходят. Тогава идва ред на депресията и следващата порция курсове за душата.

# 644
Анди, тези в горния ти пост са овци, не са души. Бе ти не беше ли поддръжник на американската школа?

Общи условия

Активация на акаунт