Много мъчно ми беше да гледам как си държи ръчичката като гипсирана 

.
. Дано и Ран да няма проблеми
.
. Започна да използва различни играчки или предмети като имитира с тях коли и самолети, а също така и телефони
. Има едно мече термометър за стая, ходи с него и казва ало-ало и на ухото
. Най-новия номер е да си вдигне и двата крака на нивото на ушите и да казва ало-ало. Това разбира се е когато му сменям памперса или след баня. Голяма фога.
)... трябва да съм го завела до 8.30- и май е по- добре, че ако трябва и да тго будя
Още сме с лятното заглавие
; на мен лично ми е есен откакто се върнахме от морето.
Междувременно ще се постаря и да приключа с висшето , ама там малко се протакват нещата за сега
....Но всяко нещо с времето си 

Много съм доволна, работата въобще не е тежка. Играя с децата, редим пъзелчета, рисуваме, че и на майки и татковци поиграваме между другото много им е интересно. Децата са на възраст около 2год. (сега са само 8, но ще приемат още) Когато отида сутринта, те са закусили и започваме да играем, пеем песнички, след това ги обличаме за да излязат малко навън, съответно и ние с тях. Преди да седнат да се хранят пеем една много сладка песничка за храната как минавала през устата, и след това отивала в коремите и че трябва да се дъвчи, за да не боли коремчето. Винаги има едно детенце да помага да сервира и след това кани всички ни на масата. Най-интересното за мен е, че когато детето кани обяснява какво има за ядене, освен че назовава храните, го показва със знаците на глухонемите. Сега съм в процес да ги уча и аз. Обясниха ми, че практикуват този език, за да могат децата по-образно да си представят отделните думи и ако не могат да ги назоват да ги покажат. Мисля си, че това е много хитро. На обяда хапваме, (ние също ядем заедно с тях) и след това всяко дете знае, че трябва да си вземе приборите и да ги отсервира, същото се отнася и за играчките, ако е свършило да играе, то трябва да ги прибере, преди да отиде да играе с нещо друго. След като се нахраним, отиваме да спим, на дюшечета на земята с едно одеалце и възглавничка всички лягат да спят, ние сме помежду им. Докато заспят и ние полягваме (идва ми много добре). Докато те спят ние помагаме на другите групи, обличаме ги за да излязат навън. Друго нещо, което доста ме озадачи и малко не мога да приема е, че всяко дете се събужда в определен час. Днес например, направо сърцето ми се късаше, когато едно момченеце трябваше да го събудя, а то милото душата му спи, не може да се събуди. Родителите искали да спи само 1 час, защото вечерта не заспивало рано. Всички деца са така, спят според това колко родителите искат. След като всички станат малко поиграваме и следва следобедната закуска и вече след нея започват да идват да ги вземат.
, но се надявам да вляза в крак.
. Пусти мъже, като им опре, хич ги няма, а иначе преди, ти си в къщи нищо не правиш, само с Дани се занимаваш, а си изморена.
. Само това, което казваш, че трябва да будите децата преди да са се наспали е мнооого неприятно
. Немога да си представя със зор да си будя детето всяка сутрин
, отмяна ми е голяма
.
. Предполагам, че постоянния контакт с по-голямо дете е от съществено значение за това. Малките са големи имитатори и мисля, че от деца копират най-добре
.
. Миналата неделя с жестове и думи скалъпи изречение
"Тати фу-фу и маха с ръчички", което ще рече "Тати изгони мухата"
. Но само това е за сега. Както казва
....Но всяко нещо с времето си