Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Тези маски не отскубват ли и мъх заедно с точките? Махат ли и тънки точки или само по-големите?

# 106
Тези маски не отскубват ли и мъх заедно с точките? Махат ли и тънки точки или само по-големите?
Не, не са ми скубали мъх, а аз си имам такъв. Поне при мен се махнаха и най-упоритите точки след вторият път.

# 107
Nivea-суфле за тяло

# 108
  • Sofia
Аз съм супер доволна от комплекта на Nature of Agiva за акне, като цяло нямам много проблем с акнето, но реших да го пробвам. Страхотен е - мицеларна вода + маска за лице за 10 лева си е страхотна оферта.

# 109
Аз също го харесвам изключително много. За цената си просто ми допада страшно много. Имала съм и в пъти по-скъпи продукти, които не са ми допадали така, както суфлето.

# 110
Здравейте дами, някоя от Вас пробва ли новата серия на Елсев ? Интересуваме най-много утежнява ли косата.

# 111
Здравейте дами, някоя от Вас пробва ли новата серия на Елсев ? Интересуваме най-много утежнява ли косата.
Привет, честно казано не съм пробвала точно новата серия, но до момента не съм попадала на продукт на Елсев, който да не утежни косата ми. "Тежка" козметика са си, като цяло според мен.

# 112
Аз също го харесвам изключително много. За цената си просто ми допада страшно много. Имала съм и в пъти по-скъпи продукти, които не са ми допадали така, както суфлето.
Определено , и аромата му е доста дълготраен ! Много съм доволна .

# 113
  • София
Кой е новият - Dream log ли? Ако става дума за него, имам маската, не ми утежнява, харесва ми като аромат. Колко е ефективна, не мога да кажа, редувам няколко маски.

# 114
Кой е новият - Dream log ли? Ако става дума за него, имам маската, не ми утежнява, харесва ми като аромат. Колко е ефективна, не мога да кажа, редувам няколко маски.
Аз лично не съм доволна , всеки път след измиване с тях косата ми изглежда дост зле

# 115
Не Dream long . Ето тази серия : https://www.beauty.store.bg/p276853/elseve-full-resist-reinforcing-shampoo.html
има и крем , маска и балсам.

# 116
https://remedium.bg/userfiles/productlargeimages/product_25679.jpg
Търся мнение за този спрей. Дали изобщо върши работа,защото аз го намирам все около 10 лв.

# 117
https://remedium.bg/userfiles/productlargeimages/product_25679.jpg
Търся мнение за този спрей. Дали изобщо върши работа,защото аз го намирам все около 10 лв.
Има и по-евтини варианти на други марки.Но не мога да споделя личен опит.

# 118
Ползвала съм го,но същата работа върши и този,балейския също не и лош.

# 119
Момичета, препоръчайте ми балсам за напукани устни, по-скоро обрулени от вятъра 😀 с тази карантина и разходки по горите, стоене повече на село и вятър направо ми стават като огън, напукват се и болят. Имам един меден вазелин, ама искам още нещо.
балсамчетата на euserin около 7 лева са и са доста ефикасни .

Общи условия

Активация на акаунт