Мартенчета 2020

• 23 995
  • 786
  •   1
Отговори
# 180
+1,дет се вика 😁,за белия шум.Ей сега например,бръмчи сешоар от телефона ми.Спи от час и половина,като от време на време се опитва да се пробуди и мрънка.Но монотонното бръмчене го унася наново 😁.Вечер само с това успявам да го приспя бързо и без нервни изблици от негова страна.За съжаление обаче,след 20 минути,като по часовник,свърши ли първата му фаза на сън,се събужда 🙄.И се гледаме и дондуркаме докато стане 22:30-23:30.Нощн птица,кво да го правиш

# 181
И Йоан напоследък бодърства и ние сме на 21.05 на ваксина, ротавирусната я направиха вече. Опитах да спра лефакс целия ден беше добре вечерта като го хвана една криза в 3 посреднощ (разбрах че коликите не са минали). Взе да пълни рядко памперса Sad през два дни, само на адаптирано мляко е. Последните два дни не яде много. Мисля че е някакъв скок в растежа понеже вчера каза Баба и мам това е нещо ново за него 🙈Иначе Агу го казва от един месец то до сега беше само Агу и някакви звуци.

На колко седмици е Йоан? И Боян от 2 дена не яде много и е един крив. Чудя се вече какво да го правя!
Ще опитам да му пусна бял шум, но не знам дали е добра идея да го уча да спи само така.

# 182
И Йоан напоследък бодърства и ние сме на 21.05 на ваксина, ротавирусната я направиха вече. Опитах да спра лефакс целия ден беше добре вечерта като го хвана една криза в 3 посреднощ (разбрах че коликите не са минали). Взе да пълни рядко памперса Sad през два дни, само на адаптирано мляко е. Последните два дни не яде много. Мисля че е някакъв скок в растежа понеже вчера каза Баба и мам това е нещо ново за него 🙈Иначе Агу го казва от един месец то до сега беше само Агу и някакви звуци.

На колко седмици е Йоан? И Боян от 2 дена не яде много и е един крив. Чудя се вече какво да го правя!
Ще опитам да му пусна бял шум, но не знам дали
link=topic=1203166.msg40739201#msg40739201 date=1589448259]

Ще опитам да му пусна бял шум, но не знам дали е добра идея да го уча да спи само така.

На колко месец е Йоан, от кога казва мама и баба

# 183
Роден е на 2.03 от вчера ги изстрелва.Може би защото баба му все казва на баба това на баба онова😁и постоянно на баба и то чува. Мама не успява казва мам. От два дни не яде като хората, за това си мисля че е скок в растежа понеже  пак си почнах лефакс и не е колики,не е да свива крачета. Другото което забелязах е че вече не иска да го люшкат да заспи, заспива си сам и то в кошарата и мноого се радвам че сам започна да заспива.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 13:04 от Пламъче

# 184
  • София
Много интересно как изобщо може да бъдат наложени рестрикции на храненето на 2-месечно бебе.
Някой по-назад беше писал, че педиатърът посъветвал да се разрежда млякото с повече вода.
Апропо, вчера, като се прибрахме от разходка, изяде почти 200 мл. Направо се уплаших. Но после ми хрумна, че може би просто в жегата му се пие вода, като на всеки човек. А аз така и не го научих да му давам. Пробвах 2-3 пъти, все се дави и се отказах. Блъскам АМ за дохранване, а той може да има нужда само от вода. Sad

# 185
  • На края на вселената!
Това хомеопатично има срок , защото е от аптека, и всичко по наредба трябва да има. Класически хомеопат може да каже, че при правилно съхранение нямат срок на годност.

# 186
на какво може да се дължи жълто-зелено ако? четох, че може да му е топло на бебето и затова, така ли е?

# 187
На много неща може да се дължи. На адаптирано мляко ли е... Причина може да е претопляне, но също и лека надтинка, също и на желязото в АМ. Не е притеснително. Ние се консултирахме с педито, не е нещо тревожно

# 188
На много неща може да се дължи. На адаптирано мляко ли е... Причина може да е претопляне, но също и лека надтинка, също и на желязото в АМ. Не е притеснително. Ние се консултирахме с педито, не е нещо тревожно
на адаптирано е, но се случва за първи път, не мисля че е настинал, може да е заради жегите

# 189
на адаптирано е, но се случва за първи път, не мисля че е настинал, може да е заради жегите

И аз се консултирах с педиатърката, защото ни се случи на 2 пъти. Тя ми каза, че може да се получи от претопляне, простуда, от чай и от АМ. Но ако е от АМ ще е системно зелено.

Изпробвах метода с белия шум и наистина действа. Вчера си поспа през деня прилично! И му действа успокояващо Hug

# 190
Мами,на моята бебка от няколко дни и сълзи окото,а от два дни и се получава и жълто-зелено гурилче пречиствам и го с преварена вода,но това притеснително ли е? На някой получавало ли му се е така дайте съвет какво да правя.

# 191
Мами,на моята бебка от няколко дни и сълзи окото,а от два дни и се получава и жълто-зелено гурилче пречиствам и го с преварена вода,но това притеснително ли е? На някой получавало ли му се е така дайте съвет какво да правя.

Запушило се е слъзното каналче.Не се тревожи. Ако имаш кърма му накапвай по 2-3 пъти на ден и почиствай с памуче с преварена вода. Ще се оправи от самосебе си. Simple Smile

# 192
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали добър ортопед за София, по възможност да работи с НЗОК.

# 193
Мами на някоя от вас коликите на бебчетата свършиха ли? Интересно ми е дали постепенно няколко дни спират или изведнъж?

# 194

Запушило се е слъзното каналче.Не се тревожи. Ако имаш кърма му накапвай по 2-3 пъти на ден и почиствай с памуче с преварена вода. Ще се оправи от самосебе си. Simple Smile

Благодаря,влязох да прочета как може да се оправи четох и за кърма,но пробвах с чай от лайка и веднага мина  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт