Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 114
  • 904
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Зрелият мъж, който тепърва търси нещо, вече е криза отвсякъде. Само той си знае какви са му мислите и само той се ориентира в тях. Натрупал е багаж от досегашния си живот, ама търси. Какво търси?

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 08:38 от Andariel

# 766
  • Агент под прикритие
Ама аз не разбрах за коя любов говорим точно: тази идеалистичната или другата - опортюнистичната? Grinning

# 767
  • Далечният изток
Ама "връзка с по-млад мъж" любов ли значело?! Аз друго си мислех...

# 768
  • София
Който търси - намира.
Който не търси - го намират Laughing
Любовта е навсякъде и спасение не дебне отникъде.

# 769
Защо се приема по подразбиране, че по-младият мъж е задължително с поведение на пеленак и носи памперс. Има и изключения, емоционално интелигентния мъж и на 20 и на 30 е такъв. С жените е същото. Любовта е отделна тема, сексът също.

# 770
Ама "връзка с по-млад мъж" любов ли значело?!
В някои случаи е точно любов. В други - не.

# 771
  • София
Един мъж може да е безкрайно интелигентен, но в същото време да е инфантилен. Същото важи и за жените. Инфантилността не е обида, просто някои хора са такива. Интелигентността няма връзка с инфантилността.

# 772
  • София
Любовта/ сексът с по- млад имала срок на годност и са вперени в неизбежното. Пък то при някои не идва цял един живот Wink

Емоционалната интелигентност не върви в една плоскост с инфантилитетът, това трябва да е абсолютно ясно.

# 773
Интересно ми стана, като един мъж не може да те разбере, не е съгласен с начина ти на живот, как е възможно да те обича? Вече за секс е ясно, там не коментираме.

# 774
Мъжете просто полудяват, когато си паднат по някоя жена. Без акъл може всичко Simple Smile

# 775
  • София
Интересно ми стана, като един мъж не може да те разбере, не е съгласен с начина ти на живот, как е възможно да те обича? Вече за секс е ясно, там не коментираме.
Общо взето не те. И осъждането не върви с любов. Това е полу- любов или не любов.

# 776
  • Варна
Зависи от възрастовата разлика, и от това на кой етап от живота съм.

# 777
  • Агент под прикритие
Това е възможно само при любов от идеалистичен тип. При опортюнистичен тип, който се среща значително по-често в днешно време (и от двата пола) - по-скоро не.

# 778
Един мъж може да е безкрайно интелигентен, но в същото време да е инфантилен. Същото важи и за жените. Инфантилността не е обида, просто някои хора са такива. Интелигентността няма връзка с инфантилността.

Ето тук съм на 100+ съгласна, мнение  в десетката.

# 779
  • София
Щото всеки инфантил се смята за интелигент, та дрънка. Смях.

Общи условия

Активация на акаунт