👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ооо, ама то било време за рИкламаааа!

С тази задача се сетих за един истински случай в историята на бизнеса - може би най-известната марка сладолед в САЩ. Някъде през 80-те двама студенти тръгват да правят бизнес. Дали по 5 долара за курс за правене на сладолед. Обаче единият по рождение има проблеми с обонянието и вкуса и точно той измислял рецептите за сладоледите - тъй като не усещал добре вкуса и аромата, съставките били с още по-наситен вкус  и аромат, също наблегнал и на текстурите - включил много ядки, парченца бисквити и каквото се сетиш, които имат по-зърнеста и грапава текстура. Изводът? Не е нужно да имаш чувствителни рецептори и да познаваш със затворени очи какво ядеш, за да станеш добър готвач или сладкар, а да ти стиска.

# 436
  • Испания
Не харесвам Атанас, но Цветомир още по-малко, така че се радвам, че Атанас спечели.

# 437
Оф и Галя ме дразни. Много груба жена.

# 438
  • Пловдив
Цецо дали няма да се издъни? Продължавам да се колебая за него и Георги за излитане тази вечер

# 439
  • Испания
Цветомир: "Искам да ви покажа кой съм".

# 440
  • Пловдив
Ох, Цецооо...гола вода си Stuck Out Tongue Winking Eye
Ангелов кво го мъчи за лидер...ми не става.

# 441
Аз май не проявявам каквито и да е чувства към никого, освен към Реджеп. Смятам, че в него има най-много живот.

# 442
  • Пловдив
Абе само на мен ли ми се чува Галя са казва мидиъН реър Stuck Out Tongue Winking Eye
Май ще съботират Цецко...
А Ангелов е много груб.

# 443
Дано Цецо остане, а Галя да си заминава...

# 444
  • София
писнА ми с тези бургери и омлети! Не можеха ли да ги накарат нещо друго да прецакат по сценарий!
Цецо си е леко невзрачен, а разликата се видя, когато застана до Атанас.
И все пак, няма как да повярвам, че хора с опит не могат да се оправят с едно меню и екипна работа. Много ни ментят вече.

Сетих се кои са онези със сладоледа - Ben&Jerry`s

# 445
  • Пловдив
Пак ли омлети...? Confused

# 446
  • София
Георги да си ходи.
Галя има качества, нека остане

# 447
  • Пловдив
Галя и тя нарочно го прави, па и се оправдава.

# 448
Яйца ям много рядко, ама с тия скапани омлети, няма и да хапна скоро! Егати, трябва да си виртуоз, за да направиш един омлет ли бе?! Хаха, Галчето пак драматизира със свиреп тон. Ми оплеска всичко тая вечер, кво рИве!

# 449
  • Пловдив
Май предпочитам и Цецо, и Георги да си тръгнат днес

Общи условия

Активация на акаунт