Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 70 312
  • 738
  •   2
Отговори
# 645
Да се допитам пак до вас, взех слънцезащитен крем за лице50 фактор, нс дм сънденд, но ми се струва, че става само за плажа, много ми е мазен и лепкав, сгрешила ли съм с него
Аз имам същия и съм много доволна от него, дори има матиращ ефект

# 646
  • София
Някой ползал ли е тези два продукта, и ако да може ли да изкаже мнение?

Ползвам втория на Виктория бюти. Аз съм доволна. Нанасям в корените там, където искам обем. Втвърдява, но при разресване изчезва втвърденото. Запазва аромата и обема дълго време. Съотношение цена-качество, си заслужава.

# 647
Може ли да ми препоръчате хубав бял молив за вътрешен контур на очи?

# 648
Препоръчвам този. Цвят нюд е, но е страхотен за контур на очи и е по-светъл, отколкото е показано в сайта. Аз от години използвам само него. Не мърда цял ден. На окото на момичето е реалния цвят.
https://bg.oriflame.com/products/product?code=32294

# 649
Може ли да ми препоръчате хубав бял молив за вътрешен контур на очи?
На мен ми допада на “Импала”, само той и един на “Голдън Роуз” не ми дразнят на очите.

# 650
Скрит текст:
Тази маска е страхотна, случайно я взех,но останах възхитена. За мен лично надминава Матрикс на Лореал.

# 651
dragon8 , благодаря за споделеното за твърдия шампоан на Шаума.  Днес си го купих и още довечера ще го пробвам. С интерес прочетох и за другите твърди шампоани и видях, че на пазара вече се предлагат доста такива продукти. Виждам, че тук има дами, които имат много добри познания относно състава на козметичните продукти. Мога ли да помоля и за мнение за ето тези https://lidkor.com/shampoani? Ползвам някои от продуктите на фирмата и съм много доволна. Благодаря предварително на всички

# 652
В кварталния ни магазин Лили още го няма този шампоан на Шаума, през ден минавам и питам, сигурно на продавачките им писна от мен. В аптеките наоколо също го няма. А така съм се навила да го пробвам...

# 653
dragon8 , благодаря за споделеното за твърдия шампоан на Шаума.  Днес си го купих и още довечера ще го пробвам. С интерес прочетох и за другите твърди шампоани и видях, че на пазара вече се предлагат доста такива продукти. Виждам, че тук има дами, които имат много добри познания относно състава на козметичните продукти. Мога ли да помоля и за мнение за ето тези https://lidkor.com/shampoani? Ползвам някои от продуктите на фирмата и съм много доволна. Благодаря предварително на всички
По написаното от dragon8 може лесно да се ориентираш, че това е различно от шампоана на Шаума, който коментирахме. Пак е с  масла, т.е е сапун, но не и шампоан в твърда форма.

pepina, аз не се доверявам на служителките от Лили. Често ми се случва да ми кажат за нещо, че го нямат, а аз да го намеря, че стои на зоната около касите. Буквално пред очите им. Дори и снимка да им покажеш пак са 'слепи' за асортимента си, явно не се интересуват колкото нас от козметиката.
Твърдия шампоан го намерих на един рафт, най-отгоре, точно до течните сапуни. Според мен се огледай пак, възможно е да са го подминали Wink

# 654
Препоръчайте ми траен фон дьо тен подходящ за мазна кожа. Кожата на лицето ми пак е започнала да се омазнява много бързо и със сегашният ми Лореал много бързо лъсвам.

# 655
Аз съм доволна от този. Не ми лъсва лятото, но не съм с мазна кожа.

# 656
Лимонче, пробвай fit me на Мейбълин. 😊

# 657
  • София
Да попитам - има ли хубава електрическа пила, не толкова скъпа, която да върши работа? Искам я за лично ползване, като си нанасям обикновен лак. Идеята ми е да изпили мъртвата кожа до нокътните плочки. Може ли да ми препоръчате някоя?

# 658
Скрит текст:
Тази маска е страхотна, случайно я взех,но останах възхитена. За мен лично надминава Матрикс на Лореал.

Сега загледах и другата с масло от макадамия, чудя се за сламено суха коса коя ще е по-добра? От експертната на Лореал не видях положителна промяна, на Гарние купувах някаква за суха коса, пак същото. От как се помня съм с мазна коса, от две-три години нещо се промени и стана суха, та стърчаща и хвърчаща, няма укротяване.Simple Smile

# 659
Ние ползваме тази и сме доволни:

Общи условия

Активация на акаунт