Звездни компромати -2част!!!

• 45 136
  • 509
  •   1
Отговори
# 345
  • Разпиляна във въображението
Бихте ли ми казали наистина ли Глория е на 33? Малина била на 43, но ми изглежда "по-млада" от Глория #Crazy newsm78

# 346
Бихте ли ми казали наистина ли Глория е на 33? Малина била на 43, но ми изглежда "по-млада" от Глория #Crazy newsm78

Така е, Глория е 73-ти набор, а Малина е на 43, да. На живо не изглежда толкова млада, издава я шията, която доста виси. Може би понеже е слаба. Но в тяло е перфектна  Peace

# 347
  • София

Това е Нели Атанасова,нали?Много хубава жена е-виждала съм я на живо,възхитена съм!
А на Клаудия Щифър гърдите й съвсем изчезнали ThinkingКато ученичка в гимназията имах хубаво мнение относно красотата й ,сега се чудя какво толкова съм й харесвала Thinking
Desislava
Нели и аз съм я виждала на живо,наистина е много сладка,а за Клаудия Шифър и аз се чудя какво толкова съм й харесвала. newsm78

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 21:02 от КАРЧЕВА

# 348
Десислава е готина.

# 349
Леле, тоя Мишо на Деси Слава изглежда зъл отвсякъде  Rolling Eyes

Е страшно прилича на Парис Хилтън:

Тази е просто разкошна  Heart Eyes Беше ми любимка на конкурса  Heart Eyes

# 350
  • Варна,Младост

Така е, Глория е 73-ти набор, а Малина е на 43, да. На живо не изглежда толкова млада, издава я шията, която доста виси. Може би понеже е слаба. Но в тяло е перфектна  Peace
Ей тази информация ме накара да падна от стола newsm09.Винаги съм си мислила,че Глория е по-възрастна от Малина.На Малина въобще не мога да и дам тези години .Лудост направо

# 351
малина=1000 коремни преси на ден...евала!

# 352

И аз ако на 43 изглеждам като Малина (в тялото де, уточнявам)........

# 353
# 354
Деси Слава я гледах в ''Сблъсък" как уточняваше, че "имала възможно най-леката корекция на бюста, а именно - повдигане". Нямала никакъв силикон. Не мога да разбера защо лъжат като е очевидно какви корекции имат...

# 355
# 356
Деси Слава я гледах в ''Сблъсък" как уточняваше, че "имала възможно най-леката корекция на бюста, а именно - повдигане". Нямала никакъв силикон. Не мога да разбера защо лъжат като е очевидно какви корекции имат...

И аз не мога да разбера. Така само се излагат.
В крайна сметка да имаш силикон не е срамно и не виждам защо трябва да се крие? newsm78

# 357
  • София
Искат да ни накарат да повярваме,че те са ЕСТЕСТВЕНО красиви,че това са те,а не резултат от пластичната хирургия и всичко по тях си е абсолютно натурално.Да ама не.. Naughty

# 358
  • Mediterraneo
http://bglaf.org/uploads/photos/242.jpg

http://bglaf.org/uploads/photos/241.jpg

Едни и същи гърди на двете снимки  Thinking

# 359

Общи условия

Активация на акаунт