Звездни компромати -2част!!!

• 45 146
  • 509
  •   1
Отговори
# 330
Какво е заградено в това кръгче?

Предполагам това, че й е малко голяма обувката...

Боже  ooooh! Егати компромата, а?  Joy

# 331
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Preciouss
Предполагам това, че й е малко голяма обувката...
smile3521И аз така мисля.

# 332
# 333
Тази Елена Паришева каква е, певица?
А Лейди Би не е ли по- слаба? Thinking Тая от снимките е доста якичка? Rolling Eyes
Уитнито наистина изглежда много зле. Доколкото си спомням тя имаше много сериозен проблем с наркотиците /ако не бъркам/, вероятно това я е съсипало така. Confused
А този тоалет направо ме разби! Shocked http://snimka.bg/album.php?album_id=12724&photo=21
Мислех, че тези екипи ги предлагат само в секс сайтовете и за предназначени за съблазняване в интимна обстановка, а то и на концерт се ходело с такива! Laughing

# 334
# 335
И Каризматичната си я бива  newsm78

# 336
това сигурно е минало назад, но все пак.. пак Бритни , и не е мн. компрометираща... предишната, която постнах беше Брук Шийлдс, да. На позналите - честито!

ето и бременния корем на Кейти Холмс , който наистина ми се струва мн. странен, но дай боже всекимъ такава фигура w 9tia mesec

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 15:07 от Lennie

# 337
А този тоалет направо ме разби! Shocked http://snimka.bg/album.php?album_id=12724&photo=21
Мислех, че тези екипи ги предлагат само в секс сайтовете и за предназначени за съблазняване в интимна обстановка, а то и на концерт се ходело с такива! Laughing

Специално Емилия често съм я засичала по снимките с такива ''тоалети'',за мен това нейното е висша проява на лош вкус при избор на сценични тоалети no

На Кейтито коремчето много странна форма е придобило newsm78,сигурно е от дрехата...
А на Бритнито бебешока е голям сладур Wink

# 338
# 339
# 340
# 341
  • София

ааа... това не е Кайли - Photoshop отвсякъде Wink

# 342
  • София
Е страшно прилича на Парис Хилтън:

# 343
  • UK
На мен пък ми прилича на Анна Курникова... Confused

# 344

Това е Нели Атанасова,нали?Много хубава жена е-виждала съм я на живо,възхитена съм!
А на Клаудия Щифър гърдите й съвсем изчезнали ThinkingКато ученичка в гимназията имах хубаво мнение относно красотата й ,сега се чудя какво толкова съм й харесвала Thinking

Общи условия

Активация на акаунт