С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 113
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
Абе не й е чиста работата на тази... Хем се превъзнася по него, хем такива съвети дава... Ако е чисто приятелски е логично да го посъветва как да си оправи нещата в сем-вото, а не как да се разделя... Странна работа

# 271
А защо той да ги оправя?  Жена му се оплаква често тук от него, ако му е писнало да му навират само кусурите в лицето, естествено е да споделя извън семейството. Тук чужди жени също с лекота дават съвети за раздяла, какво толкоз. Може да се опита да си промени отношението, все пак иска да си запази мъжа. Радвам се да прочета, че открива повече положителни качества. Иначе на него не му остава друго, освен дс се преквалифицира в домашен майстор, за да си запази семейството 😂

# 272
  • Варна
Elizabeth,мъжа ти си търси отдушник. Той може да е идеален и прекрасен, но явно е неудовлетворен. Утре ще се появи млада и красива,  действаща колежка. Загубата на доверие е притеснителна, не клюките. И на Супермен би му писнало от женски истерии.

# 273
Виви, има партньори, просто с такъв характер, с които е невъзможно да изградиш необходимото двустранно доверие.

# 274
Абе, аз бих се замислила колко му е близка тази колежка...
Колежката му е на пенсионна възраст. Колкото пъти ме срещне, все ми говори какъв голям късмет съм била имала с този мъж, спала съм и късмет съм имала.
А днес цял ден ми е тягостно, не очаквах да обсъжда взаимоотношенията ни с когото и да е. Черешката на тортата е, че тя явно го е посъветвала да се разделим, защото с ушите си чух, как моя и каза "не мога, имаме дете".
Не искам да драматизирам, но моя мъж е много особена порода, има лоши качества, но слава богу, хубавите са повече. Обаче е неприемливо да ходи да разправя на тази, а пред мене да замълчи.😒
На колко пенсионна възраст е? Защото ако не е на 80 аз не бих била спокойна. Има всякакви извращения. Хич не ми звучат добре нещата. Ако това беше вкъщи мъжът да е пред вратата, а колежката ускубана.

# 275
  • Варна
Така е Bratan, търсят алтернатива и хармония навън.
Limonche, ако някой споделя с майка ти семейни проблеми, да я трепят ли?

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 14:19 от Viviana91

# 276
Ако го съветва да си разбива семейството, което тя никога не би направила. Всеки трябва да си носи отговорност за действията.
Изобщо не си представям майка ми на телефона с колега, че и на всичкото отгоре да го съветва да зареже жена и бебе. По скоро би го посъветва да прояви разбиране, че на жената сега ѝ тежко. Все пак и тя е майка знае как се гледа бебе. Жената сподели, че сега са в период на зъбоникнене.
Изобщо жена да съветва мъж да си разбие семейството, в което има и бебе ми е много съмнително.

# 277
  • Варна
Не е сигурно каква точно го е съветвала. Едва ли това им е първия конфликт. Да поговорят двамата, не да търсят отговори на проблемите си встрани. Всеки е изнервен понякога. Ако кавгите и кофти настроенията преобладават, хармония няма да има. Ако мъжа е тапир и не схваща, че жена му е уморена, проблема е друг. От своя страна, явно тя трябва да му разясни някои задължения.
Съветите за раздяла тук са полезни, защото имат контра ефект. Жалбите се обръщат в защита на провинилия се "идиот".😁

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 14:54 от Viviana91

# 278
Не знам,  не знам. Като нищо ще се окаже, че жената има съвсем основателна причина да се жалва от мъжът си. Но и на колежката не ѝ е чиста работата. Не са за уважение жени, които си навират носа в чуждо семейство. Особено, когато има бебе. Всички знаем, че периода от 2-3 години след раждането е труден и именно тогава се разбиват много семейства. Жена на възраст много добре знае какво прави като мъти водите точно сега.

# 279
  • Варна
В случая, мъжа я допуска в семейните си тайни. Ако така лековерно се настройва и влияе от всяко чуждо мнение...

# 280
Не случайно казах, че жената явно има основание да се оплаква от мъжът си. Не искам да го коментирам за да не обидя авторката. Даже и сега връзката с възрастната колежка да не е възможна, ще се появи и някоя по-млада и подходяща някой ден. Обаче това не променя факта, че поведението на колежката не е достойно. Аз не бих се навирала на женен мъж, още повече ако има бебе.
Това му е хубавото на форума, всеки си излива всичко анонимно без да замесва трети лица във връзката си.

# 281
Мен друго малко ме притеснява в този мъж. На предполагаемия съвет да напусне жена си, той е казал "не мога, имаме дете", а не "не мога, обичам жена си".

# 282
Да, това също е много притеснително.

# 283
Историята смърди, откъдето и да я погледнеш. Не си представям колегата да ми звънне и да ми се оплаче от жена му, въпреки че в работата се разбираме, шегуваме и си говорим на всякакви теми. Случвало се е да каже: "снощи се ядосах и си го изкарах на жената" или "тия мойте ми вдигнаха кръвното" (има и две дъщери), но без подробности, а и ние все му казваме, че като единствен мъж трябва да слуша и да не дразни домочадието. Joy Как пък няма да си гукаме по телефона и след работа, и то с оплаквания от половинките. Стигне ли се до това положение, значи сме си станали много близки и току виж и други чувства се появят. А това, че колежката е в "пенсионна възраст", не ѝ пречи да е завистлива, злобна и да плете интриги. Шефката ми е над 50, специалист е в разделяне на семейства. Затова и е без приятелки. Но пък и доста от "приятелките" ѝ останаха без мъже. Та възрастта няма никакво значение в случая. По-важното е, че тя го изслушва, а лошото е, че го настройва срещу жена му.

# 284
  • Варна
Мъж, който се влияе от дърти клюкарки е мекотело. Едни думи не могат да подтикнат към развод, ако брака не е мъртъв.
Моят изключително крайно ненавижда интригантки. Дежурните, квартални ги сиктиросва редовно и превантивно. Прав е.

Общи условия

Активация на акаунт