Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 345
  • 904
  •   1
Отговори
# 735
Е, то все пак трябва и потенциал за да имаш млади мъже.
Ако си типичната, скучна лелка, няма кой да ти обърне внимание.

# 736
  • София
Или каквито и да било мъже.

# 737
  • София
Много сте интересни - хем ги искате, хем се сърдите, че някой не ги иска! Като искате, като можете, като ви трябват, като имате потенциал, като знаете и всичко - ползвайте си ги! Подарявам ви ги, няма да ви преча, няма да ви ги взема! Все едно питате някого "искаш ли торта - не иска." "ама, как може да не искаш, ти не можеш да я оцениш тази торта" - Не искам торта". "Ти какво сега, не искаш торта, за каква се мислиш, ти не заслужаваш торта, ти не знаеш какво да я правиш" - Хубаво, не искам торта, яж си я!". И този, който толкова държи да предложи торта се врътва обиден.

# 738
Според мен Анди и те реално никой не щат, не са прости, преценяват ги, обаче ей така да са интересни.

# 739
Аз на мойта възраст ,с по -дърт не си се представям. Няма да му давам виагра или да му правя КПР след това.

# 740
И аз гледам цялото ЕП,и не само него.
Моят е по-дърт ,ама не е чичка с корем,а бас бая тигър даже.
Предшественикът му беше по-малък от мен,не му беше в годините проблема обаче.

# 741
  • София
Много странно, мнението съвсем неангажиращо никого личн,о се оказва голям проблем. Темата е принципна, а не лична и на никого нищо лично не съм казала как да живее, с кого да спи, с кого да не спи, млад ли е, стар ли е, какъв е.  Гледам на подобни теми принципно, споделяне на възгледи.

# 742
В момента не харесвам млади мъже, но предполагам, че като мине още някоя година, ще ми писне от по-възрастни ще сменя фокус групата. Grinning

# 743
  • София
Ех, голямо любопитство, голямо чудо! Всеки си нафантазирал някакви неща. Тук не е реалният живот, все пак личният живот е личен, а не публичен. Всеки може да си мисли каквото си ще, все пак не е от приятелския кръг в личния живот.

# 744
  • София
И аз тъй, Тайче.
Батковците са ми на дневен ред, след някоя година започва обратно броене.

Не фантазия, усещания Андариел.
Неприятни.

# 745
  • Paris, France
В момента не харесвам млади мъже, но предполагам, че като мине още някоя година, ще ми писне от по-възрастни ще сменя фокус групата. Grinning

Нормално. Млада си. Мъжете са в сексуален пик на 25г, в социален на 35г и във финансов на 45г. След това удря гравитацията във всички планове, освен във икономически капитал.

Като 15 годишна харесвах 30-35 годишни, на 25 харесвах около моята възраст и двете ми връзки са с мъже,които бяха с 3 и 2 години по-възрастни. След 35г започнах да се чувствам по-удобна с 30г,а след 40г се разбирам и с 20 и 25 годишни и ги харесвам. Женена съм, влюбена съм, не се виждам във връзка с друг, но ако бях сама нямаше да простя никому. Ни-ко-му. Животът е за да се живее.

# 746
Аз съм влюбена само и единствено в себе си, защото това е истинската любов за цял живот, обаче да не дава Господ да се объркам по някой по-млад. Че аз съм си влюбчива по природа. И аз като Хепи съм 100% себе си във форума. В живота гледам да не се разкривам и да си мълча повече.

# 747
Колко често се случва да ви свалят по-млади от вас мъже? Нека броим както наживо, така и онлайн, по социални медии, форуми и т.н. Аз имам само предположение, но нека видим...

# 748
Vяsko какъв е тоя нездрав интерес?
Някаква статистика ли ще правим?

# 749
  • София
Колко често се случва да ви свалят по-млади от вас мъже? Нека броим както наживо, така и онлайн, по социални медии, форуми и т.н. Аз имам само предположение, но нека видим...
Ти колко често сваляш по-зрели жени?
Нека видим от източника.

Общи условия

Активация на акаунт