Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 176
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ако имате колебания и съмнения за деня на пункция ди ги кажете. Съобразяват се и с нашите желания, независимо че е почивен ден, просто ги прави друг лекар.

# 706
Здравейте блогадаря за коментарите ,то вече и да се чудя и ядосвам няма смисъл,ще видим в понеделник какво ще стане.Ще ви пиша резултата дано все пак имаме успех.При нас проблема е мъжки фактор и вече моите 40 год.,но последните 3 опита не можем и яйцеклетка да уцелим ,а това мисля че е точно неговата работа.Правила съм и при друг лекар и не ми е за първи път ,имам история ,от която ако погледнеш можеш да се направят изводи кое, кога и как се случва в моя организъм.Станах и специалист и си познавам тялото ,но все пак нали при доктор отивам за помощ.Ще видим как ще се развият нещата.🧐

# 707
Здравейте, момичета!
Някоя от вас да се е сблъсквала с аденомиоза на матката?Как се диагностицира и каква е терапията за лечение?Благодаря ви!

# 708
Mara, пункциите ти последователни ли са? Имам предвид без почивка между тях? Аз днес пак не извадих яйцеклетка, не че очаквах друго. Вече започвам да си мисля, че този непрекъснат "тормоз" над организма ми с химии и последователни пункции си казва думата. Миналата година помня, че заради отпуската на д-р Стаменов почивах 2 цикъла и на следващата пункция и хормоните ми бяха супер и извадихме хубава яйцеклатка, която замразихме на 3ти ден.

# 709
  • София
Здравейте, искам да попитам някой има ли информация за различните програми с ДЯ, какво включват и техните цени.
Това е откъс от ценоразпис от сайта, актуален от 25.02, но не мога да разбера цените. Преди имаше само един вариант, а сега явно са се променили нещата.
Скрит текст:

# 710
  • Cobrs
Здравейте, предстои ми преглед, с цел започване на стимулация. Какво ме очаква във връзка с епидемията - трябва ли да си направя тест за коронавирус, например? Ще нося маска, естествено.

# 711
Да Bobby последователни са ,уж на ЕЦ но с малки стимулации.Аз също съм си мислела за почивка ,но времето лети ето ,че почнах февруари и още нито една читава яйцеклетка не сме извадили.Даже мислих този път да е без нищо ,но незнам защо може би за по сигурно пих лекарство.Ще видим ,чакам понеделник все пак доктора трябва да знае ,ако не ме претупва ,има опит .Съжалявам ,че не сте извадили нищо днес.

# 712
  • София
При мен на 2 пъти щяха да изпуснат овулация на ЕЦ през уикенда, ако не бях настоявала, че след толкова проследявания съм сигурна кога ще бъде (а и е видимо в досието ми, ако се погледне). Така че съм убедена, че гледат да си спестят пункции уикенда (за сметка на пациентката)....

# 713
Здравейте, с положителен тест съм след ЗЕТ. Чакам първия си преглед. В момента редувам инжекции Зарзио и Прегнил. Днес беше ред на Зарзиото, но се оказа, че съм го свършила и се усетих твърде късно, без да мога да отида до манипулационна да си взема нова инжекция, съответно тази вечер пропуснах Зарзиото. Утре ще отида, но чак към обяд, тъй като пише, че работи от 11:30. Фатален ли е пропускът или утре да го бия (макар, че утре ми се пада и прегнила)?

# 714
  • София
Здравейте, с положителен тест съм след ЗЕТ. Чакам първия си преглед. В момента редувам инжекции Зарзио и Прегнил. Днес беше ред на Зарзиото, но се оказа, че съм го свършила и се усетих твърде късно, без да мога да отида до манипулационна да си взема нова инжекция, съответно тази вечер пропуснах Зарзиото. Утре ще отида, но чак към обяд, тъй като пише, че работи от 11:30. Фатален ли е пропускът или утре да го бия (макар, че утре ми се пада и прегнила)?
Здравей Сирена, първо честито и лека бременност дойрая Blush Не се притеснявай да биеш Зарзио и Прегнил в един ден. Аз ги редувах до 12 г.с., но едното беше през ден, а другото през 2 дни и се случваше да има дни, в които да бия и двете инжекции. Просто едната ще я биеш днес на обяд, а другата довечера Simple Smile Пропускът относно Зарзиото не е фатален Simple Smile

# 715
  • Cobrs
13 юни 2020, 16:15 ч.
Здравейте, предстои ми преглед, с цел започване на стимулация. Какво ме очаква във връзка с епидемията - трябва ли да си направя тест за коронавирус, например? Ще нося маска, естествено.

# 716
13 юни 2020, 16:15 ч.

Единственото задължение е маска. Доколкото знам при стартиране на стимулация не се изисква тест за Ковид.

# 717
На мен ми направиха тест за Ковид. Че даже и 2, което леко му изнерви. Като бях на 2ри ден на преглед доктора имаше идея да пробваме стимулация. Пуснаха ми тест заедно с хормоните. Обаче ФСХ беше много високо и стимулацията отпадна. Останах на ЕЦ и преди пункцията пак ми пуснаха. Изрично попитах в лабораторията и казах, че са ми правили миналата седмица. 7 дни бил валиден.

# 718
Утре би трябвало, ако всичко е наред да започна със стимулацията и видях в приложението, че освен всички изследвания свързани с пункцията, ще ме тестват и за covid. Преди това не е ставало въпрос за това.
Използвам случая да ви питам, ако някоя от вас и ходила последните дни в болницата все още ли има пропусквателен режим и може ли да влизаме с придружител?

# 719
Вече няма пропусквателен режим. Може да се влиза с придружител. Задължително - маска, дезинфектант и калцуни.

Общи условия

Активация на акаунт